36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
5.7.14 16:59

Děkujem sestra malého moc chválí, že tak pěkně papá, že už to dlouho neviděla a hned napoprvé. Víš co tu bolest už přežiju, ale nemůžu vstát hučí mi v uších tak tak sem se vyčůrala… Tak vám krásky držím moc pěsti ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.7.14 17:09

@klarinet12 tak hodně odpočívej, musíš být po to všem vyčerpaná… není se čemu divit, že jsi KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
5.7.14 20:08

@klarinet12 taky moc gratuluji :-)!!!
Ale mě je smutno, dnes odpoledne mi odvezli moje zlatíčko do Hradce Králové na dětskou jipku:-(,protože se jim nezdálo něco na srdíčku, hrozně mu lítá tep, a tady na to nemají takový vybavení, aby zjistili, co přesně mu je:-(…Takže strašný, jsem v porodnici bez miminka, chce se mi brečet a další info mi řeknou večer nebo až ráno. A přitom byl ten první den v pohodě, a teď najednou se to tak otočilo :'(…
Jinak přeju vam ostanim bezproblemový porod a zdravý mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.7.14 21:53

@spiritt určitě to bude dobrý, drž se :hug: povezou ti ho pak zpět nebo pojedeš ty za ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.7.14 01:55
@spiritt píše:
@klarinet12 taky moc gratuluji :-)!!!
Ale mě je smutno, dnes odpoledne mi odvezli moje zlatíčko do Hradce Králové na dětskou jipku:-(,protože se jim nezdálo něco na srdíčku, hrozně mu lítá tep, a tady na to nemají takový vybavení, aby zjistili, co přesně mu je:-(…Takže strašný, jsem v porodnici bez miminka, chce se mi brečet a další info mi řeknou večer nebo až ráno. A přitom byl ten první den v pohodě, a teď najednou se to tak otočilo :'(…
Jinak přeju vam ostanim bezproblemový porod a zdravý mimi

Jeee chudáček, tak dej vědět jak na tom pak malej je, ju? Držím pěsti ;) :hug: jinak tě chápu, sem teď bez malého, protože sem sama nedošla ani pomale od sprchy, tak je u sestřiček ať si odpočnu a teď sem se nějak probrala, šla vyčurat, učesat a někdo plakal, tak sem přešlapovala jestli to není malej… Jinak mít už v ruce ten uzlíček je něco neuvěřitelnýho, že i přes tu bolest, ale prej defakto než mi odtekla plodová voda tak bez bolestí až v těch šest to začalo a za hodinu a něco sem byla otevřená na 7,zápětí, 9,5 jen ten půl centimetr, tak sem musela pár těch kontrakcí zatlačit v dřepu, a pak jen ty neskutečný bolesti a skrz tu váhu sme vytlačila jen kus hlavičky a dál nemohl, a já už byla tak vyčerpána, že mu chudáčkovi nepomohla, protože mě vyčerpal ten začátek bez toho epiduralua pak už mi ani nešlo tlačit, ale už je venku a to je hlavní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.7.14 07:56

@klarinet12 hlavně se tím nijak nemuč, žes už ke konci nemohla :hug: Podle mě jsi to zvládla nádherně! :kytka: já jsem zvědavá na sebe ve čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.7.14 10:05

JoJo v poho už dnes to bolí jen trochu jinak držím pesti.. Jen zavinovani do té jejich klasické zavinovacky mi moc nejde :cert: malej vždycky pláče a já se bojím toho jeho pupicku a neumím ho dat na bok dává si hlavu směrem k bříšku, ale spi tak snad nedostanu vynadano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.7.14 10:05

Jinak nikdo nic, zadnej porod? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.7.14 10:24
@klarinet12 píše:
JoJo v poho už dnes to bolí jen trochu jinak držím pesti.. Jen zavinovani do té jejich klasické zavinovacky mi moc nejde :cert: malej vždycky pláče a já se bojím toho jeho pupicku a neumím ho dat na bok dává si hlavu směrem k bříšku, ale spi tak snad nedostanu vynadano :think:

to se časem poddá si myslím :-) za tejden nám už budeš dávat rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.7.14 10:28
@klarinet12 píše:
Jinak nikdo nic, zadnej porod? :-)

já jsem zatím pořád v celku, momentálně s docela slušně rozjetou virózou :zed: začínám kašlat, tak přemýšlím, že bych ještě zítra ráno před tím zátěžovým testem skočila za obvoďačkou, zda mi něco neporadí, protože upřímně si myslím, že v tomhle stavu ten porod neudýchám a představa, že do kontrakce kašlu… 8o včera v noci jsem jich měla tak 5-6 za sebou a celkem velkejch, už jsem se bála, že pojedem, ale pak to přestalo. No fakt doufám, že vydržím do toho čtvrtka jak je v plánu a stihnu se tak dát mezitím nějak dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.7.14 10:46

Ahojky čekatelky :D :D tak jak se dnes cítíte? venku je teda brutální vedro a zítra to má být ještě horší, co plánujete v tom vedru na odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.7.14 10:53

@nika1988 gaučink :-) jsem nemocná, porod mám za 4 dny, tak se snažím dát rychle do pořádku, abych to vůbec udýchala. Co plánuješ ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
6.7.14 10:55

@nika1988 ahoj, taky budu jen odpocivat. termin mam ve stredu, zatim se u me nic nedeje, otevrena na prst, zadny naznak k porodu. uz ale, abych to mela za sebou, to vedro me nici, vse otyka, spatne se dycha, desne…

• Citovat
  • Upravit
684
6.7.14 11:01

@teckaa tak to máme podobně… já teda na ty otoky už vyfasovala detralex a injekce fraxiparinu, protože mi stoupá srážlivost krve a naplánovali mi na čtvrtek indukci…takže rodit budu týden před TP. Jsem na to zvědavá, hlavně v situaci, kdy jsem jak naschvál ještě chytla virózu :zed: Nějaký mírný náznaky porodu už mám, protože mi dr v pondělí udělala už hamiltona a ve čtvrtek mi odešla hlenová zátka, dole mi to cuká, občas proběhnou i kontrakce… ale momentálně doufám, že ještě chvíli vydržím, abych aspoň tu virózu dala nějak pod kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
6.7.14 11:07

@krtecek79 teda, jestli mas virozu, tak nevim, zda je ok do toho jit. dle meho je lepsi, kdyz je telo pripravene, hlavne kdyz ma prijit takova zatez pro nej jako je porod a jeste se vyrovnat s virozou. jsem zvedava, co ti na to reknou v porodnici. nechci radit, ale ja bych zavolala do porodnice, treba poradi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky