35tt a prujem????

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
14.1.09 10:00

35tt a prujem????

Ahojky maminky,obcas sem nakukuji,ale dneska se musim zeptat…Cca mesic mam poslicky,docela neprijemne,ale zatim se nic nedelo vic.Dnesni noc jsem nespala,nevim proc,ale nemohla jsem.A od rana sedim na wc,mam prujem a bricho me boli jako pri menzesu.Vzdycky po chvili,cca ctvrt-pul hodine.Jsem unavena,nesva,ale prikladam to k tomu nevyspani.Myslite,ze se neco deje?Nechci jancit,mam doma jedno ditko a jeste preci jen mame cas…Jsem v 35-36tt.Mela jste to nektera?Moc dekuji za odpovedi.Ilca

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
14.1.09 10:02

Ahooj, já s tim zkušenost nemám, ale myslím, že bys radši měla zavolat k doktorovi a optat se co se děje… Tim nic neztratíš… Držim pěstí at je vše v pořádku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
14.1.09 10:42

Ahoj Ilčo,

je to sice opravdu ještě brzy, abys už šla rodit, ale příroda je mocnější než my a je možné, že se blíží porod. Já tedy poznala u prvního, že rodím právě tím, že jsem v noci vůbec nemohla spát a měla jsem pocit hrozného průjmu, který se taky pak dostavil a k tomu jsem i tedy začala krvácet, tak jsme raději jeli do nemocnice a fakt jsem za 4 hodiny rodila. Je tedy pravda, že už jsem i cítila kontrakce (spíše silnější menstruace každých 15 minut).

Třeba to u tebe nic není, ale taky bych raději zajela k doktorovi, ať ti udělá natáčky. Jistota je jistota.

Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.09 10:45

holky diky,radsi upaluju na gyn

• Citovat
  • Upravit
168
14.1.09 11:22

Ahoj,tak takhle přesně mi začal druhý porod! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
14.1.09 13:33

ahoj,
přidávám se k holkám - je to příprava na porod,tělo se čistí…nám i v porodce říkali že to je známka blížícího se porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.1.09 23:25

nechci plašit, ale u mne tak začínal porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.3.18 18:43

Kikous22

Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem v 35tt je normální mít průjem a trochu bolesti v podbrisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.3.18 18:47

Bolest hlavy

Zdravim holky, chcu se zeptat. Těhotná nejsem - test negativní - menstruace byla. Bolí mě hlava na čele. Čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.3.18 05:07

@Fear1 A proč to cpeš sem. Holka běž něco dělat a nesexuj a nebo si aspoň něco přečti o antikoncepci a začni ji používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
19.3.18 08:40
@Kikous22 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem v 35tt je normální mít průjem a trochu bolesti v podbrisku?

Ahoj,

přešlo to? U průjmu je to normální, mohlo ti něco nesednout, ale kdyby to přetrvávalo, a šlo ve vlnách tak raději kontrola. Tělo se před porodem i čistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.3.18 11:41

Kikous22

@chs.jasmin
Nepřešlo :( na kontrolu mám jít teď ve středu tak uvidím co mi řekne. Řeknu o tom doktorce a uvidím co mi řekne snad to nic nebude :/ muže to znamenat předčasný porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
19.3.18 11:45
@Kikous22 píše:
@chs.jasmin
Nepřešlo :( na kontrolu mám jít teď ve středu tak uvidím co mi řekne. Řeknu o tom doktorce a uvidím co mi řekne snad to nic nebude :/ muže to znamenat předčasný porod?

Nemusí. Jak má někdo zácpy ke konci těhu, ta někdo průjmy. Není to nic, co by tě mělo znepokojovat ;) Jen si hlídej bolesti bříška, kdyby se dostavilo silnější tvrdnutí, tvrdnutí v intervalech - tak raději konzultovat s lékaři. Beres magnézko? Ono někdy po vysazení pak ženy najednou mají více poslíčky - ale to je spíše tím, že až v tu dobu po vysazení začne tělo trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.3.18 11:49

Kikous22

@chs.jasmin
Neberu magnezko. Tak uvidím co mi řekne ve středu na kontrole. jinak děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.11.19 09:30

@Kikous22 ahoj jak jsi dopadla? Mám teď podobné potíže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie