Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný večer těhulky a maminky .
Mám otázečku
) dnes jsem byla poprvé na načítání a doktor mě vystrašil tím že se malému na chviličku zastavilo srdíčko
( udajně to bylo do 3Ovteřin což není ještě tak zlé ale musím hned druhý den na další . Stalo se to některé z Vás? Dnes asi jen tak neusnu
(( ![]()
Tak to se mi nestalo, ale pokud byl monitor špatný, měl tě poslat někam na přetočení, nejlépe do porodnice. Já taky chodila na přetočení monitoru do porodky…
![]()
Ahojky,mě zase dneska vystrašila,že mu tluče srdíčko moc rychle 160/min,našla jsem si na netu a údajně je to v normě.
Udělala mi utz,jestli mi ještě dobře pracuje placenta a bylo to v pořádku.
Doufám že vše bude v pořádku,do termínu mi zbývá 18 dní.
Myslím že ti měl udělat monitor znovu a nebo poslat k někomu jinému na přetáčení. ![]()
Jdu na natočení zítra a údajně pokud se zástava prokáže zas tak mě doktor pošle do nemocnice
( Mooc moc děkuji za odpověd.
ZandaU píše:
Jdu na natočení zítra a údajně pokud se zástava prokáže zas tak mě doktor pošle do nemocnice( Mooc moc děkuji za odpověd.
Držím palce ![]()
Mě se to teda nikdy nestalo,ale u nás je taky pokud není monitor oki tak druhý den přetočení v porodnici,držím všem těhulkám pěstičky at je všecičko v pořádku…
Já měla špatný monitor
, prý že spí ale doktor říkal že tam je něco špatně. Z porodního prý když podepíšu papír tak mě pustí a vyřvala jsem si primáře a ten hned na sál a byl tam uzel na pupečníku
. Takže já bych jen tak domů nešla.