Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 A co ty bolesti?
Vyvedla akorát pak začlo pršet a hrozně se ochladilo, i když mě je teda zima skoro pořád ![]()
No ty zase odezněli, tak já fakt nevím, v podbřišku mě píchá pořád, ale nezesiluje to, takže nevím co to je…tobě je pořád zima, tak to mě pořád teplo, ale jinak než sem otěhotněla, tak sem měla ruce a nohy jak vodňana ![]()
@klarinet12 To píchání v podbřišku mam taky, je to docela nepříjemný, ale nic z toho, tak taky nevím, co to je..
@spiritt no já taky nevím co to je, ale tvrdne mi břicho v docela pravidelných intervalech a do toho občas pichnutí v podbříšku, ale dá se to vydržet, tak nevím jestli jsou to nějaké slabé kontrakce nebo jen poslíčci??
tak já fakt nevím už sem byla i ve vaně a břicho si tvrdne a pobolívá pořád, ale jak říkám da se to vydržet, tak by mě zajímalo co to je…sakryš dnes je už můj velký den a pořád nic ![]()
@klarinet12 Tak uvidíš, třeba se to dnes konečně rozjede…A nebo budeme přenášet
…Já mám vlastně termíny dva, podle ultrazvuku 2.7. a podle MS 4.7.,takže už bych taky klidně mohla…
@klarinet12 tak jak to dopadlo? odeznělo to nebo už to máš za sebou? ![]()
Děvčata tak já mám ještě další dva termíny podle utz 4.7 a 6.7 což mi můj gynekolog vůbec neřekl, a jinak se zatím nic neděje říkal pan primář a mimčo je je trochu líný.. Takže su na svyho gynekologa nasrana
Já mám taky jeden, ale u mě je to zase tím, že víme přesný datum početí ![]()
@Kaculina2 píše:
Máte dva a více termínů?
Já teda jen jedenkamoska měla taky jinej podle ultrazvuku,ale jí se to lišilo o den.achjo já musím mít vše extra,nic nemůže být v klidu, ale primář říkal kdyby jste měla v noci bolesti hned přijet a zítra na další kontrolu…
JoJo jeden podle poslední menstruace a pak dva podle ultrazvuku. ![]()
Tak uvidíme kdy to bude. hlavně, že každým dnem očekávám porod a furt nic a to má 10.7 dojet segra kterou sem viděla naposledy na vánoce ![]()
@Kaculina2 píše:
Máte dva a více termínů?
Já teda jen jeden
Já to tak mám proto, že bylo od začátku mimi o malinko větší, než by mělo být podle termínu poslední MS. Takže mám taky prostě jeden termín podle MS a jeden podle UTZ.
Mě teda na velkým ultrazvuku řekli, že termín měnit nebudou, že odpovídá. Ale ted je menší odpovídá na 37tt ale doktorka řekla že nic měnit nebude, a termín mi nechá, tak tomu moc nerozumím
Ahaa tak to taky nechapu, já nevím ale porodní asistentka říkala, že pokud sem měla nepravidelnou menstruaci, tak to spíš budou přiklánět k tomu 4.7 ale klidně můžu rodit zítra no prostě kdykoliv, ale dnes podle primáře se dole nic nechysta a neděje. Takže se asi ani neotviram nebo nevím
No holky, ja mam termin 14.7.,ale prvni ditko bylo o 14 dni driv, takze to cekam ted kazdym dnem. I kdyz to tak nemusi vubec byt. Bavic k nam dorazily bourky, cely den je mi divne a chodim na velkou
tak jsem zvedava, jestli neco bude…