4 v bytě 2 plus 1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
17.5.12 10:15
@dalimil píše:
máme 2 děti v 2+kk, 56m2 a zatím to jde, ale už řešíme větší, nedovedu si to představit s většíma dětma…

to ja taky ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.12 10:16

@Brambůrka10 vzdyt pisu, ze je nekrytej, by mi to tam vsechno zmoklo, nic ulozenyho tam ani nemam, ani moc susit tam nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.12 10:18

u nas by se to dalo resit treba funkncim nabytkem na miru, ale byt je najemni a dlouho tu nebudeme, tak se nam to nevyplati. Ani neni kdo by nam to udelal.

ted budeme delat nejakou velmi jednoduchou a levnou vestavenou skrin, ta je nutna.

mame ale nastesti sklep, kam „hazime“ kramy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.5.12 10:18
@CokeLady píše:
No dobře… je mu 34. Ložnice je malinká - dvojlůžko, palandy, skříně a PC stůl. Nějaké něžnosti u tchánů asi nehrozí, tak tam tak spolu spinkaj… on na dolní posteli palandy :D

tak to je je šílený:-))a když si přivede slečnu,tak ta spí nahoře na pslsndě?? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.5.12 10:20
@Brambůrka10 píše:
tak to je je šílený:-))a když si přivede slečnu,tak ta spí nahoře na pslsndě?? :lol: :lol: :lol:

palandě:-)sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
17.5.12 10:20

@Brambůrka10 ne ne bydlíme v baraáku,máme spodek baráku a zahradu k dispozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.5.12 10:21
@suik píše:
@Brambůrka10 vzdyt pisu, ze je nekrytej, by mi to tam vsechno zmoklo, nic ulozenyho tam ani nemam, ani moc susit tam nejde.

ja tam mam starou skřín a tam věci,který se sem nevejdou,i vysavač:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.5.12 10:22

No my jsme tak byli poskládaní. Tj. holka svůj pokojík, my v obýváku na rozkládačce plus mimčo vedle postele, žádné místo navíc. Ve třech to bylo v pohodě, po porodu už moc néé. Už jen proto, že jsme si nemohli z manželem udělat večer takový ten večírek u televize když tam spalo mimčo a návštěvy, to se mi taky nechtěli moc zvát do malé panelákové kuchyně. Taky si moc nedovedu představit, až by spolu děcka zdíleli pokojík. Kluk a holka s pětiletým rozdílem :nevim: , no nic moc. Jsme to nedávno vyřešili prodejí bytu plus hypo. Máme 4 plus jedna, k tomu dvě lodžie. Jo to je bydleníčko :dance: Klidně by jsme se ještě mohli rozrůst ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.5.12 10:27

Ahoj, já myslím, že je to úplně v klídku, zatím :lol:… Máme taky 2+1 a ty piškoty mám tři. Starší maj děcák, mimi má svůj kouteček v obýváku, my nad ním spaní na kuří nožce, pod ním rozkládací pohovku IKEA za pár kaček :palec: . Děti jsou dost populární, furt tu maj nějaký kamarády, takže k tomu dvě putovní matrace v pohotovosti. Je to divoký, ale jeden se aspoň nenudí. Až půjde do tuhého, jakože se to blíží a puberta klepe, jednoho vylosovanýho kusa separujem, obětujem mu kuchyň a tu přesunem do koupelny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.5.12 10:27
@CokeLady píše:
No on si právě slečnu nevodí… ono se ani na 100% neví, zda je na slečny 8o nebo na co vlastně on je. 8)
:lol: asi na rodiče 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
17.5.12 10:29

čau holky,tak my jsme byli taky v téhle situaci.ale po domluvě,jsme řekli že byt pordáme a koupíme něco většího.ani jeden z nás jsme neměli nikdy svůj pokojíček.tak to chceme dopřát aspon těm našim dětičkám.naší 2 jedničku jsme prodali a koupili jsme 5+1.takže už se těšim až se budeme stěhovat.protože zatím teda máme jednoho prcka,ale už ted tu zakopáváme o věci.Můj brácha taky bydlí ve 2+1,mají dvě děti.jedný je 13 a druhý jsou 3.a je to děs.mladá se chce učit,ta mladší tam zase dělá vyrvál.ta se kvůli tomu rozčiluje,protože jí bere učení.no mazec.takže jsem fakt ráda že jdeme do většího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.5.12 10:30

tak si tady s váma píšu,přemejšlim o bydlení a mezi tim mi malá fixou počmárala stůl,zed a nakones sebe :lol: tatka bude mít radost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.12 10:30

@Brambůrka10 my tam prave mame jen cca 10 cm siroke misto na ktere nemuze prset, takze tam mam jen susak oprenej a odolnej stolecek s zidli na sezeni a kytky.

Taky jsem dumala o nejake male skrince, ale zase tolik veci co tam dat nemam, to jde kdyztak do sklepa.

vysavac stoji furt v pohotovosti :mrgreen:

@CokeLady no normalni to uricte neni, ale fakt se divim ze jim to nevadi.

ja teda patro zavrhla, kdyz uz tak na miru s nejakym normalnim pristupem ala schody, ale to radsi vetsi byt.
My jsme na patre spali tri roky a uz bych to nechtela, dcera se k nam jde casto rano pritulit, nebo kdyz place, tak ji beru k sobe, miminko bude ze zacatku urcite spat s nama a hlavne me proste nebavi to slejzani. Blbe se tam stele. Na dlouhodoby spani to pro me taky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.12 10:34
@Brambůrka10 píše:
tak si tady s váma píšu,přemejšlim o bydlení a mezi tim mi malá fixou počmárala stůl,zed a nakones sebe :lol: tatka bude mít radost :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
17.5.12 10:44

Tak to my patro zse planujem, ale jako stavebni upravu - snizit strop v koupelne a tam udelat to patro, ale to az bude mladsi starsi - protoze poleze za nama rano nastopro, tak aby nepadal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný