Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
ve 4.tt určitě ne, nejdříve 2 týdny po vynechání MS, takže v 6.tt, ale i tak se někdy stane, že je mimi vidět až déle, pokud k oplodnění nedošlo v době předpokládané ovulace ![]()
Ahoj zdravím,čekám třetí dítko a vždy viděli již v 5 týdnu,že jsem těhotná a měla jsem tam i malinkou tečku.
Ono asi taky záleží na kvalitě rozlišení toho přístroje. Já byla na utz v Gennetu (kde mají tedy asi hodně kvalitní mašiny) v 6tt a hned jak dr. přiložila tak by i slepý poznal, že tam je.
Určitě ano,já nedostala menstruaci a hrozně mě bolelo v podbříšku a na pohotovosti mi po ultrazvuku řekli že jsem ve 3 týdnu těhotná.
Strane moc vam dekuji za vase odpovedi a jeste jestli muzu otravovat kolik jste meli hcg v tom 4tydnu? A jak se da poznat mimodelozni tehotenstvi? Jsem tehotna poprve a mam i strach aby tam ta tecicka byla.
stokova, lenze je rozdiel 3 tyzdne tehotna a byt vo 4tom tyzdni. ked si vo stvrtok tyzdni, si tehotna dva tyzdne. a to skutocne este nic nevidno, maximalne zvacsenu sliznicu.
zakladatelka, vseobecne plati, ze nieco na utz vidno, ked je hcg minimalne 1 000 jednotiek.
prvy den meskania byva okolo 100, to je vlaste 4tt + 1. a kazdy druhy den sa zdvojnasobuje. cize zaciatkom 6teho tyzdna by uz urcite malo byt nieco vidno.
ja som mala prvy den meskania hcg cez 400, treti den meskania takmer 2 000, takze u mna bolo vidno podstatne skor, ale je to individualne.
Ahoj, ja prisla k Dr. v 5tt a videt to bylo krasne
v 8.tt uz busilo srdicko ![]()
Mě doktor řekl (týden po vynechání menstruace), že vidí plodový váček, takže jsem těhotná… ať prý přijdu za tři týdny, že to už uvidí jasně, a taky už bilo srdíčko ![]()
na prvním UZ dr. viděl tečku a odhadoval to na 4tt, po 4týdnech jsem byla na dalším UZ a už bylo srdíčko a naměřil 8+0tt
No to nevím, mě jak říkám v 6tt hlásila dr hned jakmile přiložila utz: jste těhotná v děloze.
Dobry den asi je to hloupa otazka,ale hrozne me to zajima jde videt neco na ultrazvuku ve 4t tehotenstvi? Jestli ne kdy videla u vas doktorka tu malilinkou tečicku?Moc dekuji za odpoved