Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@krtecek79 Velký dítě a přikrmování taky znám, z toho si nic nedělej ![]()
Takže dnes domů?
@Erian tak jsme doma… akorát prostě nekojím…mléka mám ode dneška na rozdávání, včera se to začalo hezky rozjíždět, ale ta opice se už nechce přisát… už jsem psala jedný laktační poradkyni, zda by za mnou nepřijela, protože tohle se fakt nedá, to bych se zbláznila, odsát, nakrmit… a furt dokola.
@krtecek79 S tou laktační poradkyní dobře děláš, ještě to nevzdávej, však ona tvoje opička pochopí, co je pro ní nejlepší ![]()
@Erian no hlavně je to nutný, prsa se mi dnes tak nalily, že jsem to hodinu rozmasírovávala ve sprše a pak jsem odsávala… tohle nemůžu dělat furt, bych se zbláznila.
@krtecek79 To souhlasím, že byses z toho zbláznila, to asi každý. Já taky doufám, že kojení půjde líp než u předchozích dětí, protože jinak bude mrňavá na flašce. Já prostě nemám čas a prostor se hodinu chystat na kojení ![]()
Nevíte někdo prosím, kdyz jsem dva týdny po porodu a mám nějakej problém (asi kvasinky
),jestli mám jít za svojí gynekoložkou, nebo do porodnice, kde jsem rodila??
@spiritt mě říkali, že v době šestinedělí mám volat při problému porodnici a ke gynekologovi jít na první prohlídku po ukončení šestinedělí
@krtecek79 hmm,díky…pro mě by teda bylo jednodušší si dojít na gyndu tady u nás, než shánět odvoz do 30km vzdálený porodnice..třeba mě vezmou tady, no uvidím..
Holky dávate někdo nutrilon?? Potrebuju radu, doktorka mi řekla ať si ho koupim skrz toho, že v jednom prsu nemám skoro vůbec mléko s druhé mám úplně zdevastovaný, k tomu nutrilonu dala sem malému 130ml podle váhy vypil jen 60ml a pak už nechtěl, ale chtěl prso, tak sem mu dala to kde mám málo mléka.. Myslíte, že mu nechutna
@klarinet12 píše:
Holky dávate někdo nutrilon?? Potrebuju radu, doktorka mi řekla ať si ho koupim skrz toho, že v jednom prsu nemám skoro vůbec mléko s druhé mám úplně zdevastovaný, k tomu nutrilonu dala sem malému 130ml podle váhy vypil jen 60ml a pak už nechtěl, ale chtěl prso, tak sem mu dala to kde mám málo mléka.. Myslíte, že mu nechutna
já jsem Nutrilonem krmila v porodnici a v pohodě. mužeš zkusit i jinou značku mléka
Já kráva místo abych si koupila jen to malý sem si vzala velký balení :-/ ![]()
@klarinet12 píše:
Já kráva místo abych si koupila jen to malý sem si vzala velký balení :-/
tak si to sem hoď do bazárku třeba za poloviční cenu, třeba to nějaká mamina koupí, aspoň něco by se ti tak vrátilo. nebo se poptat kámošek, jestli některá nepotřebuje. Já mám doma taky nutrilon, malé balení, a nepotřebuju jo. Koupili jsme ho cestou z porodnice, abych měla čím dokrmovat, protože jsem měla ještě málo mléka a než jsem ho stačila vůbec načít, tak se mi nalila prsa… Takže ho nepotřebuju.
@krtecek79 píše:
tak si to sem hoď do bazárku třeba za poloviční cenu, třeba to nějaká mamina koupí, aspoň něco by se ti tak vrátilo. nebo se poptat kámošek, jestli některá nepotřebuje. Já mám doma taky nutrilon, malé balení, a nepotřebuju jo. Koupili jsme ho cestou z porodnice, abych měla čím dokrmovat, protože jsem měla ještě málo mléka a než jsem ho stačila vůbec načít, tak se mi nalila prsa… Takže ho nepotřebuju.
Holky z okolí už mají nutrilon 2 nebo jak to je a ta jedna má pro alergiky zkusim to někomu prodat nebo vyměnit
sem si měla sehnat nějaký vzorek prvně jestli se to vůbec dá.. A co jinak jak je a co mimčo nezlobí?
@klarinet12 je strašně hodná, pořád spí
a kojení už jde taky, takže momentálně úplná pohoda ![]()
@krtecek79 píše:
@klarinet12 je strašně hodná, pořád spía kojení už jde taky, takže momentálně úplná pohoda
Malej se taky teď uklidnil co jsme začali dávat ty probiotika, ale je to teda drahý jako blázen, ale co už hlavně, že nepropláče celou noc, teď se vzbudí dvakrát za noc a pak až třeba v sedm nebo osm a pak ještě usne. A co vůbec kaculina, ta už porodila nevíš?