35tt a prujem????

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16923
1.11.19 09:48
@Tinka29 píše:
@Kikous22 ahoj jak jsi dopadla? Mám teď podobné potíže :roll:

V kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.11.19 09:58

@chs.jasmin jsem v 35tt, mívám spíš zácpu a teď poslední dva dny řidší stolice až průjem, ale byla jsem jen jednou denně tak nevím jestli to má spojitost. Mám už strach ze všeho. Mám kratší čípek. Na kontrolu mám jít v pondělí, tak uvidím, kdyby něco vyjedu do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
1.11.19 10:04

@Tinka29 Ono to muže být i hormonálně. Zácpa je častá, hlavně pokud jsi brala třeba železo. Ke konci těhu bývá průjem, tělos e i připravuje a čistí :-) Pokud není vodový, nemáš u toho silné křeče do břicha, tak dej nožky nahoru, udělej si čajík a užívej poslední chvilky klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.11.19 10:14

@chs.jasmin já bych radši kdyby se moje tělo ještě tak min. dva týdny nepripravovalo :D jim i železo i magnesium.. ležím právě poctivě s nozkama nahoře kvůli tomu čípku, a bolesti zatím nemám tak doufám že to bude dobré a ještě nějaký ten týden dáme. Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.19 23:10

Ahojky mám to stejně dnes od 22hod bolesti břicha +průjem bolesti jakoby menzes čekám druhé a jsem 35tt, tak doufám že to bude o. K měla jste to taky některá? Já to u syna neměla ani poslicky nic, prostě zacli bolesti a jelo se, ale je pravda že u prvního jsem byla furt na velké ty bolesti jak se stupnovali díky za každé info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 23:11

@Veronika 22 jak to dopadlo?.….. mám teď stejný problém 😔

• Citovat
  • Upravit
5.2.20 23:35

Tak dnes jsem 40tt zatím nic a to mě strasili předčasným porodem, ale už na to čekám jak na smylovani nás malej má odhat 4 až 4.5 kg zítra porodnice už mi dělali v pondělí i hamiltna a hlenova zátka taky pryč a stále nic 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.2.20 23:48

@Veronika 22 mě taky strašili, ležela jsem. Od 36 jsem dělala vše a porodila jsem 39+1tt :) přeji pohodový, krátký porod a hlavně zdrave mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 23:35

@Tinka29 ahoj všem holky :) :), tak jen pro info, nás syn Matýasek se narodil 7.unora s váhou 3840 a měřil 50cm a to měl odhat 4 až 4,5kg, narodil se na můj svátek, takže tavovej dáreček, porod sem měla vyvolávány kvůli tehu. cukrovce. Porod rychli a oproti prvnímu úplně super. Jinak je zlatý, spinká krásně a jeho velký bráška, je opravdu pyšný bráška.. :srdce: :srdce: a uzasny :srdce: :srdce: miluju je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí