36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
26.6.14 21:40

@mar28 já mám do neděle čas. Takže termín mám 29.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 21:52

@klarinet12 Tak uvidíš, jestli se miminku bude chtít ven..má na to tři dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.6.14 22:02

@mar28 už by mohlo jít na svět ;) už se tešíme a hlavně to bude i trochu úleva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 22:10

@klarinet12 to jo, já už bych taky ráda porodila, připadám si jak mamut, nohy nateklý a furt poslíčci no hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.14 22:11

@klarinet12 to věřím :-) my se už taky těšíme a to máme ještě cca 3 týdny čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.14 22:13

Jinak holky, dneska mě celej den (už od noci) bolí pravá strana břicha, něco jako bych to tam měla namožený? neměla jste to některá? přemýšlím, jestli mám plašit a volat zítra dr nebo ne… bolí to i když v klidu ležím nebo sedím, při chůzi a tak je to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.6.14 04:36

@krtecek79 ahojky tak toto jsem neměla :nevim: tak mě napadá, že jestli ti tam něco malá nepohmoždila?? Jedna kamarádka měla takhle zlomený žebro, říkala, že to bolelo jak blázen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.6.14 04:40

@mar28 to já teda ten otok měla jen ten jeden nebo dva dny jak jak sem psala a teď nic asi, že není až takový vedro, tak mi to naštěstí zmizelo :)ale ty otoky ti vůbec nezavidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.6.14 04:43

Mě naštěstí dnes nic neboli jen furt lítám čůrat a teď nemůžu spát a malá je už dva dny nějaká moooooc klidná až mě to znepokojuje myslíte, že jen nabírá sílu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.6.14 05:31

Ahoj holky, taky se cítím v pohodě( vlastně celé těho), až teď poslední dobou mě občas přes den a hlavně v noci tak strašně brní konečky prstů rukou, zvlášť na pravé ruce - úplně mě to budí!!! Nikomu bych to nepřála, protože na to nic nepomáhá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.6.14 06:08

@letuska16 ahojky a je to normální, nebo to značí nějaký problém?? V jakém týdnu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.6.14 08:06

@klarinet12 Ahoj,taky pozoruju, že je někdy malej aktivní a z toho se skoro nepohne. V noci ho vůbec necítím, třeba spí nebo to nevnímám. Teď mě kope do žeber. Asi není moc dobrý se tím zabývat nebo by člověk zblbnul. Mají málo místa v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.6.14 10:06
@klarinet12 píše:
@letuska16 ahojky a je to normální, nebo to značí nějaký problém?? V jakém týdnu jsi??

Ahojky, jsem ve 35 týdnu a dr. mi říkala že je to celkem běžný a je to prý buď tím že tělo zadržuje vodu nebo tím, že je velká děloha a tlačí na nervy kolem páteře!! Mohou tím buď mrtvět ruce nebo nohy( což bych se asi zbláznila) - je to totiž opravdu nepříjemný :,( a nic na to není. Jen VYDRŽET - takže mi nic jiného nezbývá a co bych pro to naší fešandu neudělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.6.14 11:07

@letuska16 tak to já už čekám na porod jak na smykování ;) já sem dnes 39+5 v neděli mám termín, teda jak mi bylo dobře, tak teď si připadám jak mrtvola :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.6.14 11:08
@mar28 píše:
@klarinet12 Ahoj,taky pozoruju, že je někdy malej aktivní a z toho se skoro nepohne. V noci ho vůbec necítím, třeba spí nebo to nevnímám. Teď mě kope do žeber. Asi není moc dobrý se tím zabývat nebo by člověk zblbnul. Mají málo místa v bříšku.

Ahoooj, jojo však já už byla včera taková vystresovaná, že sem musela malou vzbudit, ale teda trvalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí