5+6tt a nikde nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
3.9.12 09:48

@mixy já v 5+4 neměla vůbec nic a o týden později už tam byla celkem velká dutinka a začínal tam růst prcek…na další jdu v 8+3…to už doufám bude i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
3.9.12 10:50
@Mili11 píše:
Test jsem si udělala hned druhý den po vynechání a byl pozitivní… s prvním jsem ani nevěděla, že těhotná jsem a tak jsem měla všechno na poslední chvíli. zároven se bojím, že tam ještě srdíčko nebude.

Tak tím spíš bych nikam nespěchala a objednala se po dovolené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
3.9.12 11:43

@mixy psala jsem ti prispevek na 5 stránku, mohla jsi otehotnet pozdeji ja byla na utz 6+1 ale mimi bylo o tyden mladsi 5+1..dulezite je jak vysoke mas hcg…pokud jsi jeste nedosahla 1000 jednotek, nic videt nebude…A bolesti jsem mela ze zacatku taky…proto jsem skoncila v nemocnici…pomahaly mi studene obklady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.12 21:33

Mis, jak je? Asi nijak, že? Předpokládám, že už jsi po operaci. Jak ti je? Posílám ti pohlazení :hug: už bude den ode dne líp a líp, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
7.11.12 15:38

Ahoj holky, omlouvám se že jsem nepsala, ale měla jsem toho moc. Tak teď už jsem 15+2 a mimi roste v pořádku. Já to zvládám o trochu hůř, pořád kolaboju a motá se mi hlava, tak snad se to zlepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.11.12 15:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.25 09:19

Dotaz na první UTZ

Dobrý den, obnovuji toto téma. :andel:
Včera 8.1.25 jsem byla na první kontrole u Dr.
Dle MS: 6+6, podle ovoluca 5+6 a podle UTZ 6+0.
Dr. viděl jen váček, žluté tělísko, zkontroloval v podstatě vše. Řikal, ze deloha je zvetsena jak má, a vácek ze je velky na 6+0. “Mravenecka” videl a spise tipoval na horni strane vacku, rikal ale ze tam nic moc nevidi. Kontrola za tyden opet ve stredu.
Tudiz kontrola v: podle MS: 7+6, OVU 6+6
Myslite si, ze uz bude videt srdicko? :srdce:
Omlouvam se ale jsem hrozne nervozni, spatne zkusenosti mi nejsou cizi. :(

• Citovat
  • Upravit
903
9.1.25 09:43
@Anonymní píše: Více

Tím terminem podle MS bych se moc neřídila me to celé posunulo termín porodu úplně jin’ směrem řešila jsem jen stáří podle ovulace,..jinak me 6+0 bylo vidět to co tobě a za 2 týdny na kontrole už srdíčko :) nevím jestli ten týden nebude málo …mě dr vždycky říkala až na 8tt ale můžou být různé praktiky, doktor by měl pak vidět jestli se vývoj nějak posunul :) budu držet palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí