Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@evulkanov to sem tak měla včera a u mě nic z toho
tak uvidíme kdy ti prďolové vylezou ven..ale u mě je to passe, protože to by mi primář dnes řekl, že se třeba něco chystá ne??
Ahoj děvčata, tak ještě žádné miminko na obzoru..nějak se jim z toho našeho pelíšku nechce. ![]()
@krtecek79 píše:
Holky vy mě napínáte
Je to fakt hrozný
pak porodime všichni zároveň a to bude gool. zatím nikdo nic. ![]()
@mar28 nechce, tak oni tam odpočívají a tady na ně furt bude někdo sahat a otravovat je, tak se jim ani nedivim
taky by se mi nechtělo ![]()
Tak dneska jsem doma sama a tvrdne mi břicho, taková divná bolest.Dala jsem si vanu a možná o maličko lepší, ale bolí to pořád.
@klarinet12 píše:
Je to fakt hroznýpak porodime všichni zároveň a to bude gool. zatím nikdo nic.
to by bylo fakt vtipný ![]()
@krtecek79 Už aby to bylo za náma… jsem z toho ted trochu vyplašená… vůbec teda nevím co mám dělat
A mě zase začínaj ty jakoby MS bolesti a k tomu to hnusný píchání vevnitř…Tak uvidíme, ale asi to zaspim, když to půjde..Ale chvílema to bolí dost..
@Kaculina2 tak uvidíš, jestli se to bude zesilovat, tak budeš asi první z nás ![]()
@spiritt Já měla takové píchání včera večer když jsem ležela… i když třeba už je to tím, že jak jsem nervozní kdy to přijde tak už se moc sleduju ![]()
@klarinet12 tak me chytl prujem, za vecer jsem byla 3× a 2× me to nutilo i na zvraceni, Ale to jsem vydychala… Tak nevim
@Kaculina2 Tak možný to je, oni ty nervy taky asi dělaj dost. Mě zase většinou začne tvrdout břicho nebo něco bolet když je přítel v práci, a jak je doma, tak jsem víc v klidu a nic se neděje
…(Ale dnes teda vyjímka)
@evulkanov to jsem četla, že může být, když se tělo připravuje na porod, že většinou pak tak do tří dní nastane porod.Ale neřikám, že to tak je na 100%,jen, že jsem to četla. A kdy že máš termín?
@Kaculina2 píše:
@krtecek79 Už aby to bylo za náma… jsem z toho ted trochu vyplašená… vůbec teda nevím co mám dělat
jsem na tom stejně, já teda mám ještě chvilku čas, takže zatím moc neplaším, ale i tak to může být kdykoliv. Zvládnem to určitě všechny, neboj
a už aby to bylo, taky nemám ráda takové to čekání, když víš, že něco nastane ale nevíš kdy… kor v tomto případě, kdy v podstatě člověk neví, jakt o bude probíhat…