Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Měla bych být v 5+6tt, ale na ultrazvuku není nic vidět je to normální? Já si myslím že v tuto dobu už by něco být vidět mělo ne?
Nevím, mě takhle brzo nikdy nenapadlo na UTZ lézt… stačí pokud byla ovulace trochu později a bude vidět prd
Já byla nejdříve 7+3 a to už to bylo rovnou i se srdíčkem.
Děkuju mě totiž dr. straší že by to mohlo být mimoděložní. Tak mám strach.
Ahoj, já jdu ve středu, to bych dle posl. MS měla být 6+2. Já doufám, že už něco bude vidět. Můžu dotaz - kdys měla posl. MS ty? A kdy jsi byla na UZ?
Já měla ve 4+3 vídět dva plodové váčky a v 5+5 už byly srdíčka.
Mě doktor po pozitivním testu řekl, kolik procent bývá potratů a následně mi nabídl prémiový balíček těhotenské péče za 5000
Už je to bývalý doktor..
@mixy - kdy si tě pozval znovu na kontrolu?
Neboj, nestresuj se, někteří doktoři jsou fakt prdlí
. Mně se stalo něco podobnýho, zjistila jsem, že jsem těhu, v 6tt byl vidět pouze plodový vak bez srdeční akce, hned mě nastrašili, já brečela jak želva a za další týden se vylouply dvě srdeční akce a dneska mám krásný zdraví dvojčátka.
SEIZDA: já měla poslední MS 21.7. a na UTZ jsem šla 30.8. a doktorka tam nikde nic neviděla.
EVICKA82: když já tam nemám vidět ani ten váček prostě vůbec nic
Já poslední MS 2.8., 6.9. jsem šla k doktorovi a nic nebylo vidět, o týden později jen váček a o dva týdny k tomu teprv srdíčko. Dneska jsou synovi skoro 4 měsíce ![]()
Králičice: dneska mě bolelo břicho tak jsem jela do nemocnice a rovnou si mě tu nechali ![]()
@věrka6 píše:
Ti doktori mi nekdy pripadaji fakt jak blby
@mixy píše:
Králičice: dneska mě bolelo břicho tak jsem jela do nemocnice a rovnou si mě tu nechali