Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
tatinek nebo manzel ?
Dyť to říkám že už mi hrabe ![]()
Mě manžel, dětem tatínek. A nemít děti tak si to užiju jinak ![]()
@Wani píše:
Na „rande“ s kamarádkou nebo opravdový rande?
na co by byla chut a moznosti ![]()
Já tě chápu
je to už sice pár let, ale pořád si pamatuju, jak mi bylo, když jsme byli od sebe s manželem (tehdy přítelem).. chodili jsme spolu skoro dva roky a měli jsme zrovna začít bydlet spolu, no den před sestěhováním mi ho odvezli do nemocnice… a neviděli jsme se dva měsíce… pěkně na houby… každopádně jsem chodila na brigády, jak tady psaly holky, viděla jsem spoustu seriálů a filmů, poznávala hlavní město, nikoho jsem tam neznala, ale bylo léto a nakonec si na to ještě občas i ráda vzpomenu.. teda kromě toho, že jsem se bála o toho svého (to na tom bylo to nejhorší
), ale naštěstí ho pak pustili domů a mohli jsme si volat
… využij toho, dělej, co tě baví (a jeho třeba ne), až pak spolu třeba budete den co den, vzpomeneš si, jak to bylo i fajn ![]()
@Litta píše: Útočit nebudu, ale jen to nechápu.Asi spolu nejste moc dlouho?
Proč? My jsme spolu 7 let a špatně snášíme i víkendové odloučení.
Naprosto chápu, mně se po manželovi stýská i když odjedu na víkend. Jedna noc dobrý,další už mi je smutno a třetí kápne slza. I když mi někdy leze na nervy,bez něj to není ono. Ale co dělat neporadím,my máme malinké dítě a to mě mezitím zabaví. ![]()
můj muž odjížděl vždy služebně do Norska na 6 - 7 týdnů a teda ten odjezd byl šílený. Nesnáším doma takové to hlucho. Každý den večer sjme byli na skypu a tak se to dalo vydržet. Poslední týdny už to bylo lepší. Je to jen síla zvyku
Já si pamatuju jak jsme s přítelem trpěli, když ho odvedli po ročním vztahu na vojnu. Tý vogo, to bylo strašný. Buleli jsme oba dva každou noc
soucítím s Tebou zakladatelko. Těch pět týdnů to budeš muset přežít, recept na to, aby Ti to uteklo, neexistuje. Můžeš dělat činnosti, které Ti mohou pomoct zabít čas, ale abys přestala myslet na přítele tak to Ti nepomohou. Alespoň podle mých zkušeností. Přeji mnoho sil ![]()
@rozand píše:špatně snášíte oba dva nebo jen vy?
Zakladatelko, ten čas investuj do sebe a uteče ti to hrozně rychle ![]()
@someargue Oba. Když je na služebce, chodí mi rekordní počty smsek a večer pořád volá a posílá fotky všeho, co potká
.
Ještě mám takové tlačení v hlavě, že jsem měla zůstat místo dovolené s našima doma, ale přítel bude mít ty dva necelé dny co bude doma spoustu zařizování skrz ten další odjezd a viděli by jsme se jen chvíli. Pak bych byla kvůli této chvíli cely týden doma sama a zrovna tenhle týden mi odjíždí i všechny kamarádky, takže bych potřebovala utvrdit v tom, že dělám dobře. Jinak vám všem moc děkuji za pozitivní ohlasy, strašně mi to pomohlo ☺️
@rozand píše:
My jsme po 7 letech taky zvyklí si každý den psát a když je na služebce, druhý den se na něj těším. Ale jsem ráda sama a užívám si to. Nemám žádný pocit úzkosti, ten bych měla kdybychom se viděli nonstop. ![]()
@Kris.12345 Já tě úplně chápu. Mně manžel chybí každý den od rána než se zase večer vidíme. Když odjede na víkend je mě půl. Jsme na sebe hodně fixovaný i po 25 letech. Dny bez něj se snažím naplnit nějakou činností - úklid, filmy, knížky, kámošky a těším se, až přijede, jak se na sebe vrhneme
.