4měsíční - co mu dát pít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
15.3.13 18:29

Já jsem taky pro vodu, i když náš prcek jí absolutně odmítá. Ale když si na ní zvykne, jedině dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.3.13 18:42

Zkusila bych nejdriv vodu, pak caj, pak az jako posledni moznost nouzovou ovocnou stavu.

me bohuzel ani jedno dite vodu nepilo :zed:, dcera nemohla mit ani zredenou stavu, syn chvilku vypadal, ze si tu vodu da, ale prdlajs, slo to jen po lzickach, pak to zacal prskat :nevim:

tak ja bych kvalitni stavu nezatracovala, pro nektere matky je to spasa aby dite vbec neco vypilo…no ja se nedivim, ja se vody taky nenapiju.

kazdopadne jako prvni bych nenabizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.3.13 19:10

Vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653

@anti17 Dávala jsem hlavně čistou vodu. Spíš vlažnou, než teplou. A taky fenyklový čaj od Hippu na prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Ty napoje jsou hnusne a preslazene a s cerstvou stavou z ovoce nemaj nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
15.3.13 19:31

Kupovala jsem od hippu čaje, potom sáčkový čaje, samotnou vodu jsem mu nedala nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.5.13 16:41

Holky máme čtyři měsíce a malej chce často přikládat když je teplo… taky jsem koupila lahvičku a zkusím nejprve kojeneckou vodu čistou…ale spíš nevím, kolik může tak zhruba vypít té vody za den? :think: Nerada bych ho zasytila vodou aby pak pil mlíčko ode mně a přibíral…nerada bych to pokazila. Přes den pije mlíčko každé dvě hodiny a občas chce už dřív-to když je to dřív, tak si myslím, že má žízeň-to bych mu zkusila dát vodu… ale fakt netuším množství, zapomněla jsem se doktorky zeptat… Díky za rady! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.5.13 17:10

@jasetu já dávala fenyklový čajík a nikdy se tím „nezasytil“ ale můj je pažravec. ten by si dal prso i po guláši se šesti :lol:
určitě bych se vyvarovala sladkého pití to by mohl být problém. čaje pro kojence bez cukru nebo vodu nabízej, on si prostě cucne kolik bude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 17:11

@jasetu kojený děti žízeň na vodu nemaj.. Moje kojená se pořádně napila až někdy v desátém měsíci.. A to jsem nabízela od půl roka.. Takže bych to tak neprožívala, tolik vody aby pak nechtěl mlíko stejně asi nevypije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
4.5.13 17:16
@jasetu píše:
Holky máme čtyři měsíce a malej chce často přikládat když je teplo… taky jsem koupila lahvičku a zkusím nejprve kojeneckou vodu čistou…ale spíš nevím, kolik může tak zhruba vypít té vody za den? :think: Nerada bych ho zasytila vodou aby pak pil mlíčko ode mně a přibíral…nerada bych to pokazila. Přes den pije mlíčko každé dvě hodiny a občas chce už dřív-to když je to dřív, tak si myslím, že má žízeň-to bych mu zkusila dát vodu… ale fakt netuším množství, zapomněla jsem se doktorky zeptat… Díky za rady! :mavam:

Mně na tohle loni řekl doktor, že dokud kojím, žádné pití rozhodně nedávat, kvůli tomu, aby mimi neztrácelo váhu.. Že ve vodě žádné živiny nejsou, naopak mateřské mléko je tekutina - takže kojit, kojit, kojit a tekutiny začít řešit až s příkrmy..

• Citovat
  • Upravit
46
4.5.13 17:41

@Tykvička Mně doktorka říkala, že mám zkusit dát…chjo… no tak možná lepší odstříkat a mít připravené a když jsme venku tak zkusit dát z lahvičky? Protože jde o to, že když je teplo, opravdu kažkou hodinu-někdy i častěji- plakal dokud jsem mu nedala napít :-(. Takže jít dom, odstrojit ho, dát napít, říhnout, obléci a jít zase ven a za půl hodiny až hodinu to samé… Tak jsem myslela, že mu dám napít vody a pak si řekne až bude mít hlad…

@gabriela82 To si taky myslím, jen jsem to chtěla potvrdit… nerada bych pokazila to jak krásně baští a přibírá jen proto, že chci být s malým venku aspoň dvě hodiny v kuse… :-)

@paola white a jak často pil z prsa přes den? dávala jsi pít před krmením nebo když nebyl čas kdy má baštit a plakal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 17:43

@jasetu proč tak složitě? Sedneš na lavičku, vyhrneš triko.. Dítě pije, nic není vidět.. Pak si hodíš plínu na rameno, necháš odbrknout, odblít :mrgreen: a jede se dál.. Jsem kojila i v zimě venku - malá narvaná v kombinéze.. A v létě se sama hlásila častěji - jen si cucla a bylo.. Řiď se dítětem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.5.13 17:53

@jasetu hele já dávala prostě tak nějak jak jsem si vzpomněla. ale vypil tak 50 ml za den. víc pil až od půl roku. jinak jsem kojila. i venku, já s tím žádný štráchy nedělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.5.13 17:54

@gabriela82 tak v zimě jsem teda taková hrdinka nebyla :lol: ale malej je ledňák takže jsem s ním nijak daleko nechodila a pak už bylo teplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.5.13 19:37

Jenže holky malej se hrozně u toho zpotí a bydlíme na horách a zatím celkem pofukuje :-(…takže by byl durch amusela bych ho převléct…jinak žádný problém s kozou ven venku nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí