Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj, já s tim zkušenost nemám, ale myslím, že bys radši měla zavolat k doktorovi a optat se co se děje… Tim nic neztratíš… Držim pěstí at je vše v pořádku …
Ahoj Ilčo,
je to sice opravdu ještě brzy, abys už šla rodit, ale příroda je mocnější než my a je možné, že se blíží porod. Já tedy poznala u prvního, že rodím právě tím, že jsem v noci vůbec nemohla spát a měla jsem pocit hrozného průjmu, který se taky pak dostavil a k tomu jsem i tedy začala krvácet, tak jsme raději jeli do nemocnice a fakt jsem za 4 hodiny rodila. Je tedy pravda, že už jsem i cítila kontrakce (spíše silnější menstruace každých 15 minut).
Třeba to u tebe nic není, ale taky bych raději zajela k doktorovi, ať ti udělá natáčky. Jistota je jistota.
Držím pěsti.
ahoj,
přidávám se k holkám - je to příprava na porod,tělo se čistí…nám i v porodce říkali že to je známka blížícího se porodu…
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem v 35tt je normální mít průjem a trochu bolesti v podbrisku?
Zdravim holky, chcu se zeptat. Těhotná nejsem - test negativní - menstruace byla. Bolí mě hlava na čele. Čím to může být?
@Fear1 A proč to cpeš sem. Holka běž něco dělat a nesexuj a nebo si aspoň něco přečti o antikoncepci a začni ji používat.
@Kikous22 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem v 35tt je normální mít průjem a trochu bolesti v podbrisku?
Ahoj,
přešlo to? U průjmu je to normální, mohlo ti něco nesednout, ale kdyby to přetrvávalo, a šlo ve vlnách tak raději kontrola. Tělo se před porodem i čistí.
@chs.jasmin
Nepřešlo
na kontrolu mám jít teď ve středu tak uvidím co mi řekne. Řeknu o tom doktorce a uvidím co mi řekne snad to nic nebude :/ muže to znamenat předčasný porod?
@Kikous22 píše:
@chs.jasmin
Nepřešlona kontrolu mám jít teď ve středu tak uvidím co mi řekne. Řeknu o tom doktorce a uvidím co mi řekne snad to nic nebude :/ muže to znamenat předčasný porod?
Nemusí. Jak má někdo zácpy ke konci těhu, ta někdo průjmy. Není to nic, co by tě mělo znepokojovat
Jen si hlídej bolesti bříška, kdyby se dostavilo silnější tvrdnutí, tvrdnutí v intervalech - tak raději konzultovat s lékaři. Beres magnézko? Ono někdy po vysazení pak ženy najednou mají více poslíčky - ale to je spíše tím, že až v tu dobu po vysazení začne tělo trénovat.
@chs.jasmin
Neberu magnezko. Tak uvidím co mi řekne ve středu na kontrole. jinak děkuji ![]()
Ahojky maminky,obcas sem nakukuji,ale dneska se musim zeptat…Cca mesic mam poslicky,docela neprijemne,ale zatim se nic nedelo vic.Dnesni noc jsem nespala,nevim proc,ale nemohla jsem.A od rana sedim na wc,mam prujem a bricho me boli jako pri menzesu.Vzdycky po chvili,cca ctvrt-pul hodine.Jsem unavena,nesva,ale prikladam to k tomu nevyspani.Myslite,ze se neco deje?Nechci jancit,mam doma jedno ditko a jeste preci jen mame cas…Jsem v 35-36tt.Mela jste to nektera?Moc dekuji za odpovedi.Ilca