5000 na dítě způsob vyplácení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
5000 na dite zpusob vyplaceni
Ahoj vsem. Prosim o info, zda tem, kterym melo prijit 5000 automaticky tento mesic, to prislo v jedne platbe spolu s rodicovskou davkou.
Jde o to, ze my mame narok, ale dnes mi prisla pouze rodicovska davka bez tech 5000, tak jestli mam jeste cekat, ze to prijde zvlast nebo to budu muset resit.
Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud bereš přídavky, tak ti to dojde automaticky. Pokud ne, tak od 15.srpna se může podat žadost. Nechapu kam všichni spěcháte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TeMoHe kamarádce to dneska přišlo na účet. Ale rodičovskou nebere. Ja beru rodičovskou a počítám, že mi to přijde až s přídavkem na dítě a ten mi přijde až na konce srpna, protože jsem zadala v druhém termínu. Takže si myslím, že mi to daj až k těm pridavkam.
- Citovat
- Upravit
Pokud jsem četla správně, tak automaticky to posílají pouze s přídavkem na dítě. Pokud rodičovskou myslíš rodičovský příspěvek, tak s ním to nepřijde. Nejlepší bude, když si na netu dohledáš přesné podmínky pro vyplácení a budeš podle toho postupovat. Určitě bude všude spousta návodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Pokud bereš přídavky, tak ti to dojde automaticky. Pokud ne, tak od 15.srpna se může podat žadost. Nechapu kam všichni spěcháte.
Ja nikam nespecham, asi jsi nepochopila muj dotaz. Ptala jsem se zcela jasne, zda to chodi v 1 platbe spolecne. Tot vse, co jsem chtela vedet. Zadne dalsi komentare nepotrebuji, jsou zbytecne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Pokud jsem četla správně, tak automaticky to posílají pouze s přídavkem na dítě. Pokud rodičovskou myslíš rodičovský příspěvek, tak s ním to nepřijde. Nejlepší bude, když si na netu dohledáš přesné podmínky pro vyplácení a budeš podle toho postupovat. Určitě bude všude spousta návodů.
A taky času minimálně do pondělka, ted si o nic nezažádá:zed: ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
A taky času minimálně do pondělka, ted si o nic nezažádá:zed:
Dekuju, ja zas myslela, ze pridavkem na dite se mysli jakakoli pomoc od statu - i rodicovsky prispevek. Pokud mas pravdu, tak dava smysl, ze to neprislo a musim si zazadat. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Dekuju, ja zas myslela, ze pridavkem na dite se mysli jakakoli pomoc od statu - i rodicovsky prispevek. Pokud mas pravdu, tak dava smysl, ze to neprislo a musim si zazadat. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TeMoHe je to vázané na přídavek na dítě, ne na rodičák. Počkala bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TeMoHe Opravdu se nepočítá rodičovský příspěvek. Musis pobírat přídavek na dítě. Pokud ho nepobíráš, musíš zažádat o těch 5 tisíc sama a to od 15.8 tuším. ![]()
- Citovat
- Upravit
@TeMoHe píše:
Dekuju, ja zas myslela, ze pridavkem na dite se mysli jakakoli pomoc od statu - i rodicovsky prispevek. Pokud mas pravdu, tak dava smysl, ze to neprislo a musim si zazadat. Diky
Rodicovskou dostavají všechny ženy, bez ohledu na prijmy, podle toho nepoznáš celkový příjem lidí v domácnosti, takze proto to automaticky dostávají jen ti, co maji pridavky
tam se prijmy musi dokladat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Dekuju, ja zas myslela, ze pridavkem na dite se mysli jakakoli pomoc od statu - i rodicovsky prispevek. Pokud mas pravdu, tak dava smysl, ze to neprislo a musim si zazadat. Diky
No myslet je evidentně houno vědět. Přídavek na dítě je specifická dávka státní sociální pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu
Od toho jsou tady ty diskuze, kdyz nekdo hov*o vi, tak se tady neco dozvi.
Netreba dalsich komentaru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit