36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
5.7.14 04:33

Po hororu v kině mi rupla voda, teď jedu… Jen bolesti ustoupili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.7.14 04:45

@klarinet12 :hug: držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.7.14 06:00

Sem v porodnim boxe, s přítelem poslouchame radio a čekáme na doktorku a řeknu vám takovou bolest v kříži sem nezažila fakt bolí bolí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
5.7.14 06:13

_ @klarinet12 myslíme na tebe, neboj. :hug: když jsem to zvladla i já, tak to dáš v pohodě taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.7.14 11:27

@klarinet12 :hug: :hug: :hug: myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.7.14 11:37

@klarinet12 čtu až teď a pevně doufám, že už to máš za sebou :-) ale nepřestávám myslet a držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.7.14 12:06

@klarinet12 Hodně štěstí přeju a zavidím, že už to budete mít za sebou..držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.7.14 13:17

Porod za necelé čtyři hodiny. Nakonec šílená váha 3.80 53 a ještě k tomu kluk :-* juchuuuu a furt říkali holku. Jinak bez epiduralu, protože to to byla šílená rychlost, takže s ho nedostala a v těch šest byli kontrakce malé, takžei ho dát nemohli, byla sem na 3cm za hodinu ani ne 5cm a to už prý epidurál dávat nebudem a za 10min sem skákala z okna a kousala ručník. ta pár min 9,5cm otevřená a 0,5 sem musela s kapackou být v dřepu tlačit.. Ze začátku říkala sestra super je to sice hrozně bolestivé, ale rychle mo jenže pak se šlo rodit a oni si mysleli, že podle mého gyndare bude váha 2,70 a ono 3,80 takže smůla já začala plakat a prosit, že už nemůžu a prcek se sprajcl a musel hned kleštěma já přestala tlačit muselio dát kyslík a prvek byl v 9:10 venku a pak šití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.7.14 13:19

Promiňte ua chyby, ale mobil mám na nabíjení a mám krátký kabel a sotva na ZO vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.7.14 13:34

@klarinet12 ufff, no tak hlavně, že jste to oba zvládli!! Máš můj obdiv a moc gratuluju ke chlapečkovi :potlesk: ať jste oba zdraví a pořádně se teď prospi, opravdu si to za ten výkon zasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.7.14 15:40

@klarinet12 Gratuluju :-)
já vám tak závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.7.14 15:53

@klarinet12 Gratuluji už to máte za sebou..hodně zdravíčka vám oběma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.7.14 16:14

Děkujeme, závidět mi můžete tu rychlost, ale průběh ne, přítel málem omdlel chudacek.. Když nevěděl co má dělat aby mi pomohl, jen koukal.. Ale když ho vytáhli a řekli, že je to nakonec kluk místo holky, tak se mu rozzarili očka.. Děvčata nejhorší, že sama nikam nedojdu, bo já ani z postele nevylezu, ale to nějak zvládnu, jinak malej úplný zlaticko :srdce: tak ať to máte tak rychlé, ale bez toho co já a hlavně ať se vás doktor neděli s váhou o kilčo, ho to je mazec :-) a to pohlaví, ale za tu svoji bolest mám vysněného kloučka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.7.14 16:17
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.7.14 16:52

@klarinet12 no ten je nádhernej a jak je krásně přisátej, je to šikula! A neboj zítra to už bude určitě lepší, kdyby se ti špatně sedělo, ať ti přítel donese na sezení nafukovací kruh, uleví se ti :-) Hlavní je, že to máte oba za sebou a jste zdraví. Já ti fakt závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí