36 dní bez sebe

27.7.18 20:22

36 dní bez sebe

Ahoj, mám takový problém. Přítel mi na měsíc odjel (vlastně na 10 dní, ale mezitím odjedu já než se vrátím odjede na dalších 22 dní). Prostě se nějakých 36 dní neuvidíme a je teprve den sedmý. Asi znim jak malá holka co si vše moc bere, ale je fakt, že jsem poslední dobou precitlivela. Nechci tu fňukat, ale zeptat se, co doporučujete dělat, jak se zabavit aby mi to rychle uteklo. Čas se mi teď strašně táhne a viděli jsme se predtim skoro každý den, takže je to i šok a nejsem ještě ve stadiu kdy bych si rekla, že mám chvíli klid. Poběží to po více dnech rychleji? Děkuji za neútočné odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7333
27.7.18 20:26

Tak aby Ti to rchlejc uteklo, tak si najdi nějakou činnost, která Tě baví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
27.7.18 20:27

Sjela bych celou sérii svých oblíbených seriálů v angličtině. Game of thrones, Suits, Grey' s anatomy, True blood. Četla bych si, chodila denně cvičit. Zaplatila bych si intenzivní kurz němčiny. Chodila ven s přáteli…Jé ja bych si to užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.7.18 20:28

Útočit nebudu, ale jen to nechápu. :mrgreen: Asi spolu nejste moc dlouho? Co nějaké kamarádky, uspořádat něco doma, zařídit si ve městě věci, co dlouho odkládáš, oběhnout doktory, obchody, … dočíst knihy, nakoukat seriály nebo filmy, … nějaký kurz… Měsíc uběhne rychle, asi ten rozjezd je pomalejší, ale pak to snad půjde rychleji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.7.18 20:29

Jo a hned první týden bych si dokonale uklidila a pak se kochala tím, jak to nikdo nenarušuje zapomenutou skleničkou tuhle, kapesníkem támhle, botama mimo botník… Ach! :lol: (Nejsem uklízecí maniak a muž pomáhá, ale mít věci na svém místě mám moc ráda a cítím se pak líp. ;) )

Příspěvek upraven 27.07.18 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.7.18 20:29

Mne tenkrat pritel odjel na 3m.
Chodila jsem dost parit. Ale mne samota nevadi. Prvni 2m mi to ani neprislo, krize prisla posledni mesic.

• Citovat
  • Upravit
27.7.18 20:34

@Litta tak jsme spolu asi sedm měsíců, ale problém není že bych neměla dost činností, ale vždy mě přepadne chvilka, kdy je mi strašně prázdno. Máme ten vztah ještě takový zamilovaný a začala se mi projevovat antikoncepce. Takže mám strach, že se zblázním. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.7.18 20:37

@Kris.12345 Tak to je zas hezký, že ti v zamilovanosti chybí. ;) Nezblázníš, on se vrátí a ještě budeš za pár měsíců vzpomínat a někam ho posílat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
27.7.18 20:41

nejsi jak malá holka, my s manželem bez sebe taky nemůžeme být, jel na týden na služební cestu a bylo to pro nás oba hrozné… je to normální když někoho miluješ, to samé mám už jen s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.7.18 20:42

Nám takhle odjíždí příští týden tatínek. Taky nám vždy chybí a my jemu. Voláme si, piseme., posíláme fotky. Plánuji výlety a akce ať nesedime doma a at nám to utíká. A těším se že dokoukám seriály na které on moc nemusí koukat :-) A nemít děti, jedu k rodině nebo ke kámoškám a užívám si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irenahlava
27.7.18 20:47

to by byl ráj :D ne promin zakladatelko, ale pro mě by to možná znamenalo, že po 8 letech to zase chytne jiskru, když se dobu neuvidíme :-) tak máš kamarádky, rodiče, pozvi je na večeři a tak uteče to

• Citovat
  • Upravit
107605
27.7.18 20:48
@Kris.12345 píše:
Ahoj, mám takový problém. Přítel mi na měsíc odjel (vlastně na 10 dní, ale mezitím odjedu já než se vrátím odjede na dalších 22 dní). Prostě se nějakých 36 dní neuvidíme a je teprve den sedmý. Asi znim jak malá holka co si vše moc bere, ale je fakt, že jsem poslední dobou precitlivela. Nechci tu fňukat, ale zeptat se, co doporučujete dělat, jak se zabavit aby mi to rychle uteklo. Čas se mi teď strašně táhne a viděli jsme se predtim skoro každý den, takže je to i šok a nejsem ještě ve stadiu kdy bych si rekla, že mám chvíli klid. Poběží to po více dnech rychleji? Děkuji za neútočné odpovědi  :srdce:

delala bych to , co jsem delala predtim jako single . sla bych na rande atak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.7.18 20:49

@Kris.12345 Záleží, co budeš dělat. To, že si na něj přes den vzpomeneš a chybí ti, je normální. Já na vysoké byla od svého dnes už manžela skoro rok, když jsem byla na studijním pobytu na jiném kontinentu, též mi chyběl a já jemu, ale zvládli jsme to.

Příspěvek upraven 27.07.18 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107605
27.7.18 20:49
@CrazyOwl píše:
Nám takhle odjíždí příští týden tatínek. Taky nám vždy chybí a my jemu. Voláme si, piseme., posíláme fotky. Plánuji výlety a akce ať nesedime doma a at nám to utíká. A těším se že dokoukám seriály na které on moc nemusí koukat :-) A nemít děti, jedu k rodině nebo ke kámoškám a užívám si.

tatinek nebo manzel ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.7.18 20:51
@Venetia píše:
delala bych to , co jsem delala predtim jako single . sla bych na rande atak :mrgreen:

Na „rande“ s kamarádkou nebo opravdový rande? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria