38. tt svědivý výtok

Anonymní
16.3.12 14:11

38.tt svědivý výtok

Ahoj, holky :) .

Jsem ve 38.tt a začal mě trápit svědivý výtok. Na prohlídce jsem byla tento týden v pondělí, paní doktorka mi brala stěry a na další kontrolu jdu ve čtvrtek. Výtokem trpím celé těhotenství, ale teď na konci je silnější, prý je to normální, ale docela svědivý, až pálivý. Nemáte některá s tímto zkušenosti? A co vám popřípadě pomohlo??

Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.3.12 14:21

Asi kvasinky, ne? Já si to v těhu taky užila, fuuuj. Kratičče pomáhal Clotrimazol, GynoPevaryl, Macmiror, nejvíc pomohlo porodit, pak bylo po problémech - a to máš za pár. :dance:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.3.12 14:36

Pozadej doktora o cipky. Zrejme jsou to kvasinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
16.3.12 14:37

Doktorka ti urcite neco predepise, tak poctive mazej ci zavadej - ja mela takove zavadeci cipky, aby ses toho co nejvic zbavila, protoze detatko pak vetsinou od toho vytoku chytne straslive zanety do ocicek, my to lecili pres mesic a byla to fakt hruza, ani nemohl otevirat oci, jak je mel porad slepene vrstvou hnisu. Bylo mi ho strasne lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.3.12 14:37

No budto kvasinky, ale ty bývají bílé :nevim: asi bych se poradila s dr ;)
Jinak ted jsi nejsem jistá, ale já používala Canesten a taky pomohl ;)
Po porodu budeš mít klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 15:35

No jde právě o to, že do čtvrtka asi nevydržím :nevim: , tak bych si zašla něco koupit do lékárny, ale nechci ublížit mimískovi. Když jsem si naposledy kupovala na obyčejný výtok, paní v lékárně mi poradila, že je to zcela vhodné pro těhotné a když jsem si doma četla příbalový leták - obrovským písmem na napsáno, aby se tomuto přípravku vyvarovali gravidní ženy :zed: . Tak bych zkusila něco, co tady píšete, že máte odzkoušeno.

• Citovat
  • Upravit
896
16.3.12 16:07

ahojky, canesten mast by ti mohla pomoci na to svědění. ale ne čípky na to pozor. ale zase když zajdeš na gyndu, tak ti dr předepíše nějaké čípky, které můžeš i jako těhotná, protože ta mast ti sice uleví to jo, ale nevyléčí uplně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.3.12 16:12
Anonymní píše:
No jde právě o to, že do čtvrtka asi nevydržím :nevim: , tak bych si zašla něco koupit do lékárny, ale nechci ublížit mimískovi. Když jsem si naposledy kupovala na obyčejný výtok, paní v lékárně mi poradila, že je to zcela vhodné pro těhotné a když jsem si doma četla příbalový leták - obrovským písmem na napsáno, aby se tomuto přípravku vyvarovali gravidní ženy :zed: . Tak bych zkusila něco, co tady píšete, že máte odzkoušeno.

Tak zkus doktorce zavolat, at ti rekne co si koupit nebo jestli by ti uz ted neco nepredepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
16.3.12 21:39

já mám od doktora předepsané tyto globule http://www.lekarna.cz/…0-6gm-pesar/
v příbalovém letáku je napsané, že Těhotné ženy mohou přípravek užívat pouze na doporučení lékaře. Dr. mi je předepsal (jsou prodejné už i bez předpisu) a tak je užívám. jsem s nima spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.3.12 21:49

Příspěvek upraven 25.05.16 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
19.3.12 10:06

ahoj tak já také trpím na kvasinky ted hodně v těhotenství a ted je mám opět znovu,doktor mi jen řekl at si v lékarně koupím mast clotrimazol že nějaké prášky předepisovat nechce že by to nedělalo dobře miminku ale mě ta mast bouhžel nějak ani nepomáhá možná jí mažu špatně vůbec nevím takže zkouším s kvasinkama jak pes

• Citovat
  • Upravit
29436
19.3.12 10:14
marsi99 píše:
ahoj tak já také trpím na kvasinky ted hodně v těhotenství a ted je mám opět znovu,doktor mi jen řekl at si v lékarně koupím mast clotrimazol že nějaké prášky předepisovat nechce že by to nedělalo dobře miminku ale mě ta mast bouhžel nějak ani nepomáhá možná jí mažu špatně vůbec nevím takže zkouším s kvasinkama jak pes

Mast totiž kvasinky nevyléčí. Ta pouze zmírní příznaky. Kvasinky by se vždycky mely přeléčit poševními globulemi. Gyndař by ti je měl předepsat, na miminko to nemá žádný vliv, v těhotenství se mohou normálně používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
19.3.12 10:26
gabi.design píše:
marsi99 píše:
ahoj tak já také trpím na kvasinky ted hodně v těhotenství a ted je mám opět znovu,doktor mi jen řekl at si v lékarně koupím mast clotrimazol že nějaké prášky předepisovat nechce že by to nedělalo dobře miminku ale mě ta mast bouhžel nějak ani nepomáhá možná jí mažu špatně vůbec nevím takže zkouším s kvasinkama jak pes
Mast totiž kvasinky nevyléčí. Ta pouze zmírní příznaky. Kvasinky by se vždycky mely přeléčit poševními globulemi. Gyndař by ti je měl předepsat, na miminko to nemá žádný vliv, v těhotenství se mohou normálně používat.

no to už jsem zkoušela několikrát jestli by mě nemohl napsat nějaké globule a bouhžel pořád skončím u té mastí :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.12 10:38

Ahoj, je jedno jestli užíváš mast nebo globulky, učinná látka je u stejného názvu stejná, jen se nemá používat „zavádědlo“ , proto jsou lepší globulky, ty si šoupneš dovnitř prstem, mast asi nééé :lol: Akorát kvasinky v těhu jsou potvory a dobře se drží, jás e trápila od 6 týdne až do konce, nezabralo nic. A po porodu jak když utne, zcela bez potíží, paráda. Ale byla to pekelná otrava :cert:
Anonym2

• Citovat
  • Upravit
896
19.3.12 13:42

to jo, ale u té masti ta se právě nezavádí dovnitř jen zevně na vaginu a čípky se zavádějí dovnitř. a mast uleví od toho svědění víš jinak globule ty to zaléčí pořádně zevnitř. a globule se nedoporučují v těhu jen na doporučení lékaře. třeba ta mast se používá i hlavně pro muže, kteří se zaléčují společně s partnerkou. Takhle jsem to myslela. Asi jsem se špatně vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí