Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mixy já v 5+4 neměla vůbec nic a o týden později už tam byla celkem velká dutinka a začínal tam růst prcek…na další jdu v 8+3…to už doufám bude i ![]()
@Mili11 píše:
Test jsem si udělala hned druhý den po vynechání a byl pozitivní… s prvním jsem ani nevěděla, že těhotná jsem a tak jsem měla všechno na poslední chvíli. zároven se bojím, že tam ještě srdíčko nebude.
Tak tím spíš bych nikam nespěchala a objednala se po dovolené ![]()
@mixy psala jsem ti prispevek na 5 stránku, mohla jsi otehotnet pozdeji ja byla na utz 6+1 ale mimi bylo o tyden mladsi 5+1..dulezite je jak vysoke mas hcg…pokud jsi jeste nedosahla 1000 jednotek, nic videt nebude…A bolesti jsem mela ze zacatku taky…proto jsem skoncila v nemocnici…pomahaly mi studene obklady ![]()
Mis, jak je? Asi nijak, že? Předpokládám, že už jsi po operaci. Jak ti je? Posílám ti pohlazení
už bude den ode dne líp a líp, věř mi.
Ahoj holky, omlouvám se že jsem nepsala, ale měla jsem toho moc. Tak teď už jsem 15+2 a mimi roste v pořádku. Já to zvládám o trochu hůř, pořád kolaboju a motá se mi hlava, tak snad se to zlepší. ![]()
Dobrý den, obnovuji toto téma. ![]()
Včera 8.1.25 jsem byla na první kontrole u Dr.
Dle MS: 6+6, podle ovoluca 5+6 a podle UTZ 6+0.
Dr. viděl jen váček, žluté tělísko, zkontroloval v podstatě vše. Řikal, ze deloha je zvetsena jak má, a vácek ze je velky na 6+0. “Mravenecka” videl a spise tipoval na horni strane vacku, rikal ale ze tam nic moc nevidi. Kontrola za tyden opet ve stredu.
Tudiz kontrola v: podle MS: 7+6, OVU 6+6
Myslite si, ze uz bude videt srdicko? ![]()
Omlouvam se ale jsem hrozne nervozni, spatne zkusenosti mi nejsou cizi. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tím terminem podle MS bych se moc neřídila me to celé posunulo termín porodu úplně jin’ směrem řešila jsem jen stáří podle ovulace,..jinak me 6+0 bylo vidět to co tobě a za 2 týdny na kontrole už srdíčko
nevím jestli ten týden nebude málo …mě dr vždycky říkala až na 8tt ale můžou být různé praktiky, doktor by měl pak vidět jestli se vývoj nějak posunul
budu držet palce 🍀