Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dnes od rána me boli cipek jako by me v něm pichalo. nutí me to furt chodit na malou ale ani kapka. sileny tlak na spodek (když ležím je to lepší) pak se me zda ze se malý dneska mrvi snad cely den někdy je to docela neprijemne.vzdy mel alespoň přestávky ale dnes vůbec. do toho me dneska chytly už 3× ms bolesti a hlavně bolest ledvin..a to jsem si už 3× musela měnit gaťky furt mam mokro
Tam dole…nevim zda se tak potim a nebo to muze byt pl.voda…mam zajet do nemocnice nebo je to vzhledem k tomuto týdnu normální…jak jsem psala nedávno těhotná jsem poprvé a nevím co vše očekávat
dekuju za radu zkušeným maminkam ![]()
A silene me boli svaly a kycle
…
@diiss píše:
Ahoj dnes od rána me boli cipek jako by me v něm pichalo. nutí me to furt chodit na malou ale ani kapka. sileny tlak na spodek (když ležím je to lepší) pak se me zda ze se malý dneska mrvi snad cely den někdy je to docela neprijemne.vzdy mel alespoň přestávky ale dnes vůbec. do toho me dneska chytly už 3× ms bolesti a hlavně bolest ledvin..a to jsem si už 3× musela měnit gaťky furt mam mokroTam dole…nevim zda se tak potim a nebo to muze byt pl.voda…mam zajet do nemocnice nebo je to vzhledem k tomuto týdnu normální…jak jsem psala nedávno těhotná jsem poprvé a nevím co vše očekávat
dekuju za radu zkušeným maminkam
A silene me boli svaly a kycle…
Jela bych do porodnice