4. den teploty u syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.22 13:40

@PapeJ CRP měl nízké, ale poslechově se doktorce nelíbil.

• Citovat
  • Upravit
371
26.3.22 14:41
@Anonymní píše:

A to CRP ste si předtím dělala domácím testem jak ste psala dříve? A vyšlo pozitivní? A doktorka to neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 15:10
@Kikisa311 píše:
A to CRP ste si předtím dělala domácím testem jak ste psala dříve? A vyšlo pozitivní? A doktorka to neřešila :think:

Ano, domácí CRP vyšel pozitivní.
To doktorka neřešila. Ale atb má. Což jsem ráda, protože i dneska je KO.

• Citovat
  • Upravit
371
26.3.22 15:15
@Anonymní píše:
Ano, domácí CRP vyšel pozitivní.
To doktorka neřešila. Ale atb má. Což jsem ráda, protože i dneska je KO.

To úplně chápu po týdnu vysokých horeček je tělo vysílené… Určitě mu brzo antibiotika zaberou a bude zase dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 16:28
@Kikisa311 píše:
To úplně chápu po týdnu vysokých horeček je tělo vysílené… Určitě mu brzo antibiotika zaberou a bude zase dobře :palec:

Doufám, už měl 4 dávky a zatím žádná změna.

• Citovat
  • Upravit
4586
26.3.22 16:54
@Anonymní píše:

Syn měl také poslechový nález/náběh na zápal plic/CRP ani doktorka nedělala a nasadila antibiotika. Nevím už ale za jak dlouho zabrali, je to už cca 3 roky…..

Ať je brzy lépe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.3.22 19:26
@Anonymní píše:

No, my to měli naopak, syn byl zahleněnej, ani moc nekašlal, ve čtvrtek jsme byli u pediatra, tam nález žádný, moč v pořádku. V pátek měl peidatr dovolenou. Synovi horečky začaly ten čtvrtek, v pátek pořád horečkoval, tak jsem s ním sjela v sobotu na pohotovost. Tam ho doktor poslechl, ale taky to zas tak hrozný nevypadalo, ale radši že by mu dal antibiotika. A protože já se celkem antibiotikům bez CRP bráním, tak mu udělal CRP a syn měl skoro 180, to řekl, že na 2,5 letýho prcka je to hodně, ať radši sjedem do nemocnice. Tam pak měl z krve CRP skoro 320, na rentgenu napoprvé nic nenašli, měli i podezření na zánět močáku, nakonec se zánětlivý ložisko schovávalo za srdíčkem. Nasadili antibiotika žilně, takže zabrala okamžitě. Jen pak neměli ta antibiotika ve formě sirupu, takže jsme tam museli být 10 dnů, než mu je dokapali. Ale od třetího dne byl naprosto v pořádku, bez kašle, bez teplot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 19:36

@PapeJ taky se mi nelíbí ATB bez vysokého CRP, ale my už jsme to řešili několikrát, a když má nález na plicích, tak to chce ATB.
Syn měl už kolikrát CRP přes 200.

• Citovat
  • Upravit
9728
26.3.22 19:37
@PapeJ píše: … V pátek měl peidatr dovolenou. Synovi horečky začaly ten čtvrtek, v pátek pořád horečkoval, tak jsem s ním sjela v sobotu na pohotovost. Tam ho doktor poslechl, ale taky to zas tak hrozný nevypadalo, ale radši že by mu dal antibiotika. A protože já se celkem antibiotikům bez CRP bráním, tak mu udělal CRP a syn měl skoro 180, to řekl, že na 2,5 letýho prcka je to hodně, ať radši sjedem do nemocnice. …

Tak zrovna u respiračních infekcí způsobených atypickými bakteriemi (chlamydie a mykoplasmata) bývá CRP nízké. Naopak i některé virové infekce mohou mít CRP např. 70 mg/l. Léčí se pacient, nikoliv laboratorní hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí