4měsíční - co mu dát pít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já jsem taky pro vodu, i když náš prcek jí absolutně odmítá. Ale když si na ní zvykne, jedině dobře!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych nejdriv vodu, pak caj, pak az jako posledni moznost nouzovou ovocnou stavu.
me bohuzel ani jedno dite vodu nepilo
, dcera nemohla mit ani zredenou stavu, syn chvilku vypadal, ze si tu vodu da, ale prdlajs, slo to jen po lzickach, pak to zacal prskat ![]()
tak ja bych kvalitni stavu nezatracovala, pro nektere matky je to spasa aby dite vbec neco vypilo…no ja se nedivim, ja se vody taky nenapiju.
kazdopadne jako prvni bych nenabizela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anti17 Dávala jsem hlavně čistou vodu. Spíš vlažnou, než teplou. A taky fenyklový čaj od Hippu na prdíky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty napoje jsou hnusne a preslazene a s cerstvou stavou z ovoce nemaj nic spolecneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem od hippu čaje, potom sáčkový čaje, samotnou vodu jsem mu nedala nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky máme čtyři měsíce a malej chce často přikládat když je teplo… taky jsem koupila lahvičku a zkusím nejprve kojeneckou vodu čistou…ale spíš nevím, kolik může tak zhruba vypít té vody za den?
Nerada bych ho zasytila vodou aby pak pil mlíčko ode mně a přibíral…nerada bych to pokazila. Přes den pije mlíčko každé dvě hodiny a občas chce už dřív-to když je to dřív, tak si myslím, že má žízeň-to bych mu zkusila dát vodu… ale fakt netuším množství, zapomněla jsem se doktorky zeptat… Díky za rady! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasetu já dávala fenyklový čajík a nikdy se tím „nezasytil“ ale můj je pažravec. ten by si dal prso i po guláši se šesti ![]()
určitě bych se vyvarovala sladkého pití to by mohl být problém. čaje pro kojence bez cukru nebo vodu nabízej, on si prostě cucne kolik bude chtít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasetu kojený děti žízeň na vodu nemaj.. Moje kojená se pořádně napila až někdy v desátém měsíci.. A to jsem nabízela od půl roka.. Takže bych to tak neprožívala, tolik vody aby pak nechtěl mlíko stejně asi nevypije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasetu píše:
Holky máme čtyři měsíce a malej chce často přikládat když je teplo… taky jsem koupila lahvičku a zkusím nejprve kojeneckou vodu čistou…ale spíš nevím, kolik může tak zhruba vypít té vody za den?Nerada bych ho zasytila vodou aby pak pil mlíčko ode mně a přibíral…nerada bych to pokazila. Přes den pije mlíčko každé dvě hodiny a občas chce už dřív-to když je to dřív, tak si myslím, že má žízeň-to bych mu zkusila dát vodu… ale fakt netuším množství, zapomněla jsem se doktorky zeptat… Díky za rady!
Mně na tohle loni řekl doktor, že dokud kojím, žádné pití rozhodně nedávat, kvůli tomu, aby mimi neztrácelo váhu.. Že ve vodě žádné živiny nejsou, naopak mateřské mléko je tekutina - takže kojit, kojit, kojit a tekutiny začít řešit až s příkrmy..
- Citovat
- Upravit
@Tykvička Mně doktorka říkala, že mám zkusit dát…chjo… no tak možná lepší odstříkat a mít připravené a když jsme venku tak zkusit dát z lahvičky? Protože jde o to, že když je teplo, opravdu kažkou hodinu-někdy i častěji- plakal dokud jsem mu nedala napít
. Takže jít dom, odstrojit ho, dát napít, říhnout, obléci a jít zase ven a za půl hodiny až hodinu to samé… Tak jsem myslela, že mu dám napít vody a pak si řekne až bude mít hlad…
@gabriela82 To si taky myslím, jen jsem to chtěla potvrdit… nerada bych pokazila to jak krásně baští a přibírá jen proto, že chci být s malým venku aspoň dvě hodiny v kuse… ![]()
@paola white a jak často pil z prsa přes den? dávala jsi pít před krmením nebo když nebyl čas kdy má baštit a plakal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasetu proč tak složitě? Sedneš na lavičku, vyhrneš triko.. Dítě pije, nic není vidět.. Pak si hodíš plínu na rameno, necháš odbrknout, odblít
a jede se dál.. Jsem kojila i v zimě venku - malá narvaná v kombinéze.. A v létě se sama hlásila častěji - jen si cucla a bylo.. Řiď se dítětem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasetu hele já dávala prostě tak nějak jak jsem si vzpomněla. ale vypil tak 50 ml za den. víc pil až od půl roku. jinak jsem kojila. i venku, já s tím žádný štráchy nedělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 tak v zimě jsem teda taková hrdinka nebyla
ale malej je ledňák takže jsem s ním nijak daleko nechodila a pak už bylo teplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže holky malej se hrozně u toho zpotí a bydlíme na horách a zatím celkem pofukuje
…takže by byl durch amusela bych ho převléct…jinak žádný problém s kozou ven venku nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit