38. tt - jak se cítíte?

1189
10.12.14 14:35

38. tt - jak se cítíte?

Ahoj tehulky, chtěla jsme se zeptat jak se cítíte takhle ke konci? Myslím tím fyzicky i psychicky. Za sebe bych to shrnula asi tak, že jsme jak nemotorna velryba a byla bych už ráda kdyby už se malej rozhodl vykouknout na svět. Za prvé se moc bojím porodu a za druhé mě opravdu vše bolí. Ve spodku mám takový tlak jakoby mi měl každou chvíli upadnout, každý krok mě bolí. Ještě, že mám velikou oporu v mém muži. I když po jeho včerejší hladce, která zněla ‚však jen ať tam vydrží co nejdyl‘ jsem se poohlizela po noži :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
10.12.14 14:42

Nejsem ted ve 38tt, ale zive si pamatuju posledni mesic pri prvnim tehu. Zoufalost, obri bricho, stydka kost me desne bolela a posledni 2 tydny jsem kolikrat brecela, at uz sakra vyleze. Nohy natekly, kycle bolely, kolena taky, hnuty zebra, bolelo i dychani. Des a hruza :) no ted cekam druhy. Jsem v 25tt a stydka kost me z prochazek boli uz ted. Hrozim se konce s dvouletakem. Snad me neklepne. Drz se, odpocivej, snad to brzy prijde.

• Citovat
  • Upravit
13955
10.12.14 14:46

Jsem 39tt nic me teda neboli az na to, ze jsem obrovska. Jako jo boli me zada a tak, ale treba po luxovani, vytirani, zehleni atd. Slovne ji premlouvame kazdej vecer jestli uz by nechtela vylezt. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
10.12.14 14:48

Já sem ve 32.týdnu a už teď je to hrozný, si nedokážu představit, že ještě skoro dva měsíce 8o Dýchat nemůžu, záda mě bolí, do toho občas poslíčci, o spodku ani nemluvim :mrgreen: A jestli budu přenášet jak v prvnim těhotenství tak nevim teda :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.12.14 14:49
@Verun83 píše:
Nejsem ted ve 38tt, ale zive si pamatuju posledni mesic pri prvnim tehu. Zoufalost, obri bricho, stydka kost me desne bolela a posledni 2 tydny jsem kolikrat brecela, at uz sakra vyleze. Nohy natekly, kycle bolely, kolena taky, hnuty zebra, bolelo i dychani. Des a hruza :) no ted cekam druhy. Jsem v 25tt a stydka kost me z prochazek boli uz ted. Hrozim se konce s dvouletakem. Snad me neklepne. Drz se, odpocivej, snad to brzy prijde.

Já mám doma holčičku čtyři a půl roku, ta už je naštěstí rozumná a nechá mě dýchat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.12.14 14:50
@hanzbl00 píše:
Já sem ve 32.týdnu a už teď je to hrozný, si nedokážu představit, že ještě skoro dva měsíce 8o Dýchat nemůžu, záda mě bolí, do toho občas poslíčci, o spodku ani nemluvim :mrgreen: A jestli budu přenášet jak v prvnim těhotenství tak nevim teda :zed: :zed:

přenášení - to je teď moje aktuální noční můra a u nás zakázané slovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.12.14 14:51
@Šarlota4 píše:
Jsem 39tt nic me teda neboli az na to, ze jsem obrovska. Jako jo boli me zada a tak, ale treba po luxovani, vytirani, zehleni atd. Slovne ji premlouvame kazdej vecer jestli uz by nechtela vylezt. :zed:

A pomáhá to přemlouvání nějak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.12.14 15:06

Je to prostě něco strašného :cert: další dítě v žádném případě nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.12.14 15:14
@Veruzka.D píše:
Je to prostě něco strašného :cert: další dítě v žádném případě nechci :zed:

Děkuji za názor! Jsem ráda, že si tak nepripadam sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.12.14 15:18

Zdravim,
ctu diskuze na emiminu pravidelne a dneska me zoufalost donutila poprve prispet.
Dneska jsen 37+1tt. Byla jsem dnesni na poslednim nataceni miminka v poradne, za tyden jsem uz objednana na kontrolu do porodnice. Ted lezim v posteli a rikam si, ze jsem uplne neschopna neco jit delat a ze by toho bylo :)
Jsem strasne unavena, nevydrzim dlouho chodit, boli me kycle. Nevydrzim sedet, boli me hrudnik. Jrn poloha v leze a na boku he pro me ideal, ale musim pravidelne stridat boky jinak me opet boli kycle.
Rikam si, ze se snad ani toho porodu nebojim, hlavne abych uz mela zpatky svoje telo, protoze na nemohoucnost me nici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.12.14 15:19
@Veruzka.D píše:
Je to prostě něco strašného :cert: další dítě v žádném případě nechci :zed:

Tak tohle si rikam uz od 14tt, ze znovu to uz nedam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.12.14 15:20

@jančamamča zalezi co pres den delas. Me toho moc neni, protoze nic cely dny nedelam. Ale jak mile jedem treba jen nakoupit tak jsem po cca hodine jak kdybych farala v dole a jsem uplne total vyrizena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.12.14 15:29
@Larywe píše:
Zdravim,
ctu diskuze na emiminu pravidelne a dneska me zoufalost donutila poprve prispet.
Dneska jsen 37+1tt. Byla jsem dnesni na poslednim nataceni miminka v poradne, za tyden jsem uz objednana na kontrolu do porodnice. Ted lezim v posteli a rikam si, ze jsem uplne neschopna neco jit delat a ze by toho bylo :)
Jsem strasne unavena, nevydrzim dlouho chodit, boli me kycle. Nevydrzim sedet, boli me hrudnik. Jrn poloha v leze a na boku he pro me ideal, ale musim pravidelne stridat boky jinak me opet boli kycle.
Rikam si, ze se snad ani toho porodu nebojim, hlavne abych uz mela zpatky svoje telo, protoze na nemohoucnost me nici :-(

Právě, už mám výčitky :-( místo toho abych si užívala poslední dny tak si jen stezuju A knucim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.12.14 15:32
@Šarlota4 píše:
@jančamamča zalezi co pres den delas. Me toho moc neni, protoze nic cely dny nedelam. Ale jak mile jedem treba jen nakoupit tak jsem po cca hodine jak kdybych farala v dole a jsem uplne total vyrizena.

tak já se toho snažím dělat co nejvíc, teda na procházky si netroufnu, ale jinak domácí práce všechny, uvařím ale u všeho trpím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.12.14 15:36
@jančamamča píše:
tak já se toho snažím dělat co nejvíc, teda na procházky si netroufnu, ale jinak domácí práce všechny, uvařím ale u všeho trpím :-(

No jeste, ze za chvilku to bude za nami. Me teda dneska otekly nohy tak jsem sla vencit v pantoflich. Jako domaci prace delam taky vsechny, ale snecim tempem :zed: a prokladam to lezenim a sezenim. Hodne odpocivej :))) ted preci muzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí