Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky hoky, je tady někdo ve stejném týdnu kdo má dlouhou chvíli a pokecal by? Já jsem teď furt doma a díky počasí se mi nikam nechce a to čekání kdy příjde ten den je zdlouhavé. A navíc jsem teď i nachlazená, tak je to k zbláznění. Tak jestli máte některé chuť tak napiště a můžem vykládat .....
Ahoj,
já už mimčo mám, ale chci jen poradit
Ve diskuzích : Stejný měsíc porodu by měla být i duskuze září-říjem 2008 Myslím podle tvého TP
Zkus to tam ![]()
Peťko, tady je odkaz, ale myslím, že už mají holky uzavřenou skupinu, uvidíš ![]()
Ahojky,
zdravím spolutěhule ve 38.tt. Jak prožíváte zkracující se dobu do porodu? Máte strach, nebo už chcete konečně rodit? A co vedro?
Jsem 37+1 a už abych se rozpadla
Příští týden začnu zkoušet babské rady, aby se prcek připravil a rozhoupal. Zatím od 20.tt konzumuju lněné semínko, od začátku 37.tt piju maliník, sex máme takřka denně. To aby se porodní cesty hezky připravovaly ![]()
Ja jsem ted 34.tt a uz sotva lezu, ted jsme na dovci a travim ji na hotelu a vecer vylizam teprve ven. Jinak uz se tesim az bude mala venku, ale jeste at si tam chvili pobude. Jinak strach mam docela velkej, ale to daaaame ![]()
@veronika67 Tak já doufam, že porod bude stejná pohoda a takřka bez bolesti, jako ten první. Strach nemám, spíš jen abych včas dorazila do porodky a bylo hlídání pro staršího, aby mohl být manžel se mnou.
Jsem taky 38 týden a je to už na hlavu, chci rodit klidne hned. Dole už to mám nachystane k porodu tak jen vykouknout. Malinik piju co to jde, sex Máme taky denne lnene semínko žvýkam ve velkém tak snad to bude co nejdříve ![]()
Holky a mam. dotaz beru horcik, skrz krece v nohach. Kdy ho mam vysadit? Jinak vam zavidim, ze uzto mate za par. Taky uz chci 38.tt ![]()
@veronika67 Pokud vím, tak magnézko nebrat po 35.tt, aby děloha mohla pracovat.
Jinak dnes na kontrole taky pozitivní zpráva, čípek zaniklý, otevřená na prst, na ctg pěkný kontrakce. U prvního jsem se stejným nálezem ve stejném týdnu porodila ale až za 8 dní a po hamiltonovi
@Dracunculus dekuju
tak super, drzim. pesti at to mas brzo a rychle za sebou ![]()
@Dracunculus @martasek2 Holky já jsem 37+0 a už toho mam taky totalne plný kecky, zvlast v tech vedrech…Závidím, že se můžete snažit rozjet porod..já mám mít plánovaný CS a akutně bych nerada…ale nechtějí mi zatim dát termín, prý vydržet co nejdýl:(…tak si někdy fakt už přeju, aby malá chtěla ven sama..Teď už mám druhý den průjem, tak nevím, zda se něco chystá a čistím se, nebo je to něco střevního:( Škrundá mi teda i v žaludku, tak nevím..Jak cítíte teď pohyby? Mně se dneska zdálo, že malá je nějaká klidná a pohybů je míń, tak trochu začínám hysterčit…Ale snad je to jen tím vedrem, si říkám, že v tom břiše musí mít chudák termální lázně, tak je snad jen z horka unavená ![]()
@cheri Tak s lítáním na velkou už to tak mam pár dní. Přijde pár kontrakcí a musim, jak to podráždí střeva.
Pohyby cítím asi pořád podobně.
Dneska jsem zase z toho vedra prospala odpoledne, navíc v noci bolesti pánve, tak jsem se pořád převalovala.
Mimčo zatim nic nedává najevo, ani kontrakce dneska nic extra. Holt o termínu si rozhodne ono, až bude připravený, asi je dobře, že tohle neni na nás ![]()
@martasek2 Tak co u tebe, známky nějakýho pokroku?