Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řekla bych že ten tlak je s toho počasí, celou dobu mám dobrý a teď v těch vedrech ve 36 týdnu jsem měla taky vysoky
Kaculina2-ahoj moc gratuluji k miminku, hlavnije ze jste v poradku.
No snad ano, včera mi dr dělala testy na preeklampsii ve středu se dozvím výsledky
malá je o 14 dní menší, špatné vidění taky mám myslela jsem že to je migrena otoky nohou taky ale ne tak moc tak uvidíme snad to dopadne dobře
Ahoj holky můžu se přidat? Dnes jsem 35+3. Strašně to utíká.
@klarinet12 píše:
Holky je tady někdo šitej?? Potrebuju poradit.. :-/
Já, ale vzhledem k tomu, že jsi to psala ráno, tak už jsi se nejspíš dopátrala rady jinde, že..
@spiritt píše:
Já, ale vzhledem k tomu, že jsi to psala ráno, tak už jsi se nejspíš dopátrala rady jinde, že..
Ahoj no už sem byla v porodnici a šili mě znova, ale naštěstí jen pár stehů a vzhledem k tomu, že tam byl semnou i prcek a hrozně plakal, tak doktorka vzala jehlu a udělala mi to bez umrtvení, prej když už sem přežila ten porod tak tohle zvladnu sem myslela, že umřu ![]()
Nástřih jsem měla jen pár stehů ale první týden jsem měla problém sedět na tvrdýmjak vyšla nit tak pak to byla pohoda v 6 nedělí jsem to cítila jen když jsem šla na wc a víc tlačila jinak ne a teď už vůbec narozdíl od jizvy po císaři kterou jsem měla před dvouma roky ta se objeví i později trochu bolest teď mám za pár týdnů termín taj jsem zvědavá pro co se v nemocnici rozhodnou zkusila jsem jak normální porod tak císař a co bude do třetice to nikdo neví
@klarinet12 No tak to bych umřela taky! To je strašný, fakt, já to cejtila i s umrtvením, natož takhle…Mě by ale asi bez umrtveni nezašili, protože bych se tak cukala, že by neměli šanci!
Jsi to měla fakt asi hodně, když s tím máš takový problémy
..mě už to docela přestává bolet, je to o hodně lepší než ten první týden
pak dej vedět jak si dopadla, přeji aby to bylo vše ok a byl to vše opravdu jen poplach ![]()
Já právě měla vysoký tlak, otoky nohou mám hodně a trochu i ruce, ale testy na preklampsii dopadli v pohodě, dělali mi i zátežový test, který taky ok
. Jen v krvi mi vyšla kyselina močová a k tomu ten tlak - bylo mi tedy řečeno, že je riziko že by se mi mohla začít odchlipovat placenta!! Takže už 3 týdny musím hooodně odpočívat..jsem 39+2 a čekám zda se to nějak rozjede, jelikož mi v pondělí při kontrole doktor udělal hamiltona
chtějí abych do pondělí odrodila.
@spiritt no stehů bylo dost, ale dr. říkala, že vnitřní stehy jsou ok, jen mi vypadl dřív ten steh co to asi držel u sebe a když sem slyšela jak malej pláče, tak doktorka řekla, že to zvládnu ať se chytnu madla a byla tam praktikanta tak mě podala ruku a já jí mackala
ale rodit už nikdy fakt nejdu
a co prcek je hodnej?
@spiritt @klarinet12 holky já jak to čtu, tak snad budu ráda za toho císaře nakonec… už od 5. dne jsem tu jizvu skoro necítila a teď po 13 dnech o ní vůbec nevím (kdybych ji nemusela masírovat a různě procvičovat, tak ani nevím, že nějakou mám). a šít někoho bez umrtvení, ta dr je s prominutím kráva… to snad ani není pravda.