4 v bytě 2 plus 1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
16.5.12 23:22
@peggy.sl píše:
Ty jsi nečetla zakladatelky dotaz?? :think:
četla,jak jinak…ale napsala jsi že to jde a že máš v bytě 4 děti,tím pádem ještě tebe a muže?Co na tom jde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.5.12 23:24
@Honzuovka píše:
@beckie Taky? My s manžou taky chodíme jeden druhýmu do koupelny, protože si chceme povídat :lol: . Jsem už přemýšlela, jestli nejsme vadný, že si to nemůžeme říct potom. Ale v koupelně se tak pěkně povídá...... :mrgreen:

Přesně tak, si pamatuju, jak se ten můj divil, že ho furt tahám do koupelny si povídat, a teď už hlásí, že se jde koupat, jestli přijdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.5.12 23:29
@wildcherry píše:
přesně tak to je u nás :) …furt chcem o sebe zakopávat,ale díky dětem pokojíček je nutnost,obyvák a kuchyň samozdřejmost a pracovna důležitá… :)

To je jasný. No my holt máme kuchyň, obývák, pracovnu i ložnici v jednom. Je to asi málo, ale jsem zvyklá. Je pravda, že tím, že pokoj je prostorný, tak mi to prostě nepřijde, pořád je tu krásně místa na to, aby se mi tu mohla malá projíždět na motorce a mít tu ještě svoje kravinky a hračky a nezakopáváme o ně. Pracovní koutek se využívá občas, já mám noťase, takže když přítel „pracuje“ já si okupuju s noťákem postel. No ale bez dětského pokojíčku bych být nechtěla nebo bych spíš nechtěla aby bez něj byly děti. Přeci jen je to jejich království, obrázky na stěnách, hodně barev, hraček a tak, to prostě musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
16.5.12 23:33

@beckie jj, tak takovým lidem jako jsme my by stačila i garsonka, s manžou jsme jak zaláskovaní puberťáci. Ale musíme myslet na dítka do budoucna, ty tu naši neustálou přítomnost nemusí mít tak v oblibě až budou starší. Taky jsme bydleli ve 2kk a dalo se. Vzhledem k tomu, že bychom do budoucna chtěli ještě jedno dítko, přestěhovali jsme se do 3+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.5.12 23:38

Cely život jsme tak bydleli s nasima, oni spali v obýváku na rozkládací sedacce. A taky si pamatuju jak mne to cely život sralo - jsme se segrou šest let od sebe a kdyz jsem se já na střední potřebovala v noci učit, tak ona skolacka chtěla logicky spat. Kdyz ona chodila na gympl a já si užívala jako pracujici pařbičky a doma se chtěla vyspat, tak ona se potřebovala do noci učit… Jako díte jsem byla knihomol a číst jsem si chodila do koupelny, kde byl klid…

Říkala jsem si, že jestli neco svým dětem dopřeju tak luxus vlastního pokojicku, to se mi povedlo, holky jsou od sebe pět let a bestie chtějí spat spolu ;-) takže o vikendu se furt s perinama přesouvají z jednoho pokojicku do druhého, přes týden spí oddělené, protože devitileta skolacka paradoxne usíná o hodinu driv nez čtyřletá segra, ktera spí ve školce po o…

• Citovat
  • Upravit
10657
16.5.12 23:40

Jedna moje spolužačka bydlela s mamkou, bráchou, ségrou a přítelem mámy v 1+1 a byli spokojení. Máma s přítelem měli v kuchyni rozkládací gauč, holky měly u stěny v pokoji palandu a kluk spal na pohovce, kterou zároveň využívali jako gauč. Pro mě tam bylo dost těsno, když jsem k ní chodila, ale oni na to byli zvyklí a hlavně mezi sebou měli super vztahy, byli schopní se na všem domluvit, udělat kompromisy. Nepamatuju se, že by se děcka někdy hádaly, na co se budou v televizi dívat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.5.12 23:44
@Honzuovka píše:
@beckie jj, tak takovým lidem jako jsme my by stačila i garsonka, s manžou jsme jak zaláskovaní puberťáci. Ale musíme myslet na dítka do budoucna, ty tu naši neustálou přítomnost nemusí mít tak v oblibě až budou starší. Taky jsme bydleli ve 2kk a dalo se. Vzhledem k tomu, že bychom do budoucna chtěli ještě jedno dítko, přestěhovali jsme se do 3+1.

jjo, jak jsem psala, taky máme v plánu přestěhovat se do domečku, vím jak mě štvalo, že musím mít s bráchama společný pokoj, takže děti prostě musí mít každý svůj…ale zatím máme ještě chvíli čas…ono pravdou je, že to, že my soukromí nepotřebujem neznamená, že si ho nezaslouží děti, hlavně ty starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.12 23:47
@pannda píše:
My tak žili se sestrou a rodiči 20let…Naši jednoduše neměli ložnici, spali v obýváku.

:pankac: My s bráchou 22 let. Naši rozkládali spaní v obyváku, neměli letiště, ale 2 pohovky/válendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
16.5.12 23:47

Ahoj my žijeme v bytě 1+1(dva dospělí a dvě děti) a jde to

• Citovat
  • Upravit
6956
17.5.12 00:06

Nas bylo 5 v byte 2+ 1 a v poho:) ani mi o neprislo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
17.5.12 05:25

my jsme taky 4 + malý pes v bytě 2+1.no a pokud to vyjde tak nás bude 5.jo a spíme v obýváku.děti mají pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.5.12 07:28
@Hanka1 píše:
Cely život jsme tak bydleli s nasima, oni spali v obýváku na rozkládací sedacce. A taky si pamatuju jak mne to cely život sralo - jsme se segrou šest let od sebe a kdyz jsem se já na střední potřebovala v noci učit, tak ona skolacka chtěla logicky spat. Kdyz ona chodila na gympl a já si užívala jako pracujici pařbičky a doma se chtěla vyspat, tak ona se potřebovala do noci učit… Jako díte jsem byla knihomol a číst jsem si chodila do koupelny, kde byl klid…Říkala jsem si, že jestli neco svým dětem dopřeju tak luxus vlastního pokojicku, to se mi povedlo, holky jsou od sebe pět let a bestie chtějí spat spolu ;-) takže o vikendu se furt s perinama přesouvají z jednoho pokojicku do druhého, přes týden spí oddělené, protože devitileta skolacka paradoxne usíná o hodinu driv nez čtyřletá segra, ktera spí ve školce po o…

tak ale on i ten jeden pokoj se dá udělat tak, aby každý dítko mělo „svůj prostor“. U nás se dětskej pooj překopal, když mi bylo asi 12, každej jsme měli svoje světlo na stropě a tak, takže jsme se nerušili… :nevim: Brácha to tady měl lepší v tom, že byl „zašouplej“ vzadu, takže jemu tam nechodil vůbec nikdo, já měla tu svou část průchozí, tak to bylo o něco horší, ale pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
17.5.12 07:33
@emocuc.polymorf píše:
Přesněji řečeno lodžie, pardón. Zazdí se to „zábradlí“ a boky a dají se plastový okna, a to stávající okno s dveřmi se vybourá. :palec:Říká se tomu normálně balkón, i když je to lodžie, tak možná proto to nebylo jasný. ;)

Ajo uz tomu rozimim dik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
17.5.12 07:41

ta my bydlíme v 3+1 ale v 5 lidech :)

Do 11 let jsem bydlela v 1+1 také v 5 lidech :-)

Určitě se to dá, jen se budete muset poskládat a oželet trochu soukromí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.5.12 07:49

Ahoj, no vy máte aspoň 2+1 :mrgreen: to máte kuchyň zvlášť- Ale my máme 2+kk :roll: a to je pak prekérka. zatím máme 1 dítko a to má svůl pokoj o rozloze 27m2, takže takové království :mrgreen: . no a já s chlapek jsme si koupili do obýváku místo gauče pořádnou postel, tak aby zapadala d interiéru a jsme spokojení. Přes den tam mám přehoz a peřiny jsou schované v posteli, takže to nijak nenarušuje obývací prostor. Samozřejmě by jsem brala větší byt. Ale penízky nejsou a stále si říkám, že můžu být ráda, že mám vůbec kde bydlet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný