Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, tak na prochajde jsme nakonec byli…
A že je šíleně ukňouranej a visí mi furt na noze, tak to je asi taky teď normál??? ![]()
Jojo, malá byla ukňouraná až hrůza
naštěstí po noze se ještě sápat neumí ![]()
Ahoj malý měl 2 dny horečku 38,5 C a dnes ji nemá, za to je celý posetý jako by alergií na něco. Asi 6 nemoc, ale není to prej v obličeji, kdyžto mnalý to má všude, někde víc, někde hůř.
Dobry den chtela bych potradit mala ma 5 ten teploty to mela vysoke vcera to mela 38.5 prez den a v noci byla rozpalena a kranu mela 39,1 ale rano ji to zas spadlo na38,8 a na 38,8 je to mozne? knam chodi casto navstevy nemohou to chytit take dekuji za radu
Ale povětšinou jeto dětská nemoc, dospělí jí chytnou vzácně..
5 dnu teploty? A jsi si jista, ze je to 6. nemoc? Šla bych k radsi k doktorovi. Btw jak je malá stará?
@matiasek - přesně tohle si malá prodělala asi před měsícem, byli jsme s ní na pohotovosti, tam dělali různé náběry atd. výsledek - šestá nemoc! dávala jsem Nurofen sirup, za 3 dny horečky zmizeli, měla ještě 2 dny zvýšenou teplotu a pak se maličko osypala.
My jsme měli 4 dny kolem 39 stupnů, nešlo to ničím srazit a pátý den se osypal, chodili jsme denně k mudr na kontrolu, je pečlivá ![]()
@matiasek píše:
Mi mame jen teploty dnes to e 5 den tet ma píše: Více
a bylas u dr. ![]()
Jjj byli vcera a rikala pokut teploty neklesnou ze mame v pondeli prijit a kdyz se osipe tak ne ale je to hrozny vnoci spatne spi jist moc nechce ani pit
Jj byli v cera a pej kdyz se osipe ze nemame chodit v pondeli a pokud se neosipe a teploty budou pretrvavat tak mame prijit spatne vnoci spi moc jist nechce ani pit ma jeste ktomu prujem