36tt a bolest podbrisku

29
24.12.16 21:23

36tt a bolest podbrisku

Krasny vanocni vecer preji chci se zeptat dneska jsem 36+1 a uz dva dny mam bolesti jako by mela prijit ms a bolesti jsou tak po hodine pravidelne dneska se bolest stupnuje neni to nic k nevydrzeni ale neprujemne toje. Jsem prvorodicka jen by me zajimalo jestli to muze znacit pomalu prichazejici porod nebo jen poslicci. A jeste jestli nejaka mamina nevi co by mohlo znamenat ze mam hrdlo sakralne na 3/4 clanku uzavreno. Hlavicka nam tlaci uz nejakou dobu. Predem dekuji za odpovedi a preji krasny zbytek vanocniho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
24.12.16 22:08

Otviras se, je to tam dost nachystane, mas posliky. Ty mohou plynule prejit v porod ci zase odeznit. Hodinovy interval je z meho pohledu tehotensky, ne porodni. Pokud by slo, dala bych si vanu, hrnek caje a sla bych spat. Kdyby to byl porod, vzbudi te to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
24.12.16 22:10

Bolest po hodine porod nebude. Až přijdou kontrakce budou cca po 10-15min a budou se zkracovat intervaly. Pak je nejlepší teplá vana. Kontrakce zesili a intervaly zkrati, kdyby to byli poslíčci, tak ty rozežene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.12.16 22:21

Dekuji za odpovedi vim ze hodinovy interval je dost velka doba jen me zajimalo jestli to muze znacit v blizke dobe. Vanu jsem dala a malej ozil a jak kope tak to je neprijemne hrozne do spodu tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí