36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
23.7.14 12:28
@letuska16 píše:
@Ivandule

pak dej vedět jak si dopadla, přeji aby to bylo vše ok a byl to vše opravdu jen poplach :-)

Já právě měla vysoký tlak, otoky nohou mám hodně a trochu i ruce, ale testy na preklampsii dopadli v pohodě, dělali mi i zátežový test, který taky ok :D. Jen v krvi mi vyšla kyselina močová a k tomu ten tlak - bylo mi tedy řečeno, že je riziko že by se mi mohla začít odchlipovat placenta!! Takže už 3 týdny musím hooodně odpočívat..jsem 39+2 a čekám zda se to nějak rozjede, jelikož mi v pondělí při kontrole doktor udělal hamiltona 8o chtějí abych do pondělí odrodila.

tak mě hamilton moc nepomohl teda, jen mi odešla hlenová zátka, ale nic se cca týden nedělo, vyvolávali mi porod v 39+1 kvůli otokům a i když jsem měla zátěžový test na jedničku, i to vyvolávání postupovalo hodně dobře, nakonec mi v samotném závěru porodu udělali akutního císaře, protože mi malá neprošla pánví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
23.7.14 12:30

@klarinet12 No,ale fakt to není v pořádku že tě šije bez umrtvení.
Já si taky říkám, že nám asi bude jedno dítko stačit :D…ale kdoví, třeba za pár let budu mít jinej názor, ale teď si říkám, že jednou stačilo :D…Joo, malej je hodnej, ale dneska nějak víc blinkal, tak mám strach jestli mu něco není, ale snad se jen přejedl. Ale nevím..
@krtecek79 tak ono oboje má svoje výhody a nevýhody, a hlavně, stejně to má každá jinak, někdo může mít v pohodě císaře, někdo komplikovanej přirozenej porod…ale tak já si nemám na co stěžovat, já jsem to komplikovaný neměla, jen to šití a moje horší zvládání bolesti…Ale je dobře, že jsi už ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.7.14 12:43

@spiritt jj, to je jasný :-) já si navíc střihla obojí - porod skoro až do finále a pak ten císař. Jediný, že nejsem dole šitá, když malá neprošla… ale bála jsem se, že to po tom císaři bude horší. ale je fakt, že jak se člověk musí starat o miminko, tak nemá čas řešit sebe a najednou pak zjistí, že už mu v podstatě nic není :-) ale je fakt, že já měla super šikovnýho doktora, tak to možná bude i tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.7.14 12:45

@krtecek79
Já právě taky nepociťuji nějakou velkou změnu - jediné co, že občas malinko zašpiním a odchází mi hleny. Poslíčky mám nepravidelně(několikrát denně) už někdy od pátku, ale vždy pomohla sprcha. Vyzkoušela jsem i babský rady, ale jak říkám nic moc změna. :nevim: A přitom si tak přeji aby už to bylo :) Mě by to právě vyvolávali kvůli tlaku, že prý není dobrý přenášet. Raději bych kdyby to přeci jen šlo samo, tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.7.14 14:00

@krtecek79 ahoj buď ráda ;) ja když sem rodila, tak sem prosila i o pomoc i o císaře a to nejsem zrovna žádná citlivka;-) ale řeknu ti dnes už to zase neboli jen nesmí zas ty venkovní stehy vypadnout předčasně. Jinak mi udělala pokud sem dobře zaregistrovala ty vpichy tak jen tři stehy z venku.. Tak přežila sem to i bez umrtvení, prej by to byli další dva vpichy navíc.. Sem říkala vymodlenej kluk, ale co jsem si protrpela, ale nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
25.7.14 18:13

Tak holky, já už jsem porodila :)
V neděli se nám narodila Zora/o 3 týdny dřív/, 2960gramů a 47cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.7.14 18:26

@Erian moc a moc gratuluju! ať jste obě hlavně zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.8.14 14:13

Ahojky holky, poslední můj příspěvek z 23.7. kdy jsem psala, že po Hamiltonu nepociťuji žádnou velkou změnu, mi v noci odtekla plodová voda a 24.7.2014 přišla na svět naše dcera Alice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.8.14 17:57
@letuska16 píše:
Ahojky holky, poslední můj příspěvek z 23.7. kdy jsem psala, že po Hamiltonu nepociťuji žádnou velkou změnu, mi v noci odtekla plodová voda a 24.7.2014 přišla na svět naše dcera Alice :srdce:

velká gratulace! hlavně ať jste obě v pořádku a zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.8.14 22:55

@letuska16 taky moc gratuluji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 16:12

Můžu i já :-O začínáme 36 čekáme druhé při prvním neodtekla voda nic tak jsem zvědavá jak dopednem.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.8.14 18:37

Ahoj, já se také přidám, třeba debatku obnovíme:), já začínám 37tt, mám těhotenskou cukrovku a mimčo o půl kila větší, že mě doktorka poslala na kontrolu už do porodnice, kam jdu ve čtvrtek. Myslím, že mě budou vyvolávat před termínem. tem mám 9.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.8.14 22:04

.

Příspěvek upraven 14.08.17 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.8.14 08:33

Jasně ahoj, u mě taky první a kluk a to mě přijde, že se rodí ted samý holčičky, já měla odhad váhy 33+6tt asi 2950g, zítra jdu poprvé už do porodnice, tak mi řeknou snad nový odhad. Doufám, že si mě tam nenechají. Doktorka mi říkala, že cukrovkářům se porod vyvolává, když mají větší mimi, a to proto, aby ho byly ještě schopni porodit a ne hned na císařský řez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.8.14 11:02

.

Příspěvek upraven 14.08.17 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...