Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, může to být začínající porod. Dodnes nevím jak hlenová zátka vypadá, neviděla jsem ji. A vodu mi lupli až na sále. Záleží taky, jestli je v bolestech nějaká pravidelnost.
@Luclic mam je po 4-5 minutach a trvaji 40-50sekund..nechci jet zbytecne, ale zase nechci dojet pozde
a ty bolesti jsou k nevydrzeni
Zatka ani voda ti nemusi vubec odejit. Me vodu prdli az na sale, kdyz se dite uz dralo ven. U druhe to same - voda nic. Takze bych radsi jela, nez aby se neco pokazilo. Necekala bych na ucebnicovy příklady x hodin doma
A to špinění je do růžova? Já byla v noci na vyšetření, že mi odešla zátka a měla jsem podezření na odtok plodovky a dr říkal že můžu spinit..mam takové lehké růžové špinění máš taky? Dost se ve mě prohrabal
@Anonymní píše:
@Luclic mam je po 4-5 minutach a trvaji 40-50sekund..nechci jet zbytecne, ale zase nechci dojet pozdea ty bolesti jsou k nevydrzeni
Ty jo doufám že jsi jela… Mozn už máš mimčo na světě ![]()
Jinak mě odtekla část plodovky a ani jsem si toho nevšimla ![]()
No snad jsi v pořádku a mimino taky! Napiš, jak jsi dopadla.
@Anonymní píše:
@Luclic mam je po 4-5 minutach a trvaji 40-50sekund..nechci jet zbytecne, ale zase nechci dojet pozdea ty bolesti jsou k nevydrzeni
Rodis…
snad jsi už v porodnici
Ahoj maminky, momentalne jsem 40tt, rano jsem byla u doktorky, kde mi udelala Hamiltona, protoze uz jsem plne pripravena na porod akorat mi trosku dopomohla..trochu jsem spinila a pak to preslo, zadne bolesti nic..a ted v noci mam silene krece na MS a prujem zaroven, ale stale mi neodesla hlenova zatka ani plodovka..mohl by to i tak znacit porod? Ty bolesti jsou neskutecne