36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
30.6.14 11:16

@klarinet12 Tak v tom případě tvoji uklízecí mánii plně chápu - myslím, že u nás to tu bude podobný a to tu mužík bude sám a bude to tady jak po výbuchu až přijdu z porodnice :-D

Jinak jak to pročítám, jste tady všechny v plném očekávání..já mám před sebou skoro měsíc, tak snad už to nějak dobojujem - zatím jsem měla těho úplně pohodové, tak snad se to brnění rukou ještě nezhorší :?

Všem čekatelkám hodně zdaru síly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.6.14 15:42

@evulkanov tak to chápu, musíš se o prcka postarat, já to odpocivani vzala nějak vážně co chvíle sem usla, ale jsem nějaká z toho rozbitá. U nás je pěkně zataženo a krásně fouká, takže se pěkně odpočívá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.6.14 15:47

@letuska16 :hug: ahoooj, tak já musím mít vše podle sebe, jinak brblu a sem naštvaná, ale říkám prdím na to snad to tu zvládnou, když přítel bydlel sám tak to taky zvládl, takže teď mu nic jiného nezbude ;-) děkujeme, to přeje m i Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.6.14 16:38

Tak holky, právě jsem se vrátila z kontroly v porodnici, byla jsem tam od rána :pocitac: nejdřív dvě hodiny čekání na monitor, pak mi tam malá stejně spala, takže na nic, pak do ambulance za doktorkou, která mě na monitor poslala ještě jednou a pak ještě za internistou kvůli těm mým otokům… no výsledek je, že za týden v pondělí jdu na zátěžový test a utz a nejpozději 10.7. indukce nebo císař… a musím začít píchat fraxiparine na ředění krve. takže dneska fakt den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.6.14 16:48

@krtecek79 ahoj,tak to ti vůbec nezavidim :( já to krom monitoru kdy prcek byl zase neaktivní a taky spal, tak to byl fofr, a pak gyn kontrola a šup domu a další kontrola v termín porodu, pokud teda neporodím mysliš, že když neporodim, tak si mě tam nechají, nebo mě nechají přenášet? Sem otevřena na půl cm. a myslis, že pujdes císařem nebo se to ještě zpraví? Mě v teple otekaji hlavně lýtka a prsty, ale naštěstí mě to v těhu nějak minulo, se dívám, že to máš docela pestrý. :(hlavně ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.6.14 16:59

@klarinet12 no já mám TP až 16.7., ale začaly mi stoupat D-dimery (ukazatele trombozy), sice ne nějak dramaticky, ale stoupají, takže mě proto nechtějí nechat ani do TP - proto indukce. No a kdyby se nakonec ukázalo, že je malá ke 4 kg, tak říkali, že mě normálně rodit nenechají, právě kvůli těm D-dimerům. Tak uvidíme. Ještě teda uvidíme co udělá ten zátěžovej test… jdu si nastudovat co mě vůbec čeká, vím jen, že mi daj při monitoru kapat oxytocin a zkoumají reakce mimča na kontrakce, tak se mám asi na co těšit…

U tebe bude záležet na porodce jak to tam mají - pokud nebudeš mít nějaký vážnější problém nebo mimčo, tak tě asi přenášet nechají - někde to je max. týdne někde 10 dnů (ale to už je nejzazší termín).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.6.14 18:25

Tak to bude ještě zajímavý, začala jsem špinit…abychom tam nejeli dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.6.14 18:43

@krtecek79 tyjooo,tak držím pěsti 8o máš chudaku takový nervy to ti fakt nezavidim..no, ale snad se malé bude chtít do pátku ven a porodní asistentka říkala, že si myslí, že jo protože mi už prý dost pravidelně hodně tuhne břicho a na tech pásech sem to pozorovala a běhali tam čísla 8,9,11,15,16,20,22, a pak to valilo až na 68,takže sem dychala jak pes a rozdýchala sem to, takže tělo asi fakt cvičí na ten porod… Tak průběžně piš ať víme jak jste na tom a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.6.14 18:55

@klarinet12 no je to dneska nějaký adrenalin :-) jsem volala dr, že špiním (pro jistotu, protože jsem fakt stresař) a ona, že to je v pořádku, že mi při vyšetření trošku pomohla, aby to vyvolání šlo lépe…jako nic jsem u toho necítila, ale zdá se, že mi udělala Hamiltona :-) tak uvidíme, co se bude dít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.6.14 19:49

Óóó, tak třeba pojedeš co nevidět ;) tak ještě, že to je skrz toho hamiltona nebo jak se to píše :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.6.14 19:51
@klarinet12 píše: Óóó, tak třeba pojedeš co nevidět ;) tak ještě, že to je skrz toho hamiltona nebo jak se to píše :-D

A hlavně ať je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.7.14 21:43

Ahoj, tady nikdo..snad už holky nerodíte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.7.14 21:58

@mar28 taky si celý den říkám :-D Já teda nerodim a průběžně tu mrknu, ale nikdo tu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
1.7.14 22:04

Já taky nerodim, zatím pořád nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.7.14 22:27
@spiritt píše:
Já taky nerodim, zatím pořád nic..

Tak jsme už tři nerodící :-) pokud neporodim v pátek, tak musím na tu kontrolu a pokud mi řeknou, že je to OK, tak bychom chtěli jít do kina, sranda by byla kdyby mě to chytlo tam:-) ale ještě to proberu s porodní asistentkou radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí