3D U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1418
16.1.08 09:13

3D u Apolináře

Čauky holky,
prosím vás nevíte někdo jestli dělají v Praze u Apolináře i 3D ultrazvuk a jestli by mi ho dali i na CD a taky kolik to stojí. Nebo kam se mám obrátit když bych ho chtěla nechat udělat.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2241
16.1.08 10:10

Ahoj Poli,
tak jsem trochu zapátrala a myslím, že Apolinář 3D ultrazvuk nedělá. Ale určitě ho dělají v Podolí a tam se můžeš objednat. A pak ještě Gennet http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm jukni na to, snad ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.1.08 11:46

delaji!

Ahoj Poli,
u Apolinare ultrazvuk 3D delaji, ale nevim, jak jsou na tom s terminy. Do Gennetu jsem volala v pondeli a maji beznadejne plno az do brezna! Doporucili mi Apolinare, Podoli a GynCentrum v Hloubetine. Dovolala jsem se do Gyncentra a dnes me objednali na 7. unora. Je tam tel. 266 610 245. Btw. ve kterem jsi tydnu? Ja dnes 24+4, s dvojcatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
16.1.08 12:00

Čauky SimiM ,
já jsem dneska 22tt+1 taky s dvojčátky a měli by to být holčičky. Díky za radu, já si nejdřív zkusím zavolat k tomu Apolináři, protože tam budu i rodit a pak zkusim GynCentrum. Od kud jsi? A kde budeš rodit ty? Nechceš k nám do diskuze „Těhotenství s dvojčátky“ v „Těhotenství“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.1.08 13:11

To je nahoda!

Taky dvojcatka? Tak to moc gratuluju!!! :-) U nas to vypada na kluka a holku, je to moje prvni tehotenstvi a uz se na ne tesim! Ja budu rodit taky u Apolinare, rozhodovala jsem se mezi Apo a Podolim a v Klubu dvojcat mi doporucili Apo, hlavne kvuli kojeni. Jsem na to teda zvedava! :-)
Na tu diskusi se podivam, diky za tip - ja jsem tu dnes poprve, resp. stranky znam dlouho, ale registrovala jsem se az ted, tak se teprve zacinam orientovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
16.1.08 13:19

Jé tak to se určitě přidej :lol: , Morgan co odpovídala před tebou čeká taky dvojčátka, vypadá to u ní taky na páreček, a bude rodit taty u Apolináře. To je supr. A na kdy máš termín? Já na 20.5.08 a jsou to taky moje první dětičky, už se nemůžu dočkat. A tak jsem se rozmýšlela mezi Apolinářem a Podolím, ale Podolí v mojim termínu maluje, tak jsem to měla jednoduší! Tak honem k nám do dvojčátkovek :lol: :lol: :lol: !
Zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.1.08 14:50

3D

U Apolináře 3D mají, ale ne pro „komerční účely“… Genet nedoporučuji… tak zkus Podolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.08 12:12

Re: 3D

Šamanka píše:
U Apolináře 3D mají, ale ne pro „komerční účely“… Genet nedoporučuji… tak zkus Podolí…

Ja zas slysela vedle u sousedu kritiku na Podoli, nenatocili nic, cele to trvalo necelych 10 minut a zinkasovali 1.200,–, naopak Gennet chvalili. Ja jsem objednana do Gennetu az na 30.brezna - objednavala jsem se osobne minuly tyden a mohla jsem si vybrat ze dvou terminu - patek vecer a nedele odpoledne. Hanka

• Citovat
  • Upravit
1352
15.4.21 16:33

Zajímalo by mě, zda se lze objednat na 3D a jaká je zde kvalita? Popřípadě pokud máte tip ke komu přímo jít. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
15.4.21 20:41

@Andrejka13 jednoznačně Centrum prenatální diagnostiky Praha, ProfiG2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková