Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@cherubínek píše:
Ahoj, no vy máte aspoň 2+1to máte kuchyň zvlášť- Ale my máme 2+kk
a to je pak prekérka. zatím máme 1 dítko a to má svůl pokoj o rozloze 27m2, takže takové království
. no a já s chlapek jsme si koupili do obýváku místo gauče pořádnou postel, tak aby zapadala d interiéru a jsme spokojení. Přes den tam mám přehoz a peřiny jsou schované v posteli, takže to nijak nenarušuje obývací prostor. Samozřejmě by jsem brala větší byt. Ale penízky nejsou a stále si říkám, že můžu být ráda, že mám vůbec kde bydlet.
nemame,my jsme to probouraki a mame to spojene s kuchyni,zvetsili jsme obyvak,ale ne natolik,ze by se dal prepazit..
@emocuc.polymorf píše:
Přesněji řečeno lodžie, pardón. Zazdí se to „zábradlí“ a boky a dají se plastový okna, a to stávající okno s dveřmi se vybourá.Říká se tomu normálně balkón, i když je to lodžie, tak možná proto to nebylo jasný.
to mame taky,ale k tomu asi potrebujes povoleni ne??co to obnasi??
@Brambůrka10 píše:
tam chci taky pro sichr nechat aspon jednu postel navic,zatim na plysaky a pripadne pro navstevy......no uz bych 2plus 1 nekoupila,ale zase jsem to mela vyhodne a dobrou hipo…a kdo mysli v 18cti do budoucna a na rodinu ze??ja teda nee
No my tam mame navic postel plus jeste matraci, ale kdyz mame nevstevu, tak tam deme spat spis my s petrem a navsteve prenechame obyvak. Teda pokud ta prespavajici neni holcina, co nam obcas hlida deti, kdyz nekam chceme nebo musime vyrazit…
@JayLee píše:
já když to vidím u kamarádek, tak jako dá se to samozrejmě když člověk sleví ze svého pohodlí ale nikdo nemá svý soukromí - nikam neuteče nikdo, všude hračky a věci, pak začala ponorka a když přijde návštěva, tak kam s ní?zatím všechny co to tak mají, tak by moc rádi do většího protože 4 jsou už moc na tenhle byt ale samozřejmě každej dle svých možností
![]()
Já bych si nedokázala představit žít v tak malěm bytě - my máme 4+1 120 m2 a jsme 3 a přijde mi to optimální ale je to tím, že je nasazená nějaká laťka a pod ní bych už nešla
Takže pokud máte možnost jít do většího, tak určitě jdete - dá se všechno samozrejmě ALE …každej má ale svojí místnost a může si někam zalézt když by se chtěl ráno třeba přispat, někdo u nás může přespat a nepotkáváme se na každým rohu prostě vzdušno tu je nebo jak to nazvat
![]()
jen můj názor
tak 4plus 1,to je idealni,ale to bych zas radsi baracek techto rozmeru a zahradku,to je muj sen
s navstevama je to na prd,to same oslavy atd…ja mam rodinu tady,tak ze se kazdej dom dostane,ale pritelovi pribuzni bydli az v praze,tak ze to je pak problem,kdyz k nam dorazi 4 dospeli a tri deti,tak bych jim nejradsi zaplatila hotel
nastesti maj rozum a jezdej na etapy,ale staci jen kdyz prijede tata a uz mi to leze na nervy
nasi maj barak se zahradou,tak ze to travime v lete prevazne u nich,aspon ze oni tu bydli,jsme tam s malou furt na zahradce…no neumi si predstavit,nemit tu nekoho,kam by se dalo vypadnout ![]()
@CokeLady píše:
Můj manžel bydlel s rodičema do dospělosti ve 2+1 ještě s bráchou s tím, že cca do 15-ti let okupovala druhý pokoj babička, tak tchýně, tchán, manžel a jeho brácha spali, jedli, „obývákovali“ v jedné místnosti max. 20 metrů čtverečných. Měli tam různý závěsy, na půlce jídelního stolu rozloženej počítač, do toho ještě taková ta stará mohutná obývací stěna, no mazec…Nutno říci, že to asi neni uplně bez následků, jelikož manželův brácha s nima pořád bydlí a to je mu přes 30 a spí s rodiči v ložnici (na jiné posteli) a nikomu to nepřijde divné.
