Snaží se sedět brzy

31
28.8.11 22:07

Snaží se sedět brzy

Ahoj holky, četla jsem diskusi o předčasném sezení a jsem zděšená! Co mám teda dělat s malou- je jí 6 měsíců a jakmile je v kočárku, tak se přitáhne ručičkama a sedí. Strašně se jí to líbí, že vidí a protože vím, že to není dobré, snažíme se ji nenechávat sedět a pokládat. Ještě nelezeme, jen když ji kamkoli položíme, tak se neustále otáčí na bříško- zpět jí to ale moc nejde. I když je pod hrazdičkou, abych jí udržela na zádech, stejně se otočí. Ale to její sezení mě znervózňuje- po tom, co jsem tady četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
28.8.11 22:13

ahoj,poradím snad jen nechávat jí co nejvíc na volném prostranství,kde se nemá za co přitáhnout.
A v kočárku dávat na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.8.11 22:19

malej se mi teda v kocarku nezveda ale kdyz ho drzime taky je nejspokojenejsi v sedici poloze, coz ho taky moc nenechavam…ale stejne p pul roce si sedat zacnou tak pokud si sedne mimco samo je to pry v poho…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
28.8.11 22:23

Ahoj, mě i doktorka říkala, že pokud se přitáhne tak to moc neřešit. Spíš jeslti nemá moc kulatý zádíčka… U nás to teda nehrozilo, seděla až někdy v 11 měsících :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
28.8.11 22:25

Ty jo, to neporadím. :think: Mně děti v půlroce už samy seděly… Třeba bude malá taky brzy sedět, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.11 22:25
  • Citovat
  • Upravit
3513
28.8.11 22:26

malej to dělal taky ze zvědavosti. I když se přitahoval, tak jak píšou holky, dávali jsme ho volně na zem, aby neměl za co. Nemyslím si, že by to bylo dobře. Dítě si má sednou z kleku, ne že se přitáhne a pomůže si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.11 22:27

no v tom kočárku je to nejhorší, ty otřesy jsou na páteř hodne špatný, když dítko samo nesedí, a to že se přitáhne neznamená že si samo sedlo, klárka mi to taky dělala a všichni mě strašily že se jim bortí páteř, takže jsem to řešila tak že opravdu jezdila na bříšku, určitě bych si to ohlídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.11 22:28
Davdan píše:
Ty jo, to neporadím. :think: Mně děti v půlroce už samy seděly… Třeba bude malá taky brzy sedět, ne?

jen taková OT, k čemu slouží taková to odpověd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.8.11 22:31

memu malemu bude 7 mesicu a uz si sam sedne, leze a stoupa si sam u gauce. tak bych nerekla, ze je to brzy, ale blby je, ze tva mala neleze, takhle by vlastne jednu fazi preskocila. no ale nevidela bych to jako pohromu. ma prvi stala driv nez umela poradne lezt a sedet, tomu tezko zabranis. pokud se snazi sedat si i jinde (pri hrani na zemi) nechala bych ji a pomohla bych ji v lezeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.8.11 22:47
Ajla píše:
malej se mi teda v kocarku nezveda ale kdyz ho drzime taky je nejspokojenejsi v sedici poloze, coz ho taky moc nenechavam…ale stejne p pul roce si sedat zacnou tak pokud si sedne mimco samo je to pry v poho… :nevim:

jj,po půl roce,náš malej si taky sedl po půl roce-v 10,5m.
Ne každé dítě si musí sednout přesně v 6m.
Jestli jsi to myslela takhle :nevim:
A měla by si správně sednout z kleku na čtyřech,ne přitahováním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.11 22:49
momi33 píše:
Ajla píše:
malej se mi teda v kocarku nezveda ale kdyz ho drzime taky je nejspokojenejsi v sedici poloze, coz ho taky moc nenechavam…ale stejne p pul roce si sedat zacnou tak pokud si sedne mimco samo je to pry v poho… :nevim:
A měla by si správně sednout z kleku na čtyřech,ne přitahováním :wink:

jojo naše Klárka si taky sedla po půl roce, tuším že po ukon. 9 měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.8.11 22:52
zuzka.mamka píše:
momi33 píše:
Ajla píše:
A měla by si správně sednout z kleku na čtyřech,ne přitahováním :wink:
jojo naše Klárka si taky sedla po půl roce, tuším že po ukon. 9 měsíci :lol:

jako to,že je v tabulkách,že dítě v 6m dítě sedí na mě vybafla dr na 6m prohlídce,a jelikož tomu tak nebylo,tak jsme lítali po rehab a neurologii :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.11 22:55

momi - a to jste se nechaly vláčet?

ještě že ty tabulky existujou to je taková bezva věc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.8.11 23:07
zuzka.mamka píše:
momi - a to jste se nechaly vláčet?ještě že ty tabulky existujou to je taková bezva věc :cert:

já byla vyděšená prvomatka,a nevěděla jsem,že o nic nejde :-? Dr je tabulková a antibiotiková,poslala nás na rehab.,ale měla nás prohlídnout nedřív Dr,ale ta měla dlouhou objednací dobu,tak jsme šli rovnou k fyzio,která se taky tvářila,jako že je malej retardovanej,a když neseděl ani v 8m,ale jen se plazil 8-o
tak nás poslala na neurologii,a já hned,že má poškozenej mozek 8-o :roll: tam taky objednací doba dlouhá,a pak,když jsme se konečně dostali k Dr na rehab.,tak male už chodil sám,a Dr se divila,proč tam jsme 8-o To samý na neurologii.A při zpětném pohledu nebyl nijak opožděný-obcházení nábytku před 1. rokem,samostatná chůze ve 14m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí