Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mixy píše:
SEIZDA: já měla poslední MS 21.7. a na UTZ jsem šla 30.8. a doktorka tam nikde nic neviděla.
Tak yjsem měla poslední MS 21.7. Na utz jstem byla 22.7 a byl tam vidět gestační váček (4+6tt), bez emryonálních struktur, ale moje doktorka má hooodně dobrý UTZ, říkal, že na normálním by nic vidět nebylo. Ted jdu na kontrolu v úterý a potvrdí se to, tak uvidíš. Mohla jsi mít ovulaci později (jak píšou holky) nebo doktor má špatný UTZ, neházej flintu do žita. Držím palce at to vyjde. Brali ti krev na HCG?
@Anonymní píše:
Ahoj já jdu k dr v úterý to bude 5+3 už by prý mělo být něco vidět. Taky mám strach z mimoděložního. otěhotněla jsem totiž s tělískem.omlouvám se za anonym. Nikdo z rodiny to neví a švagrová sem chodí.
To ju ja v 6tt uz mela taky srdecni akce(mam zdraveho dvouleteho synka).u druheho tehu v 5tt vacek bohuzel 2dny po vysetreni potrat
Terinka4444: děkuju taky doufám že to bude dobrý a jak to mimoděložní probíhá?
Hefilka: jojo krrev mi brali 2× a hladina hormonu ukazuje že by tam něco být vidět už mělo
@mixy píše:
Terinka4444: děkuju taky doufám že to bude dobrý a jak to mimoděložní probíhá?
J. a.n. i1: u prvního odběru nevím to mi doktorka neřekla a u druhého něco málo přes 500
terinka4444: děkuju trochu jsi mě uklidnila ![]()
Ahoj, ja mela v 5+6tt zloutkovy vacek a zarodek bez akce, za tyden uz s akci. A to ma nas dr. hrozny utz. Ve 4+6tt tam videl tecku. Ale me ovulace probehla 14den. Tak at to dobre dopadne:-)
To já mám zas takový divný bolení, jako na ms, ale občas takový jakoby při zácpě, křeče. Může to být něco špatně? Nekrvacim, nic. Jen občas ty křeče a chvilka na wc…
@mixy píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Měla bych být v 5+6tt, ale na ultrazvuku není nic vidět je to normální? Já si myslím že v tuto dobu už by něco být vidět mělo ne?
No v tuhle dobu už by měl být vidět gestační váček já v 6+0tt mám už i srdíčko…mohla si to ale třeba jen blbě spočítat
Já byla 5+2tt a byla tam vidět dutinka v děloze… teď jdu v úterý… snad bude všechno OK…taky mě napadlo, jestli jsi neměla delší cykly
Ikyki: tak to ti gratuluju
špatně to určitě nespočítala ve čtvrtek jsem byla u své doktorky a dneska na pohotovosti a oba to určili téměř stejně
Ahoj já jdu k dr v úterý to bude 5+3 už by prý mělo být něco vidět. Taky mám strach z mimoděložního. otěhotněla jsem totiž s tělískem.
omlouvám se za anonym. Nikdo z rodiny to neví a švagrová sem chodí.