Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@krtecek79 Mám to stejně
Když mi řekla a v pondělí to vyvoláme tak já najednou cože jako už…
je to takový divný pocit ![]()
@Kaculina2 přesně
a pořád mi to nedocvaklo
jinak mi večer psal ještě doktor, co mě bude rodit, ať se dobře vyspím a že to zítra (teda vlastně už dnes) určitě dobře zvládneme… tak mě potěšil, že se zajímá, tak snad má pravdu a je to dobré znamení ![]()
@krtecek79 Tak to je hezký takovýhle přístup ![]()
Myslím na tebe at to jde rychle a vše je v pořádku
![]()
@krtecek79 @Kaculina2 Holky, tak vám držím pěsti,, já asi odpo pomažu do porodnice, protože sem začala nějak krvácet, ale asi je to tím, jak behám za prckem ke kojení, kdyby to nepotřeboval, tak bych se na to vykašlala a šla na sunar, protože každý krok co udělám, tak bolí, ale začalo to až doma.
tak se drže a ať vám to dobře dopadne a máte ty svoje uzlíčky doma.
mě přijde jako kdybych rodila tak před půl rokem ![]()
@Kaculina2 taky držím palce
@krtecek79 no,tak celou noc v pohodě, ale ráno ten monitor dvakrát spustil alarm
! Ale malej byl v pohodě, to bych snad poznala, kdyby přestal dýchat, ale v klidu spinkal, jinak by třeba zblednul, nebo tak něco, kdyby se něco dělo, nebo ne…?Pěkně mě to vyděsilo
.Vyměnili jsme baterky, tak snad to bude ok…
@klarinet12 a nějak víc krvácíš? protože já teda krvácím ještě pořád a to už mám týden po porodu, už teda o dost míň, ale ještě to nepřestalo. Nevím, jak dlouho to má trvat..
AhojKy múzu říct ze ten konec je strasnej to čekání je hrozné ještě mám mimco kp takže me čeká císař tak jen čekám vše bolí dny dlouhe
@spiritt Jsem se zasmála, týden po porodu a už bys chtěla přestat krvácet? Od čeho je šestinedělí ![]()
@sma Trochu pozitivního myšlení ![]()
@Erian no né, já právě celkem počítám, že je to normální, ale že klarinet psala, že pojede radši do porodky protože krvácí, tak jsem se nad tím pozastavila..
@spiritt @Erian @sma no tak určitě jsem nemyslela ostatky, ale z toho kde to mám šité
o šestinedělí něco vím a a je mi jasný, že budu krvácet déle, ale každému se ZO hojí jinak, já jen měla moc utahlej steh, tak mi ho museli povolit a dali mi čípky, naštěstí mi tam nic neprasklo.:) tak tam teď dej prcka a oddělej ho, to jsi určitě zkusila. Ale člověk se lekne vid?
@klarinet12 ok,jsem se právě divila
, promiň.
Zkoušela, no, když ho dám pryč z postýlky, tak to řvát začne vždycky. Ale když tam byl a v klídku spal a začalo to, tak jsem se hodně lekla, zvlášť, když měl nějaký ty problémy už v porodnici (i když mi nakonec řekli, že je v pořádku).
@spiritt v pohod:) jojo vim jaký to je, to se pak člověk uplneo bojí i smát…
Měla jste některá po vyšetření v porodnici v 36tt poslíčky? ![]()
Ten doktor mi dal
Vnitřní vyšetření ještě dobrý, ale pak utz a ten na tu sondu tak tlačil, auuuu. Od rána mi tvrdne břicho a teď tomu nasadil korunu ![]()
Holky tak od ctvrtka mam Natalku uz u sebe
prosla jsem si celym vyvolavanym porodem, meli jsme zakalenou plodovou vodu, takze vsechny kontrakce jsem di uzivala na boxu pripojena na monitor. Zacali jsme vyvolavat kousek po 8 rano a v jednu uz jsem byla otevrena na 9 cm. Bohuzel po tom, co jsem se s dr, pa i za pomoci manzela, pokusila malou vytlacit (porad mi nechtela sestoupit do panve a cca hodinu jsem se o to snazila, pak uz i s kyslikem) - sebrala jsem posledni sily a tlacila co to dalo, ale neprosla mi panvi. Takze nakonec akutni cisar (v epiduralu) a 15:53 se Natalka narodila - 3.7 kg a 51 cm, zdrava jako ryba
ja uz se davam dohromady na normalnim pokoji, Natalku mam u sebe
vsem dalsim na rade drzim pesti a vecer budu docitat ![]()
@krtecek79 píše:
Holky tak od ctvrtka mam Natalku uz u sebeprosla jsem si celym vyvolavanym porodem, meli jsme zakalenou plodovou vodu, takze vsechny kontrakce jsem di uzivala na boxu pripojena na monitor. Zacali jsme vyvolavat kousek po 8 rano a v jednu uz jsem byla otevrena na 9 cm. Bohuzel po tom, co jsem se s dr, pa i za pomoci manzela, pokusila malou vytlacit (porad mi nechtela sestoupit do panve a cca hodinu jsem se o to snazila, pak uz i s kyslikem) - sebrala jsem posledni sily a tlacila co to dalo, ale neprosla mi panvi. Takze nakonec akutni cisar (v epiduralu) a 15:53 se Natalka narodila - 3.7 kg a 51 cm, zdrava jako ryba
ja uz se davam dohromady na normalnim pokoji, Natalku mam u sebe
vsem dalsim na rade drzim pesti a vecer budu docitat
Tak gratuluji
Holky jste šikovný, že jste to zvládli, koukám, že se rodí samé velké děti
jak sem byla na te porodní ambulanci, tak mi říkala, že ju mrzí, že se mi na tu váhu mimča nemrkli, že jinak bych taky valila císařem..a jak ti jinak je?