5+6tt a nikde nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.12 21:14

Ahoj já jdu k dr v úterý to bude 5+3 už by prý mělo být něco vidět. Taky mám strach z mimoděložního. otěhotněla jsem totiž s tělískem.

omlouvám se za anonym. Nikdo z rodiny to neví a švagrová sem chodí.

• Citovat
  • Upravit
711
1.9.12 21:15
@mixy píše:
SEIZDA: já měla poslední MS 21.7. a na UTZ jsem šla 30.8. a doktorka tam nikde nic neviděla.

Tak yjsem měla poslední MS 21.7. Na utz jstem byla 22.7 a byl tam vidět gestační váček (4+6tt), bez emryonálních struktur, ale moje doktorka má hooodně dobrý UTZ, říkal, že na normálním by nic vidět nebylo. Ted jdu na kontrolu v úterý a potvrdí se to, tak uvidíš. Mohla jsi mít ovulaci později (jak píšou holky) nebo doktor má špatný UTZ, neházej flintu do žita. Držím palce at to vyjde. Brali ti krev na HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.12 21:15
Tak tfuj tfuj, hodně štěstí :kytka:
@Anonymní píše:
Ahoj já jdu k dr v úterý to bude 5+3 už by prý mělo být něco vidět. Taky mám strach z mimoděložního. otěhotněla jsem totiž s tělískem.omlouvám se za anonym. Nikdo z rodiny to neví a švagrová sem chodí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 21:17

To ju ja v 6tt uz mela taky srdecni akce(mam zdraveho dvouleteho synka).u druheho tehu v 5tt vacek bohuzel 2dny po vysetreni potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.9.12 21:19

Terinka4444: děkuju taky doufám že to bude dobrý a jak to mimoděložní probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.9.12 21:22

Hefilka: jojo krrev mi brali 2× a hladina hormonu ukazuje že by tam něco být vidět už mělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
1.9.12 21:23

@mixy a jaké máš hodnoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.12 21:23
Myslíš operace? Vcelku banalita´, dva malé laparoskopické řezy, mě už hodně čistili, lilo to do břicha, bylo to krapínek horší, ale jako fyzicky pohoda, fakt nic k obavám. Dušička je horší. Oni tě teď budou sledovat, budou brát HCG, pokud poroste, je jasné, že to někde roste, buď ultrazvukem najdou nebo se do tebe podívají na blind a najdou ho stejně. nebo se objeví v děloze, ani nevíš, jak moc bych ti to přála.
@mixy píše:
Terinka4444: děkuju taky doufám že to bude dobrý a jak to mimoděložní probíhá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.9.12 21:28

J. a.n. i1: u prvního odběru nevím to mi doktorka neřekla a u druhého něco málo přes 500
terinka4444: děkuju trochu jsi mě uklidnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 21:29

Ahoj, ja mela v 5+6tt zloutkovy vacek a zarodek bez akce, za tyden uz s akci. A to ma nas dr. hrozny utz. Ve 4+6tt tam videl tecku. Ale me ovulace probehla 14den. Tak at to dobre dopadne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.9.12 21:30

To já mám zas takový divný bolení, jako na ms, ale občas takový jakoby při zácpě, křeče. Může to být něco špatně? Nekrvacim, nic. Jen občas ty křeče a chvilka na wc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.9.12 21:33
@mixy píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Měla bych být v 5+6tt, ale na ultrazvuku není nic vidět je to normální? Já si myslím že v tuto dobu už by něco být vidět mělo ne?

No v tuhle dobu už by měl být vidět gestační váček já v 6+0tt mám už i srdíčko…mohla si to ale třeba jen blbě spočítat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 21:36

Já byla 5+2tt a byla tam vidět dutinka v děloze… teď jdu v úterý… snad bude všechno OK…taky mě napadlo, jestli jsi neměla delší cykly

• Citovat
  • Upravit
265
1.9.12 21:38

Ikyki: tak to ti gratuluju :-) špatně to určitě nespočítala ve čtvrtek jsem byla u své doktorky a dneska na pohotovosti a oba to určili téměř stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.9.12 21:39

Já viděla už ve 4 tt krásnou dutinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie