5+6tt a nikde nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
1.9.12 22:22

Ikyki: tak to opravdu netuším :-( vím že by to dost pomohlo, ale bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
1.9.12 22:22

@mixy A jak máš dlouhé cykly, máš je pravidelné nebo ti to lítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.9.12 22:24

@j.a.n.i1 Hele já DC nepočítala čekám IVF mimi takže je to tam možná jinak a i v CAR mají možná jiné lepší UTZ proto to viděl…

• Citovat
  • Upravit
265

J. a.n. i1:mám je pravidelné 28dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki

@mixy To nevadí…uvidíš až půjdeš zase na kontrolu, že už tam bude ten váček…

• Citovat
  • Upravit
101751
1.9.12 22:43
@ikyki píše:
@j.a.n.i1 Hele já DC nepočítala čekám IVF mimi takže je to tam možná jinak a i v CAR mají možná jiné lepší UTZ proto to viděl…

Jojo, tam mají určitě lepší UTZ :-) a hlavně tam odpadá ta nepřesnost v určení toho kdy to dítko vlastně „vzniklo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.9.12 23:07

@j.a.n.i1 no to každopádně…no budu zakladatelce držet palce aby těhu bylo mladší :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
101751
1.9.12 23:10

@ikyki Jojo, to já taky, to by totiž znamenalo, že by to mohlo být ještě v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.9.12 07:47

Zakladatalko, třeba to bude v pohodě a miminko se ještě ukáže, budu moc držet palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
2.9.12 08:57

Zakladatelko ja taky drzim :hug: :hug:
Ja v 4+5 nemela videt vubec nic, jen zvysenou delozni sliznici a hcg bylo 260 doktor mi rekl, ze to asi nedopadne, ze hcg je hodne male… v 7+5 uz byla srdecni akce…

• Citovat
  • Upravit
5043
2.9.12 09:11

@mixy : 1) Znáš vývoj svého HCG? Absolutní hodnota neříká naprosto nic, jsou těhotenství, kde je HCG astronomické a naopak někdo ho má hodně nízké. Co je ale pravidlem, je to, že u prosperujícího těhotenství se HCG zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Takže když tě naberou dvakrát za sebou, tam máš celkem jasnou představu o tom, jestli je to OK nebo ne. U mimoděložního stoupá podstatně míň.

1. Skutečná délka těhotenství může být skutečně špatně spočítaná, ovulace je 14.DC jen podle tabulek, v podstatě to může být kdykoli jindy, takže je možné, že by mohlo být těhotenství až o 2 týdny mladší. Pokud je opravdu 5+6 a není ani náznak gestačního váčku, tak si troufám říct, že je to v pytli. Ale naději ještě neztrácej, právě kvůli těm výpočtům. Jsem si jistá, že během pár dní se situace vyjasní. Držím palce. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
2.9.12 10:37

Tak já přidám svou zkušenost, jsem též po mimoděložním těhotenství letos v lednu. Vejcovod mi nebyl odebrán, takže když jsem zjistila // okamžitě jsem volala k Dr. jestli se na mě podívá. Těhotenství jsem zjistila 17.8. poslední MS 19.7. ještě ten den jsem si jako samoplátce nechala zjistit HCG v krvi bylo 270, k lékaři jsem byla objednaná 21.8., ten den jsem si znovu nechala jako samoplátce určit hladinu HCG, takže ten den kdy jsem šla k lékaři jsem měla HCG 1691, což bylo za 3-4 dny od posledního odběru. A přesto na UTZ nebylo skoro nic vidět, jen jakési prosvětlení. Dr. mě tedy chtěl za 3 dny vidět znovu, na HCG jsem už nešla, byla vidět už dutinka s tvořícími se vnitřními strukturami, ten den jsem dle MS byla 5+1 dle UTZ 4+5. Stačí aby ovulace byla o 3 dny posunutá a už to hraje velkou roli. Teď momentálně čekám na UTZ v 7 týdnu zda se rozběhne srdíčko.
Jinak u mimoděložního to opravdu roste buď pomalu, nebo to rychle nastoupá a pak to začne pomalu klesat, což jsem měla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
2.9.12 11:43

Tak ja som dnes 5+4 po IVF.
24.8. som mala HCG 160.98-4+2, 31.8.HCG 279.7- 5+2.nie je v 5+2 malo HCG 279??samozrejme na UTZ nebolo nic vidiet.mam citlive prsia a pobolieva ma podbrusok.na kontrolu do car idem az o dva tyzdne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.9.12 13:07

Mixy, tak co, co dnešní hodnoty, něco nového? Jak ti je, jak se cítíš? Myslím na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.9.12 13:12
Katulko, jestli je to málo nebo ne, to není podstatný, podstatný je nárůst, uvádí se co dav dny, ale skutečnost je, že co tři dny se musí hodnota zdvojnásobit, pak je to těhotenství prosperující, což u tebe není a ta hodnota je skutečně blbě nízká, ta bývá 10.den po transferu a pak se rychle zvedá, ale další vypovídající hodnotu bude mít jen další odběr a hodnota HCG.
@katulka3010 píše:
Tak ja som dnes 5+4 po IVF.
24.8. som mala HCG 160.98-4+2, 31.8.HCG 279.7- 5+2.nie je v 5+2 malo HCG 279??samozrejme na UTZ nebolo nic vidiet.mam citlive prsia a pobolieva ma podbrusok.na kontrolu do car idem az o dva tyzdne. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí