4 měsíce a krupička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
22.11.11 18:22

je to nahopřsklý a tak trochu jako myšina - mě už to ani nepřijde hnusný, jak jsem na to byla zvyklá u staršího, ale mladej to nejdřív nechtěl. teďka v podstatě pije tolik, kolik pil MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
22.11.11 18:23
Pudloslava píše:
je to nahopřsklý a tak trochu jako myšina - mě už to ani nepřijde hnusný, jak jsem na to byla zvyklá u staršího, ale mladej to nejdřív nechtěl. teďka v podstatě pije tolik, kolik pil MM.

Tak hlavně že to pije.Fuj,ale uplně mě otřepalo,jak jsem si představila myšinu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.11 15:45

No tak když my jsme byli malé tak jiné kaše než krupičkové nebyly. Já jí malé od 4 měsíce na noc vařila a vše ok.Spala mi po ní 10 hodin a nikdy jí to nic nedělalo.NOvé výzkumy a bůh ví co ještě akorát všem maminkám pletou hlavu.Dostali jsme do ruky rohlík a v tom je lepek taky.Kdyby teď nebylo tolik možných kaší tak se to tolik neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.12.11 16:11
ewelinka28 píše:
No tak když my jsme byli malé tak jiné kaše než krupičkové nebyly. Já jí malé od 4 měsíce na noc vařila a vše ok.Spala mi po ní 10 hodin a nikdy jí to nic nedělalo.NOvé výzkumy a bůh ví co ještě akorát všem maminkám pletou hlavu.Dostali jsme do ruky rohlík a v tom je lepek taky.Kdyby teď nebylo tolik možných kaší tak se to tolik neřeší.

No to je jasny, ze spala 10 hodin v kuse, je to tezce stravitelny, ja po tezkym obede spim treba az do vecera :lol: Driv se to neresilo, dite dostavalo v nekolika malo mesicich to samy, co dospeli. Obcas melo ruzny zachvaty, ale to k tomu proste patrilo… doporucuju Betty MacDonaldovou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.12.11 19:46
asha píše:
ewelinka28 píše:
No to je jasny, ze spala 10 hodin v kuse, je to tezce stravitelny, ja po tezkym obede spim treba az do vecera :lol: Driv se to neresilo, dite dostavalo v nekolika malo mesicich to samy, co dospeli. Obcas melo ruzny zachvaty, ale to k tomu proste patrilo… doporucuju Betty MacDonaldovou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já se v půl roce cpala jitrnicí a prejtem a přežila sem to bez jakéhokoliv záchvatu,zdravotní problémy nemám a žiju… :D :mrgreen: :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.12.11 19:50
ewelinka28 píše:
asha píše:
ewelinka28 píše:
No to je jasny, ze spala 10 hodin v kuse, je to tezce stravitelny, ja po tezkym obede spim treba az do vecera :lol: Driv se to neresilo, dite dostavalo v nekolika malo mesicich to samy, co dospeli. Obcas melo ruzny zachvaty, ale to k tomu proste patrilo… doporucuju Betty MacDonaldovou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já se v půl roce cpala jitrnicí a prejtem a přežila sem to bez jakéhokoliv záchvatu,zdravotní problémy nemám a žiju… :D :mrgreen: :D :mrgreen:

Jsi jeste mlada ;) Ne ze bych ti prala neco zlyho! Ale ke chlubeni to teda moc neni, mne je takovych deti spis lito :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
2.12.11 19:53

Ewelinka nevěřím ti,nějaké záchvaty máš,přinejmenším žravosti :mrgreen: na ty já trpím každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.12.11 19:57
boball píše:
Ewelinka nevěřím ti,nějaké záchvaty máš,přinejmenším žravosti :mrgreen: na ty já trpím každý den ;)

Jo, jak se zacne s jitrnici v rannym veku, je to v pytli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.12.11 20:05

