36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
8.7.14 08:58

@krtecek79 áá, koukám oxytocinový zátěžový test, taky jsem ho zažila :) Děs běs :|

@stiskoch Ahoj, vypadá to, že se vetřít můžeš, já se sem taky nacpala :mrgreen:
Jak je v tomhle pokročilém stadiu těhotenství? ;)

@Kaculina2 hihi, povídat si s králíkem, to je dobrý :mrgreen:
Já většinou když je bouřka, tak beru foťák a stativ a snažím se vyfotit blesk, občas se zadaří a to je pak radosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.7.14 09:06

Ahoj holky..u nás žádná bouřka, vedro je pořád a v noci se nedá spát. Mám 9dní do termínu a stále nic, zítra do porodky.Asi se začnu modlit, aby se prcek narodil, už to nedávám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.7.14 09:08

@Erian pokud pominu fakt, že je malá natlačená až kdesi dole a začíná to být často nepříjemné až bolestí a vyhrožují mi dřívějším porodem tak si nemůžu stěžovat žádné jiné problémy za celé těhotenství nemám, pokud by takové bylo každé tak jdu klidně do čtyř dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.14 09:14
@Kaculina2 píše:
@krtecek79 :lol: too jsem viděla ve filmu :-D Slečna říká : Počkejte musím si pšíknout a dítě venku :-D a vedle na sále paní umírala bolestma…

jo no :lol: akorát při mým štěstí, bych já i přes tu virózu byla ta, co umírá vedle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.14 09:19

@Erian jj, přesně ten test :-) kontrakce jsem pak z toho měla celej den a už jsem pak byla i zblblá, naštěstí to nebylo pravidelné… :-) dneska to vypadá na klid, potřebuju se dostat z tý virózy jinak to vyvolávání ve čtvrtek bude pekelný ještě víc… Zdá se, že malý se ven moc nechce i přes to všechno, co na mě zkouší v porodce už druhý týden :-) Taky asi bodejť by jo, když by normálně měla ještě čas do příštího týdne. Ale nedá se nic dělat no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.7.14 09:43

@krtecek79 Já už bych do vyvolávaného porodu nešla ani za zlatý prase, to bylo něco příšerného :zed: Měla jsem špatně určený termín porodu, nechali mě sice 10dní přenášet, ale ani tak to nestačilo. Takže pak ze mě to dítě páčili vším možným, nakonec klešťový porod, protože se jim syn udusil :zed: No „super“ to bylo :twisted:

@stiskoch A to já asi do 4 dětí půjdu, i když tohle třetí těhotenství je spíš za trest :) Ale jinak je mi docela dobře, jen ty vedra a Bio 3 trochu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
8.7.14 09:45

@spiritt ahoj tak ho mám v te zavince, jenže mě se i tak začal dusit, ale prej mohl tlačit a blbe polknout :-/ proto sem si vydupala monitor dech u a aspoň mám tros icku klid. Jinak co prcek a co ty a prcek? Já su tak šťastná, že to byl nakonec fakt kluk, doktor říkal, že nechápe jak se tam takivej čahoun poskládal, prej musel být jak želvy ninja:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.14 10:25

@Erian njn, když mě nic jinýho nezbývá… je to ze zdravotních důvodů a ještě o tejden dřív před termínem (ten mám vypočtenej dobře, protože jsem po IVF)… mám obrovský otoky a zhoršuje se mi srážlivost krve, už mi museli nasadit injekce (píchám je každej den do břicha), takže z tohoto důvodu musí malá ven, aby se nestal nějaký průser. Jsem minulý týden lítala po všech možných vyšetřeních a indukci týden před TP doporučilo 5 doktorů, včetně internistky, u který jsem byla kvůli těm otokům. Dokonce je od té indukce neodrazuje můj současný stav - silná viróza, takže věřím, že je to nutný.

Nezbývá než to nějak přežít… :-)

a ty jsi tehdy byla taky na tom zátěžáku? a jak ti vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
8.7.14 15:02

@Kaculina2 já zase chlapečka :mrgreen: miminko bude první. jo chlapeček v růžovém je horší jak holka v modrém, ale budeme doktorům věřit, nám to taky řekli na sobě nezávislí 3 doktoři :mrgreen: Jinak se dnes nic neděje? Já měla včera večer poslíčky jak blázen, ale zaspala jsem je od rána už mě pobolívá jen břicho, já mám úž pocit, že neporodím, druhý termín jsem měla včera :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.7.14 15:16

@krtecek79 Vyvolávaný porod je ta nejhorší možnost, to ti měli snad radši naplánovat císařský řez :| Beztak je veliká šance, že to jím skončí, když s tebou dělají takové psí kusy :(

Se mnou tenkrát ten zátěžák neudělal nic, dělali mi ho nějak odpoledne, že mě přes noc nechají, že se to často rozjede samo. No ani ťuk, takže ráno začali s tabletama na vyvolávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.14 16:01
@Erian píše:
@krtecek79 Vyvolávaný porod je ta nejhorší možnost, to ti měli snad radši naplánovat císařský řez :| Beztak je veliká šance, že to jím skončí, když s tebou dělají takové psí kusy :(Se mnou tenkrát ten zátěžák neudělal nic, dělali mi ho nějak odpoledne, že mě přes noc nechají, že se to často rozjede samo. No ani ťuk, takže ráno začali s tabletama na vyvolávání.

njn, netuším proč chtějí raději vyvolávat… všichni jsou optimističtí, prý to podle toho jak reaguju a podle toho jak to prozatím vypadá uvnitř, půjde dobře… no stejně bude záležet na tom, jak to půjde v ten čtvrtek, dopředu nikdo nic neodhadne. Sjela jsem si odpo k mojí obvoďačce a ta mi napsala pořádné léky do očí, nosu a na kašel, abych se dala do toho čtvrtka dohromady, tak uvidíme. Mimču to doufám za ty dva dny nijak neublíží, ale podle všeho jsem měla náběh na slušnej zánět dutin a to by byl teprve průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.7.14 19:21

@krtecek79 Myslím, že ti všechny budeme přát co nejhladší průběh porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.14 19:30

@Erian díky, no jsem na to zvědavá, zatím mi moc nedochází, že už to je za dveřmi… jak řeším tu blbou virózu, tak jsem zjistila, že vůbec nemyslím na porod… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
8.7.14 19:36

@klarinet12 aha:-(,tak to je dobře, že máš ten monitor dechu, tady ho dostává automaticky každý mimčo. Jenže ja se stejně bojím, jsem fakt nervák,..ty máš malýho u sebe i přes noc? já se budu bát i usnout :-(,nejradši bych ho pořád sledovala.ten monitor se sepne až po několika desítkách vteřin..asi ho nechám přes noc na boku..Jinak, z hradce nás pustili, vsechny vyšetření v pořádku, jsme zpátky v naší porodnici a zítra snad půjdem domů. a mě akorát furt bolí dost to šití, ale prej je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.14 19:54

@spiritt určitě ho nechávej spát na boku, kamarádky malej tak spí pořád, jen ty boky pravidelně střídá… prodávají se pak na to i speciální klínky, aby se ti nepřetočil zpět na záda. Já si pro jistotu beru svůj monitor do porodky - koupila jsem dva, jeden klasickej do postýlky a jeden malej, který se zachytává za plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí