Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@teckaa no já tam jdu zítra právě na zátěžový oxytocinový test… tak uvidíme. Ale tu indukci chtějí právě kvůli tomu, že se mi ty otoky rapidně zhoršují a horší se mi krevní obraz a oni se bojej, aby se něco nestalo. Dr byla naposled z pohledu na mé otoky dost vyděšená, takže mě hnala na kompletní krevní odběry, novej monitor, okamžitě k internistce a pak řekla, že v tomhle stavu mě nemůže nechat dojít do TP. strávila jsem tam běháním po vyšetřeních celý den. Tak uvidíme, co vyhodnotí jako větší riziko pro mě a pro dítě. Možná mi rovnou udělají císaře, protože ten je taky ve hře kvůli tomu, že dr si myslí, že by malá mohla být ke 4 kg a to mi řekla, že takhle velkou mě ji rodit kvůli těm problémům co mám, nenechá. Takže po tom zátěžáku musím ještě na utz pro odhad váhy. No uvidím, co se zítra dozvím… Jsem na to zvědavá.
@krtecek79 teda, uplne koukam s
taky ale mam strach, ze me pozenou na cisare, bo mimo bude mit na termin ke ctyrem kilum, ale branim se tomu jak muzu, dikonce kvuli tomu, aby prirozene prosel cvicim s Aniballem, tak snad to pomuze. i kdyz si rikam, ty odhady taky nejsou presne +- 0,5 kg, coz je dost… asi na vecer zacnu sekat travu, treba to pomuze k nejake vyssi aktivite delohy a treba i kontrakcim…
@krtecek79 tak to se dej hlavně do kupy, já to měla s virózou minulý týden a taky jsem měla strach, abych nerodila, pač jsem měla záchvaty kašle. Já měla termín v pátek, druhý termín zítra a zatím nic, jinak mě straší s císařem kvůli váze mimina a mým tělěsným proporcím
tak uvidíme v po na kontrole, Já půjdu dnes kolem páte ven, někam se plácnu na zahrádku, dám si něco dobrýho, manžel je dnes konečně doma, tak toho využiju, sama už jsem si moc netroufla.Tak ať ti to zítra dobře dopadne ![]()
@teckaa tak aspoň se ti to tam chystá, u mě se nic nechystá i když uvidím zítra, zda se nic nezměnilo. Otoky mám taky, hlavně v těch vedrech, zatím jen nohou, občas trochu prsty na rukou, ale i tak mi to stačí. Já měla gaučing poslední dny, pač jít sama někam ven, jsem si netroufla, ale dnes půjdu ven s manželem. Vedro je šílený, zítra má být ještě větší, tak nevím jak to přežiju
Už aby to bylo za náma, co čekáte?
@teckaa taky doufám, že to půjde normálně a císař nebude potřeba, cvičím taky - s epinem (aniball jsem našla až bylo epino doma
a taky si říkám, že 4kg snad mít nebude, čekám holčičku a ty jsou spíš drobnější, i když to taky není pravidlo no… a za ty 4 dny by ta viróza taky mohla byt uz pod kontrolou, mám ji 4. den, tak snad se to bude už zlepšovat.
@nika1988 píše:
@krtecek79 tak to se dej hlavně do kupy, já to měla s virózou minulý týden a taky jsem měla strach, abych nerodila, pač jsem měla záchvaty kašle. Já měla termín v pátek, druhý termín zítra a zatím nic, jinak mě straší s císařem kvůli váze mimina a mým tělěsným proporcímtak uvidíme v po na kontrole, Já půjdu dnes kolem páte ven, někam se plácnu na zahrádku, dám si něco dobrýho, manžel je dnes konečně doma, tak toho využiju, sama už jsem si moc netroufla.Tak ať ti to zítra dobře dopadne
![]()
citace]
jj, už to mám 4. den, tak snad to do čtvrtka bude ok, nebo aspoň relativně ok, uvidím jak mi bude dnes a v noci a kdyby to nebylo o moc lepší, skočila bych si ještě ráno k obvoďačce než poběžím na ten test, třeba něco poradí. Taky už se bojím chodit někam sama, aby se to někde náhodou nerozjelo… to bych asi dost panikařila
a čekáme holčičku
Holky tak mizím, si na chvilku lehnout po obědě, těm co mají zítra doktora, tak ať to dobře dopadne ![]()
@nika1988 pry stoprocentni kluk, tak jsem zvedava, abychom neslu z porodnice s holcickou v modrem.. ![]()
Ahoj holky
tak já už mám tak hodinu bolesti, po vaně neustoupily ale nějak mi přijde, že mě to bolí furt
Děvčata víte jak sem ptala a prej otevřena na půl cm, že se ten den nic nechysta, že můžu i do kina a v noci sem valila.. Takže já si zašla koupit nějaké pěkně věci, poslední kino a ejhle malej byl na světe
ale zabralo to..
Jo a jinak můj kluk měl být původně holka s vahou 2,70 a nakonec kluk 3,80 takže panu dr. Nevyšlo pohlaví ani váha a to říkala porodní asistentka, že kilo je dost s ten termín byl taky nějakej divnej
a kdyby mě nechali týden prenášet do toho uterý, tak nevim to by byl mazec
držíme pěsti.
@klarinet12 no sekli se u tebe pekně
já jdu dneska na ten zátěžák a utz, tak jsem zvědavá, jak budu reagovat a jakou tedy odhadují váhu…
Ahojky všem maminkam i čekatelkam
.Já jsem jela za malým do toho Hradce, převezli ho sem v sobotu kvůli nějakým problémům, tak tu jsem s ním, teda on je na jipce a já za ním chodím na kojení(který mi zatím moc nejde, ale aspoň trošku).Zatím všechny výsledky má v pořadku, tak doufám, že bude ok, aspoň můžu být ráda, že ho takhle ve všem zkontrolujou.Ale stejně to jsou nervy…
@klarinet12 neuvěřitelný,jak se může doktor takhle seknout v odhadu tý váhy, jako plus minus pul kg je běžný, ale celý kilo a ještě jiný pohlavi
..nemáš nakoupený růžový věcičky? a fakt tě obdivuju,3,80kg je slušný…
@klarinet12 píše:
Jo a jinak můj kluk měl být původně holka s vahou 2,70 a nakonec kluk 3,80 takže panu dr. Nevyšlo pohlaví ani váha a to říkala porodní asistentka, že kilo je dost s ten termín byl taky nějakej divneja kdyby mě nechali týden prenášet do toho uterý, tak nevim to by byl mazec
držíme pěsti.
Tak to bych byla ale pěkně naštvaná ![]()
Jinak se omlouvám, že vám sem lezu, ale taky jsem dnes začala 36tt ![]()
@teckaa u nás je to taky kluk ale jen na 80 %
ale taky bych byla zaskočená kdyby to nakonec byla holka, jinak dnes po kontrole a nález stejnej jako před týdnem, ach jo ![]()