Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 38.tt a poslední dva dny me bolí „břicho“ v důlku pod žebry..je to taková divná bolest…nemáte někdo podobnou zkušenost? Čím to může byt? Nevím jestli jet radši k doktorovi nebo ne…neboli to pořad, ale občas jo ![]()
@Veronikaaa.L nevim tedy presne jaky dolik myslis, ale pod zebry me bolelo při obou tehotenstvi. takova hodne silna bolest zezdola. myslim, ze to je tim, jak se to tam vevnitř všechno macka. nejhorsi to bylo po jidle když tam bylo ještě méně mista
a naopak pomáhalo lehnout si ci jinak se proste cela natáhnout.
@Veronikaaa.L jo, měla jsem, jak mrně tlačilo na žebra atd..
@Taciras No přímo, když nahmatate důlek pod žebry, tak tam..taková ostrá bolest, nevím jak to popsat
@peta81 píše:
@Veronikaaa.L nevim tedy presne jaky dolik myslis, ale pod zebry me bolelo při obou tehotenstvi. takova hodne silna bolest zezdola. myslim, ze to je tim, jak se to tam vevnitř všechno macka. nejhorsi to bylo po jidle když tam bylo ještě méně mistaa naopak pomáhalo lehnout si ci jinak se proste cela natáhnout.
Mě právě ležení moc nepomáhá
a nejhorší je to, když si lehnu na levý bok ![]()
@Veronikaaa.L Mela jsem to take, hlavne pri sezeni jsem trpela. Mrne ti utlacuje organy, tak se to vse macka a boli to.
Nevim jaky dulek je myslen ale bolelo me uz od 34tt stridave.. Mala tam strkala nozky a tim jak dlouho spala a nedovadela tak aktivne tak tam byli strceny treba tyden. A v sede na kresle, kdyz mate pokrcena zada, to bolelo nejvic, takovy tupa bolest a tlak
Tak je to asi normální
Ale teda doost nepříjemný..už, aby byl mrnous venku ![]()