5+3tt špinění a na ultrazvuku nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
21.10.24 15:57

@DandátkoP právě jsem dnes byla hned na klinice. Kde mi dělala znovu UZ a odbery. Před chvíli mi volala, ze hodnoty vysoký, ze se za dva dny podíváme znovu, ale na sále, lepším ultrazvukem a další odběr a po tom se rozhodne. Samozřejmě mi řekla, ze kdybych začala mít bolesti nebo začala víc krvacet ze mám hned volat. No jsem z toho úplně v loji. Když mi dělala ultrazvuk, nikde neviděla žádnou tekutinu, vaječníky v pořádku a klidný. Takže mám tušení, ze se opět ten prcek usadil někde kde není ten vejcovod. Ach Jo… a to jdu dneska na noční. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
21.10.24 17:59

@Ewenka no, drzim moc palce a kdyby neco, tak fakt hned jet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.10.24 19:21

@DandátkoP ano. Už jsem na noční, tahat se s ničím nebudu. Radši. To čekání mě jednou zabije :zed: Dekuju moc za podporu a zase podám info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.10.24 17:31

Tak dneska jsem byla na klinice. Z ni mě poslali do nemocnice. V nemocnici starší paní doktorka nadavala, že mě zbytečně straší. Nikde nic nemám. V děloze vidí stínek a mám to nechat tak jak to je. Sliznice vysoká a nachystana na těhotenství. Že vlastně i po IVF muže být embryo opožděnější. Hcg se zvedla na 5000. Takže další návštěva nemocnice za dva dny 🫣 🫣 zblázním se fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
5.11.24 08:22

@Ewenka Ahoj, jak to dopadlo v nemocnici? :srdce: :srdce: :andel:

• Citovat
  • Upravit
92
6.11.24 09:17

@Be12 ahoj, dopadlo to špatně. Hcg 14 000 a pořad jsem litala z kliniky do nemocnice. Až dokud doktor z kliniky nezavolal primáři FNOL. Jela jsem tam, opět mlada doktorka, ze nic nevidí nikde, primář přišel a hned po ni začal řvát, udelal mi ultrazvuk a našel v rohu dělohy plod i se srdeční akcí. Pak už to byl jen strach. Nevěděl jestli se povede operace laparoskopicky, připravovali mě na otevření bricha, dokonce i na scénář, kdyby laparoskopie nevyšla, ze mě na sále probudí, píchnout epidural a zase uspi, ze pak bych nemela takový bolesti. No strašný :,(. Nakonec se ale laparoskopie povedla, a doktor mi zajistil i druhy roh dělohy. Všichni tam na mě koukali, ze opravdu rarita. Jako 3× mimodelozni to už je extrém :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
6.11.24 12:58

@Ewenka To mě moc mrzí, čím sis musela projít :hug: :( :,( lítat takhle od čerta k ďáblu a potom nevědět co bude dál :pocitac: když jsem to tu četla tak jsem doufala v dobrý konec :hug: :hug: přeju hodně sil na zvládnutí této těžké situace a hlavně budu držet palce aby se 🌈 miminko uhnízdilo na správném místě :srdce: :andel: :srdce: :hug:
Neřekli jak je to možné, že už 3× za sebou mimo?

• Citovat
  • Upravit
92
9.11.24 05:37

@Be12 ne bohužel. Prostě to byla zase smůla. Teď mě čeká rok hojení a pro mě to bude smutný. Rok čekat na další KET a modlit se, aby to tentokrat bylo v pořádku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
12.11.24 11:43

@Ewenka tomu naprosto rozumím :( :,( ale už to určitě vyjít musí, tím jsem si jistá. :) :palec: :hug: jen je škoda, že se musí rok počkat :( :(

• Citovat
  • Upravit
92
13.11.24 06:50

@Be12 ten rok mě štve, ale zase mám čas na detox od léků, budu si dělat napářky ať se na to všechno zase pripravim. Bohužel ještě se muže stát, ze bude v cervixu 🫣 🫣 tak doufám, ze tentokrat bude tam kde má být, nebo ho prilepim vteřinovým lepidlem už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
16.11.24 18:07

@Ewenka už určitě ano věřím v to a budu moc držet palce :hug: :hug: :andel: :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky