4 měsíce a nekakáme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
29.8.11 09:34

4 měsíce a nekakáme

prcek přestal minulý týden kakat..kakal naposled v pátek a od té doby včera jen trochu..vim, že sse to kajdění trochu v určitém věku ustálí ale přijde mi to takhle naráz divný..do ted kakal několikrát denně..mám ještě tříletýho syna ale vůbec si nepamatuju, že by takhle přestal naráz kakat :lol: Jinak je úplně v pohodě..žádný bolení nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
815
29.8.11 09:40

U nás to taky takhle najednou přišlo a dokud byla malá plně kojená, kakala vždycky jen o víkendu :lol: takže myslím, že pokud plně kojíš, mělo by to být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.8.11 09:56

jasan..kojíme až se z nás kouří :-D Malýmu jsou 4 měsíce a má 8 kg a 68 cm :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.8.11 09:57

Mně jednou doktorka říkal..že je normální kdyř prcek nekadí třeba 10 dní :nevim: ..Zuza nekadila nejdýl týden 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.8.11 10:09

Prý nemusí až těch deset dní, my byli opak, ale četla jsem to tu několikrát :think: když mu nic není, tak MM se prý tráví beze zbytku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
29.8.11 10:16

Můj syn z ničeho nic taky přestal kadit. Interval byl 6-9 dnů běžně. Srovnalo se to s příkrmy, ale ani teď nekadí denně a někdy i dvakrát za den.

• Citovat
  • Upravit
42
29.8.11 10:20

My máme taky 4 měsíce a máme už asi 14 dní problém s kakáním. Ale malý má bolení, musím mu dávat trubičku a potom se někdy vykaká. Ale hovínka má hrozně tuhá. Mlíčko mu musím zahušťovat Nutritonem, tak asi z toho. Začala jsem mu dávat Lactulosu. Ale i tak bych uvítala rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.8.11 10:29

U kojených dětí je normální až 21 dní bez stolice. Navíc byly tropy, takže mlíčko bylo spíš na žízeň než na hlad. Pokud prdí,nemá vzedmuté bříško- tvrdé neprohmatné, tak bych to neřešila. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.8.11 10:50

děkuju za rady a už to neřešííím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie