Syn se osypal po šesti dnech horeček - je to 6. nemoc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
3.2.14 09:45

6 nemoc

Dobry den tak jak ste psala ze se musi osipat hnet jak oseznej teploty neni to tak muze to to odeznit a muze se osipat do muze se osipat jeste do dvouch dnu tet nam to rikala doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.2.14 10:31

@matiasek nevím nad čím tady ale spekulujete..normálně když dítě onemocní, tak se sním jde k lékaři. Když syn onemocněl, doktorka ho hned chtěla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.14 10:36

Ano to sme tam byli v patek ale meli sme ji dat vedet jestli se osipe nebo jestli teplotky jsou stejne ze bysme museli prijit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.2.14 10:56

A co tady v tom případě řešíš? trochu nechápu..jestli jeto 6 nemoc ti řekne doktorka..tady asi těžko. horečky a teploty může mít z různých důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.14 11:04

Jen se se ptala bohuzel u kluku sem se stim nesetkala a nevim jake to ma priznaky bohuzel jsou asi odolnejsi jestli te otazkama otravuju tak to se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.2.14 11:41

@matiasek ne to ne, jen tady píšem své zkušenosti a zdálo se mi že hledáš odpovědi na to co tvému dítěti je tady, místo abys je hledala u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.14 12:01

Nene to ne to vize ne jen je clovek takovej zmatenej a nevi si rady :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.2.14 12:10

No jak říkám syn měl horečky 5 dní..5 dne večer, už byl bez horeček a dokonce i bez teplot a 6 den ráno jsem viděla jak je osypanej na hlavičce a na zádičkách…v tu chvilku mi bylo jasné cotoje..když doktorka nic nenajde a dítě nemá dlouhodobě vysoké horečky, tak moc bych si stím hlavu nelámala..chápu jaký toje, taky jsem byla neštastná že syn měl 39,5,ale každé dítě si horečkou projde a nejednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.14 12:32

Tom spravdu diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
27.3.14 09:22

Holky prosim jak dlouho je 6nemoc nakazliva? Uz mame 2 dny vyrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.3.14 13:51

Tak nasi male je 11 mesicu. Od nedele teploty mezi 38,5 az 39. Srazeli jsme Panadolem, ale vzdy tak na 37,5. Nize nam to neslo. V noci plakala. Jinak pres den teploty nebyly a mala byla jak andilek. Mysleli jsme, ze je to od zubu. Sly jsme radeji k doktorce i s moci a vzali ji i krev. Nic nezjistili, od zubu, ze to asi nebude, ze jeste nejsou tak natekle. Ze to bude jet detska sesta nemoc. A taky ze jo. Tri dny horecky, ctvrty den bez teplot a pak se pres noc osypala. Spis to vypadalo z kraje jako potnicky. Hlavne na brisku a za usima, mene na zadech a trochu v obliceji. Pak to prejde v male flicky. Nesvedi to, nijak se to neleci. Jen jsem uz hotova, jak je ted mala mrzuta. Nechce jist. Je bez teplot. Ale porad by spala, je plactiva, porad chce jenom nosit. Je jako vymenena, neda se to vydrzet. :dance: Rika se, ze jak vypukne vyrazka, znamena to konec nemoci, tak nevim nevim. Ta jeji naladovost je hrozna, jsem zvedava, kdy to skonci. :nevim: pVyrazku mame uz treti den a malinko bledne. Koupat se muzeme, ale ven pry ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí