Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky teď jsem začala 35tt těhu
je tu někdo kdo by si tady vykládal a je na tom časově podobně
jaké máte pocity když se to blíží? ![]()
Ahoj, jsem na tom stejně
I když jsem fit a nic mě nebolí, už se těším na porod. ![]()
Ahoj, já klidně pokecám
akorát jsem teprve 34tt, ale podle utz odpovídáme 35tt ![]()
No abych pravdu řekla už je to i na mě dlouhá doba
v poslední době mě pobolívá už i břicho a je mi celkove už tak nějak podivno takže už bych raději taky měla vše za sebou
a jak jste nachystané??
mě už došel konečně kočárek a jinak už mám vše nachystané pro prďítko až se k nám konečně nastěhuje z bříška ![]()
Jé, tady je nás co jsme ve 35tt ![]()
Každopádně je to dlouhé a úmorné a klidně bych ten měsíc co je před náma přeskočila ![]()
@Tereza1986 tobe sem chtela napsat SZ vcera me propustili z motola smrade chtelo v pondeli uz ven ![]()
@trybitka takze taky rada opustis obdobi oteklyho vorvane? vylezu schody a funim jak kurak 3krabicek dene ![]()
@zoviad jakej budes mit? ja firkon a zamitla sem aretovaci kolecka
@Aluse jj už se na to těším a žádný oteklý nohy atd:-)) jinak výbavičku už mám skoro celou a kočárek máme doma už někdy od konce července a máme Jané slalom pro
@trybitka @zoviad ja tenhle ale na klasickych kolech a houpaci
http://www.moje-miminko.cz/…ng-2511.html
Ahoj, tak jestli se můžu vetřít i já když jsem 34 týden, tak se ráda přidám, pro mě už je to nekonečné, bolí mě celý den břicho a jsem jak stará lokomotiva když někam jdu.
@trybitka vybavicku uz potrebuju jen doladit ale pulku mam u pritele doma 120km daleko vcetne vajicka takze to musime prevest a zkompletovat ja vyprat a narovnat do skrinky a pak uz se dej vule bozi ![]()
otekly nohy neznam nastesti
a mam 14kg nabrano
@Aluse Nějaký nedočkavý ne?
Co se stalo, že se mu v pupku nelíbilo? ![]()