Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po hororu v kině mi rupla voda, teď jedu… Jen bolesti ustoupili ![]()
Sem v porodnim boxe, s přítelem poslouchame radio a čekáme na doktorku a řeknu vám takovou bolest v kříži sem nezažila fakt bolí bolí ![]()
_ @klarinet12 myslíme na tebe, neboj.
když jsem to zvladla i já, tak to dáš v pohodě taky ![]()
@klarinet12 čtu až teď a pevně doufám, že už to máš za sebou
ale nepřestávám myslet a držet palce ![]()
@klarinet12 Hodně štěstí přeju a zavidím, že už to budete mít za sebou..držím palečky.
Porod za necelé čtyři hodiny. Nakonec šílená váha 3.80 53 a ještě k tomu kluk
juchuuuu a furt říkali holku. Jinak bez epiduralu, protože to to byla šílená rychlost, takže s ho nedostala a v těch šest byli kontrakce malé, takžei ho dát nemohli, byla sem na 3cm za hodinu ani ne 5cm a to už prý epidurál dávat nebudem a za 10min sem skákala z okna a kousala ručník. ta pár min 9,5cm otevřená a 0,5 sem musela s kapackou být v dřepu tlačit.. Ze začátku říkala sestra super je to sice hrozně bolestivé, ale rychle mo jenže pak se šlo rodit a oni si mysleli, že podle mého gyndare bude váha 2,70 a ono 3,80 takže smůla já začala plakat a prosit, že už nemůžu a prcek se sprajcl a musel hned kleštěma já přestala tlačit muselio dát kyslík a prvek byl v 9:10 venku a pak šití
Promiňte ua chyby, ale mobil mám na nabíjení a mám krátký kabel a sotva na ZO vidím
@klarinet12 ufff, no tak hlavně, že jste to oba zvládli!! Máš můj obdiv a moc gratuluju ke chlapečkovi
ať jste oba zdraví a pořádně se teď prospi, opravdu si to za ten výkon zasloužíš.
@klarinet12 Gratuluji už to máte za sebou..hodně zdravíčka vám oběma ![]()
Děkujeme, závidět mi můžete tu rychlost, ale průběh ne, přítel málem omdlel chudacek.. Když nevěděl co má dělat aby mi pomohl, jen koukal.. Ale když ho vytáhli a řekli, že je to nakonec kluk místo holky, tak se mu rozzarili očka.. Děvčata nejhorší, že sama nikam nedojdu, bo já ani z postele nevylezu, ale to nějak zvládnu, jinak malej úplný zlaticko
tak ať to máte tak rychlé, ale bez toho co já a hlavně ať se vás doktor neděli s váhou o kilčo, ho to je mazec
a to pohlaví, ale za tu svoji bolest mám vysněného kloučka..
@klarinet12 no ten je nádhernej a jak je krásně přisátej, je to šikula! A neboj zítra to už bude určitě lepší, kdyby se ti špatně sedělo, ať ti přítel donese na sezení nafukovací kruh, uleví se ti
Hlavní je, že to máte oba za sebou a jste zdraví. Já ti fakt závidím ![]()