3 měsíční miminko nechce pít

48
2.10.19 13:48

3mesicni miminko

Ahoj jsem plně na umělém, vůbec maly nechce pit v noci jo ale přes den tak 150 do neho dostanu. Byli jsme u doktorky a ma 6.100g a 66cm a rikala ze ma asi alergii delala vyter, ale on se nekruti nema vyrazku kaka jednou 2× za tyden a ma taky zelenohnedozluty špenát a to je prý zle no nevím u umeleho tak dáváme nutrilon bez laktózy a to vůbec nechce tu bebu vypije aspon 400 500 za 24h. Jo jinak predtim pil bez problémů cca 2 tydny to dela, jako nejradši bych do neho necpala on je uplne hodnoucky a neplace a ani nechce vůbec přes den. V pondělí poprvé vypil 700 za celý den a to nikdy dříve tolik nevypil. Ja myslim ze ma take obdobi, ale jak to mám vysvětlit doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
2.10.19 13:53

Váhu má pěknou, stolice taky není k zahození, tak bych zůstala u mléka, co mu jede. Pokud se ovšem alergie potvrdí, je třeba se řídit Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.10.19 13:57

@pannda právě že až v pátek mám zavolat ze dřív výsledky nebudou tak nevím jestli mám dávat tu bebu mám asi 5 plechovek no do pátku mu dam bebu pije to od narození tak jeste 3 dny vydrzi jako on je uplne spokojený ani nevím co je brek jen vecer 10 minut poplace ze je unaveny a nemůže usnout ale jinak uplne spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.10.19 14:58

@Baja94 musí si zvyknout na chut jiného mléka, ale alergii bych nepodcenovala, ty testy pry bývají často i falešné, chce to zjistit, jak má vypadat stolice u takového mléka, nemám zkušenost, jen kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.10.19 15:50

@Káťa19 moje sestra davala bebu 2 a taky kojila a mela to same zelené sem tam také vajíčka vtom a od sousedky dcera má cca mesicni a právě se me ptala jaké máme ste beby hovinka a rikala ze ma to same právě že ta zelena stolice nemusí být vždy špatná a v umělém mlice je více železa tak i proto no uvidime jak dopadnou ty testy ale to by měl nake příznaky kdyby měl alergii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.10.19 22:31
@Baja94 píše:
@pannda právě že až v pátek mám zavolat ze dřív výsledky nebudou tak nevím jestli mám dávat tu bebu mám asi 5 plechovek no do pátku mu dam bebu pije to od narození tak jeste 3 dny vydrzi jako on je uplne spokojený ani nevím co je brek jen vecer 10 minut poplace ze je unaveny a nemůže usnout ale jinak uplne spokojený

Tak co řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko