Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, začínám 39 tt a jsem hotová z toho počasí. Náročné je to samo o sobě, ale ty teploty mě ničí. Od rána mi mlátí srdce tak na 120, umývala jsem nádobí a kapal mi z nosu pot jak po půl maratonu
V noci spát je taky peklo
Jak to přežíváte vy ve stejném stádiu těhu? ![]()
@xxkami lehni si a kašli na všechno, proboha
v tomhle vedru se nedá normálně fungovat ![]()
Já v 15tt a mám migreny z toho vedra a jsem bez energie a je mi na zvracení
![]()
Já teda rodila v lednu, ale pamatuji si, jak jsem v prosinci spala nahá a na sebe otevřená střešní okna dokořán.
Tak soucítím a ať to máš brzo za sebou a jste zdraví ![]()
Jsem ve 35tt a nedávám to.. ani nepočítám kolikrát za den jsem ve sprše 🙈 😄
Já 35+0 a taky to nedávám, jsem unavená, ale spat nemůžu ani přes den ani v noci…
Já jsem „jen“ 30tt, včera jsem si dala malou procházku dopoledne a málem mě švihlo. Schovat se doma, nic nedělat, odpočívat, hlavně hodně pít. Na nádobí se vykašli, ať ho umyje odpo/večer chlap.
Já těhotná už nejsem ale vůbec to nezvládám. Ubíjí mě to, jsem unavená, v noci spát nemůžu.
@xxkami píše:
Ahoj, začínám 39 tt a jsem hotová z toho počasí. Náročné je to samo o sobě, ale ty teploty mě ničí. Od rána mi mlátí srdce tak na 120, umývala jsem nádobí a kapal mi z nosu pot jak po půl maratonuV noci spát je taky peklo
Jak to přežíváte vy ve stejném stádiu těhu?
Ja sice nejsem tehotna, ale kvasinky, takze svedeni a do toho kramy
a jeste jsem se pripalila u vody tak me bonusove pali kuze a nespim pac mam navaly menopauza. Ja snad zalezu do nejake jeskyne ledove a uz nevylezu. Jo jeste depky.
Já v tomhle nefunguju ani netehotna
sedím doma u větráku a cpu do sebe jeden nanuk za druhým
ven vycházím až při západu slunce ![]()
Je to hnus, to počasí, jsem 32.t. g. v noci se spí blbě, a to větráme a nemáme až takové vedro v ložnici, ale i tak, nicméně mám doma ještě skoro dvouleté batole, které prostě doma neudržím bez zájmu o nějaký klidový režim
takže ráno co nejdříve na hřiště dokud je stín, dneska aspoň foukalo, takže jsem tam nechcípala jak předchozí dny a domů jsme dorazili až v 11, přes poledne jsme doma, dítě spí ven vyrážíme zas okolo 4té.. celkem ráda teď nakupuju v klimatizovaných prodejnách typu kaufland, albert
no a pak taky bazén je fajn, ale to taky jen běhám a plavu za dítětem - velký bazén, hned zas dětský, pak vířívka, pak ji to neba tak pára, do toho hlásí a. a. takže šup na záchod ![]()
Já 29tt a jsem úplně hotová - obdivuju Vás všechny co máte rodit v těchto vedrech… 🙏🏻
Dneska prach, lehce koupelna a WC, pak vytřít… dělala jsem to 2 hodiny s pauzama 😁 takze priste uz zaukoluju manzela. Nezajem… 😁 leje ze me, vetrak na plny obratky.
Já rodila obě děti v srpnu, v obou případech skoro 2 týdny po termínu, takže parádička, myslela jsem místy, že zdechnu. Podruhé už jsme měli klimatizaci a když jsme ji neměli, vždycky jsem se osprchovala, namočila vlasy a nahá sedla před větrák, to bylo fajn.
V noci spala nahá, okna dokořán. A odškrávala dny do deadlinu porodu.
Tak to vás lituju, že to tak těžko nesete. Já rodila dvakrát v parném srpnu (jedna dcera měla narozeniny včera, jedna je měla v sobotu) a vždycky jsem si to užívala. I teď si užívám, že je konečně teplo, chodím ven s dětmi, paráda.
Jinak to mokré tričko, jak tu někdo zmiňoval, zní jako super nápad ![]()