Každopádně taky záleží na metráži toho Vašeho bytu, ale jestli prostě nemáte možnost jít do většího, tak Vám stejně nic jiného nezbude, než si prostě v obýváku udělat dohromady i ložnici, ale já bych takhle pokud možno žít nechtěla - nejlepším řešením mi přijde patro na spaní pro rodiče, to se mi líbí a nemusíte spát někde na sedačce. Ale myslím, že 1 nebo 2 děti je jedno, protože to dítě stejně ten svůj pokoj bude potřebovat a Vy stejně půjdete do obýváku. To, že jsou děti v pokoji 2 už je to nejmenší.
ve triceti s rodici v loznici???tak to je moc ![]()
Taky planuju nechat v loznici nasi matraci - na hopsani, valeni se a pripadne prespani.
@Brambůrka10 my kupujeme gauc z ikei, levne to neni, ale da se, na dlouhodobe spani taky ne, ale snad na ty dva roky staci, ma ho segra a me se na nem spi celkem dobre.
Ahoj my teď momentálně žijeme ve 2+kk a máme dvě malé děti,děti maj pokojík a my spíme s chlapem v byváku na rozkládacím gauči a dá se to v pohodě,stejně děti si přes den hrajou v obyváku jsou s náma pořád ale plánujeme neco většího aby jsme mněli svoji ložnici ale jinak se to dá v pohodě. švagrová bydlí ve 2+1 a má 3 děti,holku a dvojčata.děti maj svůj pokojík,maj velkou kuchyň kde maj rohovou lavici a stůl a hodně prostoru tam maj návštevy a spějn obyváko-ložnice,maj obyvákový nábytek a letiště a taky v pohodě bydlej ![]()
mne se libi ta sklapeci postel,ale nejak netusim,jak to vypada??jako kdyz je to uklizene,na zdi,tak to je jako falesna stena??nebo jak??
ted jsme byli u znamych a ti maji to same co my, ale maji vetsi deti. Obyvak mozna o kus taky, ale hlavne maji vetsi kuchyn.
U nich mi to prijde celkem prostorny.
U nas je problem, ze mame hodne knizek, ja mam dva pracovni kouty - sici stroj, k tomu potrebuju uskladnit latky a v kuchyni stul na sperky, takze se tam nevejde jidelni stul, ktery mame v obyvaku.
Ne ze bych toho tolik napracovala, ale vzdat se toho nechci ![]()
@mamina25 píše:
Ahoj my teď momentálně žijeme ve 2+kk a máme dvě malé děti,děti maj pokojík a my spíme s chlapem v byváku na rozkládacím gauči a dá se to v pohodě,stejně děti si přes den hrajou v obyváku jsou s náma pořád ale plánujeme neco většího aby jsme mněli svoji ložnici ale jinak se to dá v pohodě. švagrová bydlí ve 2+1 a má 3 děti,holku a dvojčata.děti maj svůj pokojík,maj velkou kuchyň kde maj rohovou lavici a stůl a hodně prostoru tam maj návštevy a spějn obyváko-ložnice,maj obyvákový nábytek a letiště a taky v pohodě bydlej
ahoj,to maji letiste v obyvaku??
@suik píše:
ted jsme byli u znamych a ti maji to same co my, ale maji vetsi deti. Obyvak mozna o kus taky, ale hlavne maji vetsi kuchyn.
U nich mi to prijde celkem prostorny.U nas je problem, ze mame hodne knizek, ja mam dva pracovni kouty - sici stroj, k tomu potrebuju uskladnit latky a v kuchyni stul na sperky, takze se tam nevejde jidelni stul, ktery mame v obyvaku.
Ne ze bych toho tolik napracovala, ale vzdat se toho nechci
balkon mate??
máme 2 děti v 2+kk, 56m2 a zatím to jde, ale už řešíme větší, nedovedu si to představit s většíma dětma…
@suik píše:
@Brambůrka10 malej nekrytej ano.
tak proc si tam nedas napr. ty sperky??