36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
22.7.14 08:30

Řekla bych že ten tlak je s toho počasí, celou dobu mám dobrý a teď v těch vedrech ve 36 týdnu jsem měla taky vysoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
22.7.14 08:30

Klarinet12-myslis cisar a nebo nastrih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
22.7.14 08:32

Kaculina2-ahoj moc gratuluji k miminku, hlavnije ze jste v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.7.14 08:39

No snad ano, včera mi dr dělala testy na preeklampsii ve středu se dozvím výsledky :nevim: malá je o 14 dní menší, špatné vidění taky mám myslela jsem že to je migrena otoky nohou taky ale ne tak moc tak uvidíme snad to dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.7.14 12:13

Tak dneska tlak 139/99 :zed: už jen čekat na výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
22.7.14 21:37

Ahoj holky můžu se přidat? Dnes jsem 35+3. Strašně to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
22.7.14 22:07
@klarinet12 píše:
Holky je tady někdo šitej?? Potrebuju poradit.. :-/

Já, ale vzhledem k tomu, že jsi to psala ráno, tak už jsi se nejspíš dopátrala rady jinde, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.7.14 00:55
@spiritt píše:
Já, ale vzhledem k tomu, že jsi to psala ráno, tak už jsi se nejspíš dopátrala rady jinde, že..

Ahoj no už sem byla v porodnici a šili mě znova, ale naštěstí jen pár stehů a vzhledem k tomu, že tam byl semnou i prcek a hrozně plakal, tak doktorka vzala jehlu a udělala mi to bez umrtvení, prej když už sem přežila ten porod tak tohle zvladnu sem myslela, že umřu :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.7.14 00:56

@kačule.j ahojky můžeš ;-) já už sice 5.7 porodila, ale nevadí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.7.14 00:58

@danw myslela jsem nástřih ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
23.7.14 06:45

Nástřih jsem měla jen pár stehů ale první týden jsem měla problém sedět na tvrdýmjak vyšla nit tak pak to byla pohoda v 6 nedělí jsem to cítila jen když jsem šla na wc a víc tlačila jinak ne a teď už vůbec narozdíl od jizvy po císaři kterou jsem měla před dvouma roky ta se objeví i později trochu bolest teď mám za pár týdnů termín taj jsem zvědavá pro co se v nemocnici rozhodnou zkusila jsem jak normální porod tak císař a co bude do třetice to nikdo neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
23.7.14 08:51

@klarinet12 No tak to bych umřela taky! To je strašný, fakt, já to cejtila i s umrtvením, natož takhle…Mě by ale asi bez umrtveni nezašili, protože bych se tak cukala, že by neměli šanci!
Jsi to měla fakt asi hodně, když s tím máš takový problémy :(..mě už to docela přestává bolet, je to o hodně lepší než ten první týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.7.14 11:58

@Ivandule

pak dej vedět jak si dopadla, přeji aby to bylo vše ok a byl to vše opravdu jen poplach :-)

Já právě měla vysoký tlak, otoky nohou mám hodně a trochu i ruce, ale testy na preklampsii dopadli v pohodě, dělali mi i zátežový test, který taky ok :D. Jen v krvi mi vyšla kyselina močová a k tomu ten tlak - bylo mi tedy řečeno, že je riziko že by se mi mohla začít odchlipovat placenta!! Takže už 3 týdny musím hooodně odpočívat..jsem 39+2 a čekám zda se to nějak rozjede, jelikož mi v pondělí při kontrole doktor udělal hamiltona 8o chtějí abych do pondělí odrodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.7.14 12:22

@spiritt no stehů bylo dost, ale dr. říkala, že vnitřní stehy jsou ok, jen mi vypadl dřív ten steh co to asi držel u sebe a když sem slyšela jak malej pláče, tak doktorka řekla, že to zvládnu ať se chytnu madla a byla tam praktikanta tak mě podala ruku a já jí mackala :-) ale rodit už nikdy fakt nejdu :-) a co prcek je hodnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.7.14 12:24

@spiritt @klarinet12 holky já jak to čtu, tak snad budu ráda za toho císaře nakonec… už od 5. dne jsem tu jizvu skoro necítila a teď po 13 dnech o ní vůbec nevím (kdybych ji nemusela masírovat a různě procvičovat, tak ani nevím, že nějakou mám). a šít někoho bez umrtvení, ta dr je s prominutím kráva… to snad ani není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí