Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@valina1 píše:
Mně ve 4+6 neviděla nic až pak v 7tt
Ahoj valino, pamatuješ si na mě? Ty jsi těhotná
moc gratuluju a držím palce ať je vše jak má být
![]()
@Eva 13 ahooojda jasan pamatuju
nooo jseeem, napišu i holkám, jen jse jaksi ještě nemela odvahu
![]()
@valina1 píše:
@Eva 13 ahooojda jasan pamatujunooo jseeem, napišu i holkám, jen jse jaksi ještě nemela odvahu
![]()
@mixy píše:
J. a.n. i1: u prvního odběru nevím to mi doktorka neřekla a u druhého něco málo přes 500
terinka4444: děkuju trochu jsi mě uklidnila
MIX, na utz je neco videt az kolem hcg 1000. Tak drzim palce.
@Tučňáková píše:
MIX, na utz je neco videt az kolem hcg 1000. Tak drzim palce.
To není pravda…já měla první 494 a byla vidět tečka v děloze ![]()
Terinka4444:ani nevíš jak moc ti děkuju za podporu a vůbec všechno
vím že je to teď špatný a že to na 90% nevíjde ale i tak jsi mi zvedla náladu
![]()
@ikyki píše:
To není pravda…já měla první 494 a byla vidět tečka v děloze
Ale tečka nemusí být vidět vždy a taky hodně záleží na kvalitě UTZ… takže při 500 hodnotě bych řekla, že to fakt může být posunutá ovulace, nicméně za 2 dny by už tedy něco být vidět mělo.
@j.a.n.i1 píše:
Ale tečka nemusí být vidět vždy a taky hodně záleží na kvalitě UTZ… takže při 500 hodnotě bych řekla, že to fakt může být posunutá ovulace, nicméně za 2 dny by už tedy něco být vidět mělo.
Určitě tohle nevyvracím jen říkám, že to není až tak úplně pravda…každopádně v 5+6tt už by něco být vidět mělo i na blbém UTZ a pokud má v 5+6tt takhle nízké HCG tak je to taky špatně…já měla třeba v 4+7tt 10 000
@ikyki No, ale podle čeho je těch 5+6 určené? Pokud podle MS, tak stačí aby ovulace byla o týden později a už to je spíš 4+6 a tam by hodnota mohla klidně odpovídat… nebo to taky může být neprosperující, případně fakt mimoděložní…
Ono zas tvých 10 000 je zas až skoro extrémně vysoká hodnota, takže podle ní se taky řídit nedá
@j.a.n.i1 V klidu já neříkám ať se podle ní řídí, jen říkám jak to narovinu vypadá s otěhotněním jsem měla velké problémy a 10 000 je v 5tt normální hodnota jukni na tabulky…
každopádně sama zakladatelka říkala, že jí to její dr a na pohotovosti takhle určili…a já sama jsem jí říkala, že to může být špatně spočtené
@mixy Ještě mě napadá jestli víš který den mohlo být početí, podle toho se dá taky dost propočítat ![]()
@ikyki No, na tabulky právě koukám a tam je u 5 týdne uvedeno rozmezí 18 - 7340 ![]()
No, že to určili, ale podle čeho to tak mohli určit, když na UTZ není nic vidět, rozmezí pro hcg je taky celkem velké a pokud zakladatelka nějak neurčovala ovulaci, tak jediné co mi zbývá na určení stáří těhotenství je MS, což může házet sakra rozdíly, protože třeba já, když jsem sledovala ovulaci, tak minimum bylo 14DC a maximum 21DC, takže u mě se o ten týden sekli.
Aha…no nevím no narovinu říkám, že i na horším UTZ už by něco vidět být mělo…a nebo se mimískovi nechce růst a příště už bude i
budu držet