:D tak to je asi jediný na co trpím :-) maso to je pro mě :D Asha ale tak v pohodě. Možná kdybych měla mimčo ve třiceti letech koukám na to jinak. Je mi 22 a opravdu je to možná tím že jsem mladá. Já jen nemyslím si že naši rodiče a ty jejich to takhle řešili a nebo Tvá maminka ano? a pokud ne myslíš že udělala chybu? máš s nečím potíže? Já nemyslím to zle ale opravdu od té doby co jsme v EU tak slyšíme pořád: to je špatně, to je nezdravé, to se nesmí. Sice to sem na toto téma nepatří ale je to můj názor a pokud se někomu nelíbí tak v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.12.11 20:41
ewelinka28 píše: :D tak to je asi jediný na co trpím :-) maso to je pro mě :D Asha ale tak v pohodě. Možná kdybych měla mimčo ve třiceti letech koukám na to jinak. Je mi 22 a opravdu je to možná tím že jsem mladá. Já jen nemyslím si že naši rodiče a ty jejich to takhle řešili a nebo Tvá maminka ano? a pokud ne myslíš že udělala chybu? máš s nečím potíže? Já nemyslím to zle ale opravdu od té doby co jsme v EU tak slyšíme pořád: to je špatně, to je nezdravé, to se nesmí. Sice to sem na toto téma nepatří ale je to můj názor a pokud se někomu nelíbí tak v pořádku :)

No moje mama prave cetla tu Betty Macdonald :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak klasika, ja byla od tri mesicu na Feminaru, stavicky, tak jak se to v pulce 70. let delalo. A potizi mam teda az hruza :? Takze ja to vidim tak, ze je super, kdyz nekdo umre seslosti vekem po „jitrnicovy“ diete v kojeneckym obdobi, ale nedelala bych z toho pravidlo. Je vic tech, co to nejakym zpusobem odskacou (alergie, poruchy traveni, cukrovka, poruchy prijmu potravy…a ja nevim, co vsechno). Jinak teda ja nedam na obecny doporuceni, co se tyce vyzivy, ty byvaji obvykle docela vedle :lol: Mmch. zijem bohuzel v „dobe jedovy“. Jestli jsi necetla, doporucuju! (Doba jedova, prof. Strunecka, prof. Patocka). Pokud se ti snazi prodat ty nejvetsi sajrajty s doporucenim, ze je to vhodny pro deti, je to fakt na povazenou a clovek by proste premyslet mel. V tomhle to mely predchozi generace trochu jednodussi. To ale neznamena, ze tucny a sladky veci jsou pro kojence vhodny, to ani nemusi byt chemicky upraveny a nadelat paseku to muze peknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.12.11 21:11

Tak já bych malé nikdy nedala nic špatného. Co se týče ovoce a zeleniny tak rozhodně od nás ze zahrádky ne kupované.Máš pravdu v tom že je jiná doba Vše se sem dováží. Já si myslím že všeho moc škodí jak nezdravého tak i toho zdravého.Určitě nejsou spojené potíže jen tím že se špatně stravujeme. Má teta svého synka krmila opravdu jen tím co mohl. Vše dodržovala jak to mělo být. Je mu ted 10 let je každou chvilku nemocnej,má i alergie na některá jídla, špatně jí takže to opravdu není pravidlem že je to vždy tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.12.11 21:54

Ale to, ze nekdo ji zdrave fakt neznamena, ze nebude nemocny. Ale kdyz nekdo zdrave neji, ma vyssi pravdepodobnost, ze nemocny bude. U malych deti je potiz s tim, ze jeste nemaji spoustu veci vyvinutou tak, jako dospeli, vcetne traveni. Takze se spatnym jidlem muze nadelat vetsi spoust. Proste je dobry dat diteti zdravy zaklad, proto nemam rada reci typu: do nas cpali horsi veci a zijem. No ale jeste nejsme na konci, ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí