36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
2.7.14 19:23

@spiritt a kolikatej týden, že jsi? Tak to já mám posledních pár dní fakt ty bolesti a to pnutí bříška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
2.7.14 20:57

Dnes jsem už 39+5…(ty jsi nějak podobně, že jo?).Tak jako občas mám ty MS bolesti a to píchání dole, ale nic zas tolik výraznýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.7.14 21:21
@spiritt píše:
Dnes jsem už 39+5…(ty jsi nějak podobně, že jo?).Tak jako občas mám ty MS bolesti a to píchání dole, ale nic zas tolik výraznýho…

No mě ukazuje těhu kalkulačka taky 39+5 tak nevím a hlavně tím, že doktor prvně počítal s tím termínem podle menstruace tak by všechny jeho výpočty neseděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
2.7.14 21:46

Tak já nevím, jak moc přesně oni to poznají na tom ultrazvuku. Mě říkali, že termín podle utz je přesnější, a ten jsem měla dnes a to už asi nestihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.7.14 22:02

Dobrý večer,
holky tak koukám pořád nikdo nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.7.14 22:13

Ahoj holky, dneska šílenej den..ráno v 11h. mě odtekla hl. zátka dole mě začlo bolet břicho naštěstí jsme jeli do porodnice..natočily monitor břicho furt bolelo, doktorka mě prohlídla čípek celej a dole se zatím nic neděje a já myslela, že malej chce jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.7.14 22:17

@mar28 ty jo :-) tak třeba to bude za chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.7.14 22:32

Dr. mě říkala, že to může být i 14 dní, i když odteče hl. zátka. Jak začnu krvácet tak ihned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.7.14 23:26

@mar28 že ti doktoři si vždycky vyberou to nejmíň uklidňující co by řekli :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.7.14 23:28

Tak holky, zřejmě toho mám málo teď ke konci… takže kromě otoků, vysokých d-dimerů, kvůli kterým si píchám injekce fraxiparinu, na mě asi něco leze… celý tělo mě bolí a mám 37,5. No doufám, že to přejde, protože jestli mi v tomhle stavu budou vyvolávat toho 10.7. porod, tak se asi picnu :zed: já fakt musím mít vždycky něco extra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 08:57

@krtecek79 tak to je fakt masakr, tak se drž, přeji ať máš co nejvíc síly ;) Já mám termín zítra sotva se otocim v noci moc nespim a břicho už mám jak balon.. Stejně my jsme asi něco extra nebo nevím, nedovedu si to vysvětlit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.14 09:01

Ahoj, no mě připadá, že to doktoři odfláknou. Včera se při vyšetření na mě vystřídaly dvě doktorky a každá jinej názor a nic nevím, jen to, že čípek je celý a placenta se trochu vytáhla, ale o kolik to už mě nikdo neřekl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 10:15

@mar28 jaaaj,tak to naštve.. Achjo tak už by ti mohlo přijít fakt. Nicméně mě od rána bolí břicho jak kdybych to měla dostat jinak je vše ok zatím. Tak sem si umyla ještě koupelnu, chystám se vysát a vytřít chodbu a můžu jet :-D což silně pochybuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.7.14 11:07
@klarinet12 píše:
@krtecek79 tak to je fakt masakr, tak se drž, přeji ať máš co nejvíc síly ;) Já mám termín zítra sotva se otocim v noci moc nespim a břicho už mám jak balon.. Stejně my jsme asi něco extra nebo nevím, nedovedu si to vysvětlit. :think:

no evidentně :-) noc byla tedy úplně na houby - každou hodinu jsem lítala na WC, nemohla jsem pořádně ležet, spát nešlo, pořád mě někdo bolelo, píchalo, dloubalo, takže znova budu dospávat přes den… už ať je ten příští týden a malá je venku :-) jako netuším, co bych dělala, kdybych už doma měla malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.7.14 11:10
@mar28 píše:
Ahoj, no mě připadá, že to doktoři odfláknou. Včera se při vyšetření na mě vystřídaly dvě doktorky a každá jinej názor a nic nevím, jen to, že čípek je celý a placenta se trochu vytáhla, ale o kolik to už mě nikdo neřekl. :cert:

no tak to je děs…škoda, že člověka pak otázky atd. napadají, až když je doma a s tím úměrně stoupá vztek, že dr nic neřekl. Ale ještě můžem být rádi si myslím, kamarádka bude rodit na Slovensku a podle toho co říkala, tam panuje hluboký pravěk co se týče porodnictví… už jenom její popis, jak jí doktor nabíral stěr na streptokoka stojí za to (a to už nemluvím o tom, že si o něj musela sama dokonce říct, jinak by jí ho neudělal vůbec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí