5denní nekaká

Anonymní
8.4.13 16:42

5ti denní nekaká

Dobrý den, mám doma pětidenní holčičku a naposledy jsem přebalovala pokaděnou plínku v sobotu ráno :( je to normální? čůrá celkem často ale stolice nikde :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
8.4.13 16:44

Je to ok :)

• Citovat
  • Upravit
566

Ahoj. To vůbec neřeš. Naopak buď ráda, je to důkaz, že vstřebává věškerý mlíčko který dostává. Miminka nemusí kakat až 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám doma pětidenní holčičku a naposledy jsem přebalovala pokaděnou plínku v sobotu ráno :( je to normální? čůrá celkem často ale stolice nikde :(

Miminko nemusí kadit třeba 14 dní, je to v pořádku. Prostě všechno spotřebuje. Důležité je to čůrání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.4.13 17:24

Také se přidávám k tomu, že je to normální, prostě vše využije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
8.4.13 20:24

Ano, je to normalni, pokud je na materskem mlece, znamena to, ze nejsou zadne odpadni latky jako by byly z UM. Ale 10 nebo 14 dni je moc. Normalni je tak do tech 7 - 8 dni, ale to uz treba moje dcera brecela a bylo jasny, ze to chce ven, tak jsem ji musela pomoc rourkou nebo glycerinovym projimadlem, to je myslim az od pul roku, ted nevim.
Od soboty - to bud urcite v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka Heřmánková
8.4.13 21:41

Až 18 dní pak je to mazec posere úplně všechno svlíkni ve vaně
není to pravidlo :D :D

• Citovat
  • Upravit
89
8.4.13 22:21

Myslím, že normální je tak týden. Mě malá také kakala ze začátku jednou týdně. Pro pořádek uvedu, že kojím. Postupně se to zlepšovalo. Ale doteď si dělám čárky v kalendáři. Pro jistotu :) ( je jí 7. měsíců) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
10.4.13 06:39
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám doma pětidenní holčičku a naposledy jsem přebalovala pokaděnou plínku v sobotu ráno :( je to normální? čůrá celkem často ale stolice nikde :(

Opravdu se nemusiš stresovat je to normalní. :hug: Mně prcek ze začatku kakal tak 2 krat za tyden někdy ani to ne.Ted už se to ustalilo aje to obden. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.4.13 07:41

Mne mala kadi tak jednou za tyden…kdyz uz se krouti jako zizala, pomuzu ji rourkou, ale vetsinou se pokadi sama a to fakt dukladne…Takze pokud je spokojena, neres to. Ja jsem naopak rada, ze kadi tak malo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.8.19 10:19

5denní miminko nekaká

Ahoj chtela bych se zeptat malej se narodil 19.8. Mléko odeme nechce v porodnici ho krmili nutrilonem pepti 1 a normalne kakal vcera 23.8. Jsme dorazily domu z porodnice a ja zmenila stravu na obyčejný nutrilon dnes pije 60 militru a od včera nekakal je to v pořádku
Nebo by jsme meli k doktorovi
Cura normálně
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play