Výtoky v těhotenství, vaše zkušenosti.

1561
5.8.18 11:25

Výtoky v těhotenství, vaše zkušenosti.

Holky jsem ve 12týdnu, mívám nejčastěji bílý výtok, občas je žlutavý nebo béžový, je to normální, máte to některá také. Podle gynekoložky to nemám řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
5.8.18 11:31

Vytok jsem mela cele první těhotenství, ted čekám druhé a mam ho taky. Dr rika, ze je to normální, když k tomu neni svědění a vytok nezapacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.8.18 11:40

Kdyby byl pořád bílý tak to neřeším, občas je béžový nebo do žluta tak mě to pak znepokojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.8.18 11:43

Já mám takové celé těhotenství…a vše ok. Pokud nesvedi a nezapacha je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.8.18 11:48
@novakova.t píše:
Já mám takové celé těhotenství…a vše ok. Pokud nesvedi a nezapacha je to v pohode

Když to vidím vždycky v kalhotkách nebo na toaleťáku tak zkoumám jak má jinou než bílou barvu. Při první dceři jsem to neměla a užívám Utrogestan od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.8.18 12:36

Kup si intimky. Pokud to nesvedi, nezapacha atd neni proc se znepokojovat.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.8.18 12:47

Není to v pohodě, jak to proboha můžete tvrdit :roll: . Jakkoliv zabarvený výtok musí zkontrolovat lékař. Nemusí páchnout a nemusí svědět a stejně se může jednat o zánět. Zajdi co nejdříve k lékaři a nech si udělat stěr. Já jsem se díky těmhle nesmyslům propracovala až k zánětu plodových obalů a předčasnému porodu.

• Citovat
  • Upravit
1561
5.8.18 13:13
@Janli píše:
Není to v pohodě, jak to proboha můžete tvrdit :roll: . Jakkoliv zabarvený výtok musí zkontrolovat lékař. Nemusí páchnout a nemusí svědět a stejně se může jednat o zánět. Zajdi co nejdříve k lékaři a nech si udělat stěr. Já jsem se díky těmhle nesmyslům propracovala až k zánětu plodových obalů a předčasnému porodu.

Doktorka mi řekla, že pokud není krev tak je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.8.18 13:49

@RadkaOR záleží na tom, jak moc jí důvěřuješ. Já mám bohužel zkušenost jinou.

• Citovat
  • Upravit
1561
5.8.18 14:04

Ona ma teď skoro 14dni dovolenou tak proto se tu ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.8.18 14:09

Je pravděpodobný, že to nic není, ale já bych si na tvém místě zašla do nejbližší nemocnice a nechala si udělat stěr. Tím, že se tu ptáš, je vidět, že i tebe to trápí a nejsi si jistá. Tohle je dobrý nezanedbat… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4256
5.8.18 14:28

Mě brali vždy kvůli tomu stery a nikdy nic nenašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
5.8.18 14:30

Janli má pravdu. Může i nemusí to být normální. Stěry a vyšetření nic nezkazí. Lepší mít jistotu než něco zanedbat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.8.18 11:02

Volala jsem do nemocnice a ze si mam koupit Lactofeel, tak snad to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
7.8.18 12:38
@Oliverka28 píše:
Vytok jsem mela cele první těhotenství, ted čekám druhé a mam ho taky. Dr rika, ze je to normální, když k tomu neni svědění a vytok nezapacha.

Mívala jsi někdy i víc tmavě žlutý ten výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí