5měsíční mimi a stále neustupující teploty

4119
19.5.11 13:14

5mesicni mimi a stale neustupujici teploty

Ahoj
mam 5mesicniho chlapecka a uz 6 dni ma teploty. U doktorky jsme byli, ale moc je v poradku (na kultivaci jeste poslana nebyla) i CRP je v poradku. Pry zoubky to nejspis nejsou, protoze po 6 dnech teplot uz by neco bylo videt, ale zatim zadny zoubek nemame. Zadnou vyrazku nemame. Teploty se pohybuji jako na houpacce, od 37,2 az 38 a to behem celeho dne.
Chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas nema stejnou zkusenost se stalou teplotou ale nevi se proc :nevim: :cry: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
19.5.11 13:16

Takova blbost a odecitas?? kde meris teplotu a cim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
19.5.11 13:19
kattkka píše:

No blbost to neni!!! Teplotu merit taky umim, mam rektalni teplomer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.5.11 13:22

A odečítáš půl stupně? Mě těploměr taky měřil furt zvýšenou teplotu ale malé nic evidentně nebylo nakonec jsem zjistila, že teploměr měří o 0,2 stupně více, takže v zadečku 37,7 je rovných 37. Někdy je to teploměrem, zkusila jsi jiný? Oni si ty digitální taky měří jak se jim zrovna chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.5.11 13:25
smilen.m píše:
kattkka píše:

Katka nemyslela, ze je to blbost… :) jen ze ji napadlo, jestli nezapominas odcitat pul stupne…

• Citovat
  • Upravit
24320
19.5.11 13:26

smilen: zkus jeste jiny teplomer.Nejlepe klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.5.11 13:27
Anielkha píše:
smilen.m píše:
kattkka píše:
Katka nemyslela, ze je to blbost… :) jen ze ji napadlo, jestli nezapominas odcitat pul stupne…

Tak jsem to myslela.Jestli nezapominas odecitat pul stupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
19.5.11 13:42

u toho teplomeru co mam se neodecita, ale stejne me to nedalo a zkusila jsem to jinym a mel 37,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.5.11 14:10

U každého se proboha v dupce odečítá půl stupně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
19.5.11 14:23
LadyRebeka píše:

jak jsem psala mam rektalni teplomer! a u jinych co jsem odecitala mel porad teplotu zvysenou! takze diskuzi jsem nezalozila o teplomerech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.5.11 14:25

Smile: ono i v tech teplomerech byt muze pokud nemeris klasickym rtutakem - ten ted neni ale je v nem neco jineho tak jsou hodne nepresne nekde jsem mela testy a vetsina tech teplomeru ukazuje spatne.Vecer je teplota nejvyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.5.11 14:28

a co te primelo k mereni teploty ? byl malej mrzutej, jevil se ‚nemocne‘ ? jak se chova ted ?

ja jen, ze nekteri jedinci maji svoji telesnou teplotu vyssi a je to pro ne normalni .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
19.5.11 14:29
kattkka píše:
Smile: ono i v tech teplomerech byt muze pokud nemeris klasickym rtutakem - ten ted neni ale je v nem neco jineho tak jsou hodne nepresne nekde jsem mela testy a vetsina tech teplomeru ukazuje spatne.Vecer je teplota nejvyssi.

Diky Katko, no snad to bude v teplomerech, mame doma 3, ukazuji vsechny jinak, ale vsechny ukazuji zvysenou teplotu i kdyz v rozdilech az 0,4. Bohuzel klasicky nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
19.5.11 14:31
adys píše:
a co te primelo k mereni teploty ? byl malej mrzutej, jevil se ‚nemocne‘ ? jak se chova ted ?ja jen, ze nekteri jedinci maji svoji telesnou teplotu vyssi a je to pro ne normalni .

no primo horel, a je jen obcas mrzuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.5.11 21:55
smilen.m píše:
LadyRebeka píše:
jak jsem psala mam rektalni teplomer! a u jinych co jsem odecitala mel porad teplotu zvysenou! takze diskuzi jsem nezalozila o teplomerech!

A to se musíš jako rozčilovat? Omlouvám se, ale netušila jsem, že existuje nějaký speciální jen rektální. Někdo v rodině nemá starý klasický rtuťový teploměr? Mimčo je ještě malinké, takže než ti to naměří tak to vydrží. Nejlepší by byla rtuťová rychloběžka, třeba se poptat. Držím palce ať to nic není, jen špatný teploměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí